inzercia, predaj, predám, bazár

Predám výbavu pre hlodavca

Kategória: Drobné cicavce

Ponúkam na predaj komplet výbavu pre škrečka, myš alebo drobného hlodavca. Krmivo, piesok na kúpanie, kolotoče, piliny, seno, terárium o veľkosti šírka 30cm, dĺžka 60cm a výška 24cm. Najlepšie osobný odber, viem to doviezť okolie NR alebo NZ.
Predám výbavu pre hlodavca
Podobné inzeráty
klietka pre hlodavca
predám klietku pre hlodavca.
klietka pre škrečka + veľa príslušenstva
Predám používanú klietku pre škrečka, prípadne iného drobného hlodavca spolu s veľkým množstvom potrebného príslušenstva. Obvod plastovej časti klietky a taktiež mriežky klietky sú ohryzené keď sa pozriete z blízka klietky, inak nie je klietka nijak poškodená a je plne funkčná. Rozmery klietky sú: - výška: 21,5cm - hĺbka: 28cm - šírka: 50cm Súčasťou ceny je aj všetko toto príslušenstvo a potreby: - drevený farebný domček pre škrečka (veľmi ohryzený) - plastový modrý okrúhly domček (mierne ohryzený) - vysiaci látkový hnedý domček (veˇľmi zaujal nᡚho škrečka) - napájadlo - tichý modrý kolotoč do klietky - vonkajší fialový kolotoč (na hranie sa so skrečkom mimo klietky) - porcelánová miska na potravu (porcelán = je ťažší = škrečok ju neprevráti) - drevený tvarovateľný mostík - drevený tunel s otvormi - guľa na hranie pre škrečka - neodbalený balík podstielky pre hlodavce JRS Hobliny Chipsi Classic 60 l (3,2kg) - 1/3 z balíka podstielky pre hlodavce JRS Hobliny Chipsi Classic 60 l (3,2kg) - otvorený a skoro celý sáčok - Nature Land Pochúťka Botanical ovocný šalát 200 g - maškrty pre hlodavce - otvorený sáčok - Nature Land Complete pre škrečky 300 g - krmivo pre hlodavce - otvorený sáčok - Mlsoun Drops pre hlodavce karoténový 75 g - mrkvové maškrty pre hlodavce Všetko spolu iba za 45 EUR.
Klietka pre hlodavce
Predám klietku pre hlodavce s komplet príslušenstvom. Súčasťou domček pre hlodavce, vodné napájadlo, Miska na krmivo, rebrík, dva kolotoče, tri podlažia a chodbičky. Priložím k tomu aj guľu na behanie pre hlodavca. Je tam prasklina no nehrozí z nej únik a je plne funkčná. Komplet klietka má rozmery výška 53 cm a šírka 33 CM, hĺbka vaničky je 9,5 CM.Klietka je vyskladana, ale ľahko si ju môžete prestavať podľa seba. Momentálne je nepoužité 1 podlažie a 1 chobicka. Samozrejme všetko príslušenstvo je súčasťou. Možnosť odovzdania klietky aj v Košiciach.
Klietka pre škrečka
Predám klietku pre hlodavce s komplet príslušenstvom. Súčasťou domček pre hlodavce, vodné napájadlo, Miska na krmivo, rebrík, dva kolotoče, tri podlažia a chodbičky. Priložím k tomu aj guľu na behanie pre hlodavca. Je tam prasklina no nehrozí z nej únik a je plne funkčná. Klietka je vyskladana, ale ľahko si ju môžete prestavať podľa seba. Momentálne je nepoužité 1 podlažie a 1 chobicka. Samozrejme všetko príslušenstvo je súčasťou. Možnosť odovzdania klietky aj v Košiciach.Dĺžka klietky 49 šírka klietky 33 výška klietky 53
Klietky pre škrečka a králika + výbava
Ponúkam na predaj tieto klietky - modrá pre škrečka a zelená pre králika, morča alebo iného hlodavca. Modrá klietka má dĺžku cca 40 cm a zelená 70 cm. Ceny: Modrá klietka + ľubovoľná výbava z ponuky na fotkách - 15€ Zelená klietka + ľubovoľná výbava z ponuky na fotkách - 20€
Klietka pre hlodavca
Predame klietku pre skrecka a podobne pripravenu pre noveho najomnika