inzercia, predaj, predám, bazár

Predám-Vymením

Kategória: DVD, Blu-ray mechaniky

Predám-alebo vymením za gta5 najlepšie. Cena za 1ks-5€ kto má záujem nach volá.
Predám-Vymením
Podobné inzeráty
CD, DVD
Predám prázdne CD, DVD a obaly CD nosiče: - Verbatim CD-RW (3ks) - Imation CD-RW (1ks) DVD nosiče: - Emgeton DVD-R (2ks) - Emgeton DVD-RW (0ks) - Imation DVD-RW (1ks) - Emtec DVD-R (1ks) Plastové obaly na CD/DVD - PREDANÉ. Predám alebo vymením (preferujem bicyklové blbostičky, komponenty,...) nech to zbytočne nezapadá prachom v skrinke a niekto to využije. V prípade záujmu kontaktovať výlučne MAILOM alebo SMS.
Predam malo pouzivane dvd philils
Vymenim alebo predam.z dovodu nevyuzitia molo pouzivane. .dvd a ovladac baterieuz tam nie su ..mozna vymena za peknu pansku siltovku new era a podobne ponuknite...
DVD RW mechanika (Napalovacka) Asus
Model DRW-2014L1 IDE Predam alebo vymenim
Predám Dvd 4k ultra hd film
Predám Dvd 4k ultra hd film,6cd Hobbit, tento vysokokvalitný film predám iba za 50eur,na nete ho máte v cene 130eur,ani raz neprehrávaný, úplné nový.nemám ultra hd dvd,myslím, že aj na ps5 sa už dá prehrať.
Predám použitú DVD rom / CD rom / napaľovačku + čítačku
Predám použitú DVD rom / CD rom / napaľovačku. Sata pripojenie. Cd dvd mechanika do počítača. Cena za kus je 5€. Odskúšané = funkčné. Na dobierku posielam po uhradení poštovného 5€ vopred na účet, je to záloha proti nepreberačom.
✅Predám cd/dvd mechaniku do notebooku, novu nepouzivanu pre
✅Predám cd/dvd mechaniku do notebooku, novu nepouzivanu pre notebook LENOVO - vymenil som ju v notebooku za SSDcko, ..len volať! ..na SMS nereagujem!!! platí do zmazania