inzercia, predaj, predám, bazár

Predám za symbolickú cenu kombinovaný sporák

Kategória: Sporáky

Rúra elektrická, pečie dobre,sporák..jeden horák upchatý..slabo horí zvyšok ide bez problémov. Odpadli nám dvierka...asi pánty zlomené.niekomu,kto si opraví alebo použije na súčiastky.
Predám za symbolickú cenu kombinovaný sporák
Podobné inzeráty
Kombinovaný sporák AMICA SHM 5774PA W
Predám málo používaný kombinovaný sporák AMICA SHM 5774PA W. Sporák plynová doska, klasický dizajn, šírka 50cm, počet platničiek: 4, farba: biela, energetická trieda A, objem 65l, programy rúry: gril, horný ohrev, rozmrazovanie, spodný ohrev a ventilátor, teleskopické vysúvanie plechu, čistenie: easy clean smalt, časovač, elektrické zapaľovanie, liatinové mriežky a poistka horáka. Sporák je vyčistený a pripravený na zapojenie podrobné info:
Kombinovaný sporák a digestor Mora
Kombinovaný sporák Mora a digestor Mora 60 e - Kombinovaný sporák Mora 2120. Rúra je elektrická, 4 horáky na plyn – bez iskry (predáva sa bez plechov) – šírka 50 cm, hĺbka 60 cm. Sporák je s horákmi nastavenými NA ZEMNÝ PLYN ! Prispôsobenie varnej platne, aby fungovala s iným typom plynu, si vyžaduje výmenu dýz - trysiek (nie sú súčasťou predaja). Návod je tiež k dispozícii ... 40 e - Elektricky odsávač pár – digestor Mora – šírka 60 cm. Má 6 vývodov, odťah z hora, zo zadu 3x a z bokov. Pohodlné prepínanie, funkčné osvetlenie, (akurát chýba úzke sklo, bolo rozbité …) Spotrebiče sú plne funkčné, predaj z dôvodu kúpy novej kuchyne a spotrebičov … Odber Gánovce. Odvoz nezabezpečujem.
Predám kombinovaný sporák Mora 2120
Dobry den, predám za symbolickú cenu sporák Mora 2120, je to kombinovaný sporák..horáky sú plynové, rúra je elektrická...používaný v zachovalom stave
Predám kombinovaný sporák AKTUÁLNE
Predám kombinovaný plynový sporák s elektrickou rúrou zn. GORENJE. 1 horák nehádže isru.
Kombinovaný sporák MORA K 563 AW v záruke do 07/2024
Predám rok starý - kúpený 07/2021, ako nový, minimálne používaný kombinovaný sporák MORA K 563 AW s predlženou zárukou do: Koniec poistenia 07.07.2024 4 plynové horáky s poistkami STOP GAS MULTIFUNKČNÁ RÚRA - MF8 smaltovaná dvojdielna mriežka STABIL PLUS ECO CLEAN - funkcia na čistenie rúry INTEGROVANEJ zapaľovanie horákov funkcia rozmrazovania funkcia na ohrev tanierov regulácia teploty v rúre 50 - 275 ° C osvetlenie rúry OBJEM RÚRY 62 l vedenie v rúre - prelisy chladné dvierka rúry ENERGETICKÁ TRIEDA - A praktický úložný priestor príslušenstvo: 1x rošt, 1x plytký plech, 1x MAXI pekáč XXL 8 l rozmery spotrebiča (vx š xh): 85 x 50 x 60 cm menovitý príkon: 2,2 kW elektrické napätie: 230 V
Kombinovaný sporák
Predám ročný kombinovaný sporák značky Amica v nerezovom prevedení. Budeme prerábať kuchyňu a chcem zabudované spotrebiče. Funguje ako nový. Kúpené v planeo elektro. Link: