inzercia, predaj, predám, bazár

Predám, vymením AirCam WN-2600HD IP kamera.

Kategória: Sieťové komponenty

Bez záruky ale v plne funkčnom stave.
Možná výmena dohodou za SSD
alebo MB+CPU+RAM.

Len osobne kvôli odskúšaniu.
Na SMS a prezváňanie nereagujem.
Predám, vymením AirCam WN-2600HD IP kamera.
Podobné inzeráty
Ubnt aircam
Ip kamera ubnt bez ir viac ks
Bezpecnostna kamera 5mpx, PoE,  IP
Predam surveillance kameru na zabezpecenie objektu (dom, hala, firma, pozemok...atd) Kamera je IP takze pripojitelna LAN kablom RJ45, napajana cez PoE takze netreba tahat este zvlášť 12V ale je napajana cez LAN, ma kvalitnu optiku 5mpx Kamera ma nocne videnie cca do 30m, ma aj nocne prisvedcovanie ako fotobunka, takze ked rozpozna pohyb tak sa zapne biele svetlo na nastaveny cas (velmi dobra vec popri dome na osvetlenie napr chodnika, prijazdovej cesty a podobne), kamera ma funkciu nahravania zvuku takze je zaznam obraz+zvuk. Mam viac kusov. Popripade aj dalsie veci ako nahravaci box, HDD, kabelaz a vsetky ostatne veci k montazi, popripade vam viem spravit aj montáž a nastavenie komplet kamerového systému, na výber su aj ine (aj znackove a drahšie kamery). Kde sa kamera neda riesit LAN kablom viem spravit montaz PtP (wifi) pripojneho bodu vtedy kamery funguju cez wifi.
24 portový PoE switch Geovision GV-POE2101
Predám alebo vymením funkčný 24-portový PoE switch Geovision GV-POE2401. 24 Port 10/100 + 2 Giga Combo SFP/UTP PoE Smart Ethernet Switch Pôvodná cena viac ako 400€. Predám za 80€ alebo vymením za nový PoE switch Dahua PFS3010-8ET-96-V2. Pozri ďalšie moje inzeráty. Inzerát platný do zmazania.
vymením
Vymením za čokoládu
EDIMAX IC-9110W V2 Wi-Fi IP kamera 1280 x 720 Pixel
Predam ip kameru, vud fotky a link. Dovod predaja: likvidacia kancelarie. Mam 2ks
Kamera AXIS IP 3MP FHD WDR Onvif
Predám IP kameru AXIS Kovové šasi mini dome Vnútorné použitie Antivandal Široký záber 134° - vďaka tomu určená do chodieb, do obchodov, na recepcie a pod. Detekcia pohybu Full HD, WDR, Onvif Na stenu alebo strop Záznam na SD kartu a/alebo server/NAS Online cez mobilnú aplikáciu, webové rozhranie Originálne zariadenie na napájanie kamery AXIS midspan 50€ Vysokorýchlostná SD karta SanDisk 32GB 12€ Cena za sadu kamera + midspan + SD karta 200€ Cena bez dopravy Na dobierku neposielam