inzercia, predaj, predám, bazár

predam vimenim čitať

Kategória: Motorola, Lenovo

predam vimenim tabet lenovo yoga 5 motorola a redmi funkčne ale treba vimenit displeje
predam vimenim čitať
Podobné inzeráty
Predám alebo vimenim
Predám Lenovo vibe k5 alebo vimenim je dobrom stave
Predanýýýýýý,,,,,,Motorola EDGE Plus
Predanýýýýýý,,,,Predám alebo aj vimením kvalitný mobil Motorola EDGE Plus. Plne funkčný,v peknom stave. V obchode stále stojí okolo 600€. 6,7 palcový Super OLED displej Displej krásny zahnutý Displej HDR10+(Full HD) 256 GB 12 GB RAM 108 MPX trojitý fotoaparát Optická stabilizácia Automatické ostrenie Android 12 Duálny reproduktor,veľmi dobrý zvuk Vode odolný Funkcia rýchlo nabíjania Odomykanie tvárou Funkcia odtlačkov prsta Wifi 6,1 Bluetooth 5,1 5000 baterka Nabíjanie USB-C Atď.ostatné na nete. Krabica,nabíjačka,manuál,ihla. Predám za 330€ alebo vimením za iný aj s doplatkom.
Predanýýýýýý,,,,,,,,,,Motorola Edge Plus
Predanýýýýýý,,,,,,Predám alebo aj vimením kvalitný mobil Motorola Edge Plus v obchode stojí okolo 600-700€. Má krásny zahnutý Super OLED Displej,mobil je v peknom stave. 6,7 palcový Super OLED Displej Displej krásny, zahnutý do bokov strán.(HDR10+Full HD) 256 GB 12 GB RAM 108 Mpx trojitý foťák Optická stabilizácia Automatické ostrenie Android 12 Duálny reproduktor (kvalitný zvuk) Vode odolný Funkcia rýchlo nabíjania Odomykanie tvárou Funkcia odtlačkov prsta NA DISPLEJI. Wifi Bluetooth 5000 baterka (veľmi slušná výdrž batérie) Nabíjanie USB-C Atď. Ostatné parametre na nete. Krabica,nabíjačka,manuál,ihla,ZÁRUKA. Predám za 300€ alebo aj vimením za iný, kľudne aj lacnejší +Doplatok.
Vimenim Motorolu e32s
Vimenim Motorolu e32s za krovinorez
Predám tablet Lenovo
Predám tablet Lenovo v dobrom stave je aj ktomu obal a dám aj krabicu ale je bez nabíjačky a malo používaný Cena je 140€ a volajte o záujem. Alebo Vimenim Za Samsung Galaxy a12
Predam motorolu e40
Predam,alebo vymenim Motorolu e40 tyzdnovu kupenu v predajni mp3 s komplet prislusentstvo zarucny list.He ruzovej farby.Na dobierku neposielam.Bud predam,alebo vymenim za hocijaku inu znacku.Mozu but aj jemne znamky pouzivania.Cena 80 eurAlebo ponuknite.Fotky neviem dat.Lebo bemam iny Mobil.Pisat SMS.