inzercia, predaj, predám, bazár

Predám XBOX 360 kinect

Kategória: Herné zariadenia

Predám Xbox 360 kinect
+ 2 ovládače
Po dohode viem doviesť na trase Žilina - Dolný Kubín
Mám na predaj aj hry
Predám XBOX 360 kinect
Podobné inzeráty
Microsoft Kinect pre Xbox 360
Dobrý deň prajem, ponúkame na predaj originálny microsoft xbox 360 kinect hernú konzolu Xbox 360 S a xbox 360E v čiernom prevedení. Kinect je plne funkčný. Stav šasi - B - nájde sa na nej zopár škrabančekov, ale nič vážneho. Obsah balenia - 1x Microsoft xbox 360 kinect Na predaj máme aj originálne hry pre xbox 360. Stačí zavolať, alebo napísať mail. Kinect je možné odskúšať priamo na predajni, alebo v rámci Nitry ju vieme priniesť, zapojiť. Disponujeme aj adaptérom pre Xbox 360 ( Fat ) verziu. S týmto adaptérom budete vedieť prepojiť okrem hernej konzoly aj počítač - Cena adaptéra je 10 eur. V prípade odoslania je nutné vyplniť údaje cez formular alebo sms - Sú dve možnosti odoslania - Packeta, Slovenská pošta.
Xbox 360 a Xbox 360 kinect
Ponúkam Xbox 360 a Xbox 360 kinect Cena: Xbox 360 - 60€ Xbox 360 kinect - 25€ V prípade záujmu o obe je cena 70€ Viac info o produktoch cez email.
Kinect Xbox One + adapter pre Xbox One S a X
Kinect Xbox One + adapter pre Xbox One S a X + adapter, perfektny stav. POPIS PREDAJCU Popis nového produktu: Úplne nový senzor Kinect pre konzolu Xbox One plne využíva všetky výhody moderných technológií. Je presnejší, je intuitívnejší a reaguje rýchlejšie. Bezprecedentná technológia rozpoznávania hlasu, pohľadu a pohybu Vám umožňuje ponoriť sa do hier a zábavy ako nikdy predtým. Ku konzole sa môžete automaticky prihlásiť, keď vojdete do miestnosti. Hrou môžete prechádzať pomocou nenápadných gest. Je to najlepší senzor na prenos Skype hovorov. Technlogia reálne videnie výrazne rozširuje zorné pole senzora. Úplne nová infračervená kamera mu umožňuje vidieť aj v tme. Pomocou pokročilej 3D geometrie navyše spozná, či strácate rovnováhu. Technológia reálne pohyby senzora Kinect zaznamenáva aj nenápadná gestá. Svoje hry a aplikácie môžete preto presne ovládať i napríklad zovretím ruky v päsť. Nezáleží na tom, či stojíte, alebo sedíte. Technológia reálny hlas sa vďaka úplne novému poľu mikrofónov zameriava na zvuky, ktoré majú pre ovládanie význam. Pokročilá technológia potlačenia okolitého hluku umožňuje senzoru Kinect rozpoznať, koho má počúvať a to aj v zaplnenej miestnosti. Po prvýkrát navyše môžete pomocou hlasu spustiť akúkoľvek funkciu konzoly Xbox One bez ohľadu na to, kde sa v systéme nachádzate. Môžete preto prepínať medzi jednotlivými funkciami podľa ľubovôle. Kamera s vysokým rozlíšením 1080p HD pre Skype volania. Presnejší, rýchlejšie reaguje a poradí si aj s menším priestorom. Úplne nová infračervená kamera umožňuje vidieť aj v absolútnej tme. Štyri mikrofóny pre zachytenie perfektného zvuku. Pokročilá izolácia okolitého hluku zlepšuje spracovanie reči počas hrania.
(TOP) Xbox 360 Kinect
KONTAKT ▲ ▲ reymark@ ------------------------------ Zdravím. Ponúkam na predaj Kinect pre hernú konzolu Xbox 360. ■ Kinect je plne funkčný, zánovný. Na požiadanie viem poslať fotky/videá akéhoľvek typu. ■ Do určitej vzdialenosti môžem doniesť alebo môžem poslať na dobierku. ■ Otázky rád zodpoviem. ----------------------------------------- ■ Kinect senzor pre Xbox 360 = 25€ ► Pre Kinect ponúkam na predaj viac ako 35 hier (od športových, cez tanečné, až po rodinné) *Cena je platná pri osobnom stretnutí. Pri odbere cez poštu sa cena navýši o poštovné a balné. ------------------------------ KONTAKT ▲ ▲ reymark@
XBOX ONE KINECT
predam pohybovu kameru KINECT na konzolu XBOX ONE. v pripade potreby mam na predaj aj adapter ktory vam treba ak chcete KINECT zapnut na konzole XBOX ONE S a na novsich tipoch XBOX konzol. ak niecomu nerozumiete tak mi zavolajte a vysvetlim vam to. KINECT kamera 80eur KINECT adapter 40eur osobny odber je mozny v TO alebo po dohode poslem aj na dobiwerku.pozrite aj moje ostatne inzeraty
XBOX ONE S 500GB +Kinect + Účet s kinect hrami
Predám hraciu konzolu Xbox one S 500Gb so základnym príslušenstvom +Kinect s adapterom. Ku konzole pridám aj účet s kinect hrami - účet bol vytvoreny zvlášť aby som ho mohol predať s konzolou. Ku konzole pridam toto prislušenstvo: - 1x Joystick - HDMI Kabel - Externý HDD kompatibilný s konzolou -usb kabel - Učet s kinect hrami (Shape Up, Kung-fu,Kinect Sports rivals, Fruit Ninja 2, Fighter Within, Boom Ball 3) + 2 Hry na CD (Just dance 2022, UFC 2) Predám len ako komplet Preferujem osobný odber ale v prípade záujmu pošlem aj na dobierku.