inzercia, predaj, predám, bazár

Predam VZ 58 7.62x39

Kategória: Všetko ostatné

Predam VZ58 vojenska ulozenka, prerobena na samonabijaciu, 7,62x39, 8ks zasobnikov + CSLA kozenu sumku. Na zbrani je nahodene hlinikove predpazbie s listami, pevne uchytene(drzi nastrel), kompenzator zdvihu, plastova pazbicka, CSA redukcia a pevny hlinikovy buffer tubus(aj s dumperom), zakladna plastova pazba nastavitelna v 5 polohach. Na zbrani neboli vykonane ziadne nezvratne upravy. Vsetky povodne diely su k zbrani(pevna pazba aj sklopka). Cca 2000 vystrelov, cistena po kazdej strelbe. Mierne poskodena/opadana povrchovka vid foto - hlavne na hlinikovych castiach(gasblock). Dohode na cene sa nebranim. Nutne ZP, NP + vynimka. Prepis BB.
Ku zbrani viem pridat cca 500ks cipovaneho streliva za aktualnu trhovu cenu.
Predam VZ 58 7.62x39
Podobné inzeráty
Predam VZ 58 7.62x39
Predam VZ58 vojenska ulozenka, 7,62x39, 8ks zasobnikov + CSLA kozenu sumku. Na zbrani je nahodene hlinikove predpazbie s listami, pevne uchytene(drzi nastrel), kompenzator zdvihu, plastova pazbicka, CSA redukcia a pevny hlinikovy buffer tubus(aj s dumperom), zakladna plastova pazba nastavitelna v 5 polohach. Na zbrani neboli vykonane ziadne nezvratne upravy. Vsetky povodne diely su k zbrani(pevna pazba aj sklopka). Cca 2000 vystrelov, cistena po kazdej strelbe. Mierne poskodena/opadana povrchovka vid foto - hlavne na hlinikovych castiach(gasblock). Dohode na cene sa nebranim. Nutne ZP, NP + vynimka. Prepis BB. Ku zbrani viem pridat cca 500ks cipovaneho streliva za aktualnu trhovu cenu.
Predam VZ 58 7.62x39
Moznost predaja iba v drevotrieske - cena 600e. Predam VZ58 vojenska ulozenka, prerobena na samonabijaciu, 7,62x39, 8ks zasobnikov + CSLA kozenu sumku. Na zbrani je nahodene hlinikove predpazbie s listami, pevne uchytene(drzi nastrel), kompenzator zdvihu, plastova pazbicka, CSA redukcia a pevny hlinikovy buffer tubus(aj s dumperom), zakladna plastova pazba nastavitelna v 5 polohach. Na zbrani neboli vykonane ziadne nezvratne upravy. Vsetky povodne diely su k zbrani(pevna pazba aj sklopka). Cca 2000 vystrelov, cistena po kazdej strelbe. Mierne poskodena/opadana povrchovka vid foto - hlavne na hlinikovych castiach(gasblock). Dohode na cene sa nebranim. Nutne ZP, NP + vynimka. Prepis BB. Ku zbrani viem pridat cca 500ks cipovaneho streliva za aktualnu trhovu cenu.
Predam VZ 58 7.62x39
Moznost predaja aj bez prislusenstva iba v povodnom stave(drevotrieska + sumka + 4 zasobniky) - cena 600e + dohoda. Predam VZ58 vojenska ulozenka, prerobena na samonabijaciu, 7,62x39, 8ks zasobnikov + CSLA kozenu sumku. Na zbrani je nahodene hlinikove predpazbie s listami, pevne uchytene(drzi nastrel), kompenzator zdvihu, plastova pazbicka, CSA redukcia a pevny hlinikovy buffer tubus(aj s dumperom), zakladna plastova pazba nastavitelna v 5 polohach. Na zbrani neboli vykonane ziadne nezvratne upravy. Vsetky povodne diely su k zbrani(pevna pazba aj sklopka). Cca 2000 vystrelov, cistena po kazdej strelbe. Mierne poskodena/opadana povrchovka vid foto - hlavne na hlinikovych castiach(gasblock). Nutne ZP, NP + vynimka. Prepis BB. Ku zbrani viem pridat cca 500ks cipovaneho streliva za aktualnu trhovu cenu.
Predam VZ 58 7.62x39 [REZERVOVANE]
Predam VZ58 vojenska ulozenka, prerobena na samonabijaciu, 7,62x39, 4ks zasobnikov + CSLA kozenu sumku, cistenie, protokol. Zbran cistena po kazdej strelbe. Nutne ZP, NP + vynimka. Prepis BB. Ku zbrani viem pridat cca 500ks cipovaneho streliva za aktualnu trhovu cenu. 600e + Dohoda.
AK 47 , kal. 7,62x39
Predám AK 47 , kal. 7,62x39 Rumúnskej výroby. Zbraň je vo veľmi dobrom stave. Potrebný je zbrojný preukaz a nákupné povolenie.
Utočná puška VZ 58
predám samopal vz 58 pi 7,62x39 pôvodnom stave (drevotrieska), striela jednotlivými ranami. K zbrani bodák, dvojnožka, čistenie, 2x sumka(na 2 a 4 zásobníkov) 7x zásobník, 200 nábojov a pažba sporter aj originál... Zbraň som kupoval ako nestrielanú uloženku, mnou vystrelené 300 nábojov. (cela zbraň potiahnutá karbónovou fóliou, dá sa odstrániť). Vprípade záujmu k zbrani môžem predať kvalitné bieloruské náboje. Prepis NZ