inzercia, predaj, predám, bazár

Predám vysávač DYSON V 8 absolute 2022

Kategória: Vysávače

Predám za výhodnú cenu bez šnúrový vysávač DYSON V 8 absolute 2022. Zakúpený marec 2023,nepoužitý v záruke.Nevhodný darček.Cena dohodou.

Predám vysávač DYSON V 8 absolute 2022
Podobné inzeráty
Dyson V15 Absolute Detect 2022 - najnovší model
Predám Dyson V15 Absolute Detect 2022 - najnovší model. Nepouzívany! Uplne nový! Este zabaleny. 2 roky zaruka. Nevhodný darček. Tyčový vysávač Dyson V15 Detect Absolute 2022 Bezkáblová prevádzka Možnosť vybratia tela a jeho použitia ako ručný vysávač Množstvo nadstavcov Viacstupňová filtrácia Výkonný, ľahký digitálny motor dosahuje až 125 000 ot./min Praktická úchytka na stenu Cyklónová technológia 14 cyklón Až 60 minút prevádzky LCD displej Množstvo nadstavcov na efektívne upratovanie Jednoduché vysypanie odpadovej nádobky Predstavenie vysávača Dyson V15 Detect Absolute 2022 Tyčový akumulátorový vysávač Dyson V15 Detect Absolute 2022 je ideálnym pomocníkom na upratovanie vašej domácnosti. Jeho hlavnou výhodou je ergonomické vyhotovenie a vysokovýkonný digitálny motor, ktorý dokáže pracovať až so 125 000 otáčkami za minútu. Cyklónová technológia vytvorí odstredivú silu až 100 000 G. Určite oceníte aj integrovaný svetelný lúč, ktorý svieti pod presne daným uhlom, takže aj ten najjemnejší prach je viditeľný. Ďalšou veľkou výhodou vysávača Dyson V15 Detect Absolute 2022 je široké príslušenstvo. LCD displej vás bude informovať o stave vysávača v reálnom čase. Upratovanie s týmto vysávačom bude zábava.
Robotický vysávač Samsung
Predam tento používaný veľmi dobrý robotický vysávač SAMSUNG SR8980 so základňou - sám sa po ukončení programu nabije a vyprázdni. Nainštalovaná Nová batéria. Predstavujeme vám robotický vysávač, ktorý je tak pokročilý, že sa čistí úplne sám! Keď je jeho nádoba na prach plná, vysávač NaviBot-S sa automaticky vráti na svoju základňu a vyprázdni sa do centrálnej prachovej komory. Na rozdiel od iných robotických vysávačov, ktoré je potrebné pravidelne vyprázdňovať, vysávač NaviBot-S dokáže bez vyprázdnenia nádoby pracovať celé dni aj v domácnostiach so zvieratami alebo kobercami. Tento vysávač sa dokonca sám čistí a odstraňuje nečistoty z hlavnej kefy a potom sa vydá tam, kde skončil, aby dorobil svoju prácu. Rýchlejší a plynulejší pohyb pre lepšie vysávanie Väčšie zrýchlenie. Ostrejšie zákruty. To nie je závodné auto, ale robotický vysávač NaviBot-S. Nielenže je rýchlejší ako ostatné robotické vysávače, ale je tiež vybavený systémom Visionary Mapping™. Pomocou dvanástich snímačov, dvoch procesorov a integrovanej kamery dokáže vysávač NaviBot-S vypočítať najefektívnejšiu trasu medzi jednotlivými miestnosťami v domácnosti. A keď sa jeho batéria začne vybíjať, okamžite sa vráti k základni, aby sa znovu nabil, a potom sa rýchlo vráti a pokračuje vo vysávaní tam, kde skončil. Vďaka svojmu tenkému dizajnu sa zmestí pod nábytok a vysáva aj na ťažko dostupných miestach Robotický vysávač NaviBot-S má elegantný a sofistikovaný dizajn, takže vám nebude vôbec vadiť, keď ho budete mať na očiach. Vďaka svojej hrúbke len 80 mm je však určený aj k tomu, aby pracoval mimo váš zrak - pod pohovkami, posteľami, skrinkami a na ďalších miestach, na ktoré máte zvyčajne problém sa dostať. Bez toho, aby stratil čo len kúsok zo svojho výkonu, je vysávač NaviBot-S o 11% tenší ako jeho predchodca. Môže sa tak ľahko pohybovať a vysávať pod nábytkom a zároveň svojím výkonom aj vzhľadom prekonáva iné vysávacie roboty. Jeho snímač na rozpoznanie prachu umožňuje intenzívne vysávať na jednom mieste Robotický vysávač NaviBot-S je vybavený optickým snímačom, ktorý dokáže rozpoznať prach a reagovať naň. Keď sa dostane na silne znečistené miesto a zistí, že sa na ňom nachádza viac prachu, omrviniek alebo zvieracích chlpov, než možno vysať naraz, prepne sa do režimu vysávania s vyšším výkonom a dané miesto opakovane povysáva, kým nebude úplne čisté. Robotický vysávač NaviBot-S okrem toho automaticky prechádza medzi drevenými podlahami a kobercami, vďaka čomu zabezpečuje optimálne povysávanie každého povrchu. Tohto vysávacieho robota nič nezastaví Otvorené dvere zastavia väčšinu robotických vysávačov na ich ceste za poriadkom - nie však vysávač NaviBot-S. Keď tento vysávač narazí na prah dverí, jeho koliesko pre plynulé prekonávanie prekážok mu umožní, aby sa zdvihol a bez problémov prešiel cez prahy a káble - alebo akékoľvek iné prekážky na podlahe, ktoré môžu mať hrúbku až 1,5 cm. Na svojej ceste povysáva oveľa viac
Dyson príslušenstvo
Predám dva nové, nepoužité nástavce od výrobcu Dyson.(originálne príslušenstvo). Vhodné na vysávaše Dyson V7, V8, V10, V11, V15 - Dyson Mini kefa s jemnými štetinami (DS-967766-02) - Dyson hubica na matrace (DS-971427-01) Cena za ks: 20,- Eur Cena spolu za oba nástavce: 40,- Eur
vysávač Dyson V11 Absolute
Dobrý deň, predám tyčový vysavač Dyson V11 Absolute s príslušenstvom. Vysavač je plne funkčný, bol pravidelne vyčistený. Súčasťou balenia je: - Motorbar univerzálna podlahová hubica - Fluffy hubica na hladké podlahy - Mini hubica s motorovou rotačnou kefou - Kombinovaná hubica - Klbová štrbinová dýza - Adaptér vysávanie pod nábytkom - Držadlo na odkladanie príslušenstva - Nabíjací nástenný držiak - Nabíjací adaptér Osobné prevzatie/zaslanie na dobierku Pre viac info kontaktujte cez email.
Dyson cyclone v10 absolute
Predám aku tyčový vysávač Dyson cyclone v10 absolute. Vysávač je ako nový ešte v záruke. Dajte zbohom veľkým vysávačom napájaným z elektrickej siete. Sací výkon klasického podlahového vysávača bez prekážajúceho prívodného kábla. Osobný odber v Ke.
Dyson cyclone v10 absolute
Predám aku tyčový vysávač Dyson cyclone v10 absolute. Vysávač je ako nový ešte v záruke. Dajte zbohom veľkým vysávačom napájaným z elektrickej siete. Sací výkon klasického podlahového vysávača bez prekážajúceho prívodného kábla. Osobný odber v Ke. Platí do zmazania.