inzercia, predaj, predám, bazár

Predám vstavanú chladničku s mrazničkou

Kategória: Chladničky

Predám vstavanú chladničku Philco. Rok používaná,bez závažnejších poškodení bežné opotrebenie, plne funkčná. Objem chladničky, mrazničky aj energetická trieda je vidieť na fotke. Predávame kôli veľkosti.
Predám vstavanú chladničku s mrazničkou
Podobné inzeráty
Predam vstavanu chladnicku aj s mraznickou
Predam vstavanu chladnicku aj s mraznickou zn whirpool ART9811/A++ SF, pouzivana 2 roky. Je bez znamok pouzivania. Dovod predaja, kupili sme americku chladnicku.
Predam chladnicku gorenie
Ponukam na predaj málo používanú chladničku Gorenje R492PW, objem 133l, rozmer 56x58 cm, výška 85 cm. Je neposkodena, neoskreta. Osobny odber Košice Predam chladnicku gorenie, kuchynske spotrebice gorenie, predam chladnicku mora, predam cladnicku samsung, predam chladnicku sencor, predam chladnicku lg, predam chladnicku calex
Predám chladničku s mrazničkou Bosch KGN49XI40.
Predám chladničku s mrazničkou Bosch KGN49XI40. Rozmery: výška 203 cm (výška), šírka 70 cm, hĺbka 67 cm Objem: 435 litrov Pôvodná cena: 913,90 EUR (kúpená 01.04.2020) Popis: Nerez, Fresch, nulová zóna, NoFrost, AntifingerPrint, XL,tichá Kontakt: - prosim, kontaktujte toto telefonne cislo vyborny stav dovod: vymena za vstavanu chladnicku.. Chladnicku si musite odniest, aktualne je na Zivnostenskej ulici.
PREDAM VSTAVANU CHLADNICKU S MRAZNICKOU
DOBRY DEN. PREDAM VSTAVANU CHLADNICKU S MRAZNICKOU - VSETKO PLNE FUNKCNE. CENA 60,-EURO. VYSKA: 176CM, SIRKA: 54CM, HLBKA: 54CM. KONTAKT: .
Predám vstavanú chladničku s mrazničkou BEKO BCHA275E4SN
Z dôvodu sťahovania predám vstavanú chladničku s mrazničkou BEKO BCHA275E4SN. Bola kupovaná 06/2022. Chladnička má regisrrovanú 5 ročnú záruku. Vstavaná chladnička Beko BCNA275E4SN s výškou 177,5 cm patrí do energetickej triedy E a jej ročná spotreba energie je iba 252 kWh. Spotrebič kombinuje klasický dizajn s vysokou kvalitou i výkonom a zároveň nízkou spotrebou energie. Ruka v ruke s tým ide aj extrémne tichá prevádzka s hlučnosťou 38 dB. Počas prevádzky oceníte aj funkcie Superchladenie, Supermrazenie či signalizáciu otvorených dverí. Ďalšou výhodou kombinovanej chladničky sú klzné pánty, ProSmart™ invertorový kompresor aj kovový chrbát pre stálejšiu teplotu a nižšiu spotrebu energie alebo digitálny displej na jednoduché ovládanie. Odmrazovanie chladničky je úplne automatické a v prípade potreby možno ľahko zmeniť otváranie dverí. Dostatok priestoru Chladiaca časť s objemom 185 l je vybavená 3 sklenenými policami s nerezovými profilmi, dvoma priehradkami na ovocie a zeleninu s osvetlením HarvestFresh a nerezovým držiakom na fľaše. Optimálne rozmiestnenie políc a zabudované LED osvetlenie zaisťuje jasnejšiu farbu svetla, ktoré sa nezahrieva, a zároveň nižšiu spotrebu energie. Vybavenie chladničky zaisťuje variabilitu na skladovanie väčších nákupov aj objemnejších potravín či nádob, podľa vašej aktuálnej potreby. Mraziaca časť s objemom 69 l je vybavená 3 oddelenými zásuvkami.
Predám vstavanú chladničku s mrazničkou ELEKTROLUX
Predám funkčnú vstavanú chladničku s mrazničkou ELEKTROLUX, vysoká 180 cm. Cena 40 Eur, len osobný odber v Lučenci.