inzercia, predaj, predám, bazár

Predám zabehnutý e-Shop s náhradnými dielmi na mobily +sklad

Kategória: Ostatné

Dobrý deň, z nedostatku času som sa rozhodol predať svoj e-Shop , na ktorom sa predávajú primárne náhradné diely pre mobilné telefóny a sekundárne sa predávali mobilné telefóny a príslušenstvo.
Hrubá marža sa pohybuje okolo 40% a čistá marža je cca 20-30%. eShop funguje skoro 4 roky, tržby za rok 2021 boli 67 000€ ostatné roky sú taktiez dohľadateľné cez finstat, prípadne pri vážnom záujme si to môžme prejsť. E-shop si za ten čas našiel stálych zákazníkov, na heuréke máme 260 recenzií, certifikát overený zakazníkmi a 95% spokojnosť zákazníkov. E-shop je vedený pod firmou Partsbase s.r.o., ktorá má príjem výhradne z e-shopu . Firma je platiteľom DPH. Sklad je v hodnote cca 15000€ bez DPH, ktorý je zahrnutý v cene firmy/e-shopu. V cene je aj kompletný zoznam a kontakty na našich časom overených dodávateľov. Firma nemá žiadne dlhy ani ťarchy. E-shop je naprogramovaný cez Prestashop 1.6, faktúry aj dobropisy generujeme priamo cez eshop. Ak by bol záujem viem e-shop predať komplet s firmou už v cene.

Dúfam, že som spomenul všetko podstatné, v prípade dalších otázok ma neváhajte kontaktovať cez mail alebo na mojom tel. čísle.
Predám zabehnutý e-Shop s náhradnými dielmi na mobily +sklad
Podobné inzeráty
Zabehnutý Penzión Kremnické vrchy –  Králiky
KARIN & PARTNERS ponúka na predaj zabehnutý penzión HOREC s ročnou obsadenosťou na 80% v krásnom prostredí Kremnických vrchov – v lyžiarskom stredisku Králiky pri Banskej Bystrici. Predaj komplet zabehnutého biznisu typu „ready to run“ vrátane zariadenia, príslušenstva, kontaktov (školy, tábory, sústredenia, firmy, pravidelné partie...), bookingov, personálu a samotnej budovy penziónu. Druh: Penzión / Hotel Využitie: Rekreácie / Sústredenia / Firemné a rodinné akcie / Tábory... Stav: Čiastočná rekonštrukcia Lokalita: Králiky / 15 minút od R1, BB / 2 hodiny z BA Kapacita: 40 lôžok + 6 zamestnaneckých + 12 prístelkov Počet izieb: 7 + 4 apartmány + 3 zamestnanecké Počet podlaží: 4 (prízemie + 3 poschodia) Parkovanie: Vlastné / Pred penziónom Penzión HOREC ponúka pohodlné ubytovanie v 2-,3 a 4-lôžkových izbách, 2 apartmánoch a mezonetovom apartmáne pre 11 osôb. Všetky izby a apartmány sú vybavené vlastnou toaletou a sprchovacím kútom, TV, kreslami s malým stolíkom. Ubytovacia kapacita penziónu je 40 lôžok a podľa potreby 14 prístelkov. Penzión ponúka kaviarenskú a reštauračnú časť na školenia, firemné akcie, rodinné oslavy a iné stretnutia. Reštaurácia ponúka stravovanie formou polpenzie a plnej penzie. DISPOZÍCIA: Penzión pozostáva zo štyroch podlaží: prízemie + tri poschodia: Prízemie: Vstupná chodba, bar / recepcia, jedáleň, sauna, toalety, kuchyňa, sklad, lyžiareň, kotolňa, 2x garáž. Poschodie: 3x izba, 1x apartmán (2x izba s balkónom), kancelária, 2x sklad Poschodie: 2x izba, 2x apartmán (4x izba s balkónom) Poschodie: 2x izba, 1x apartmán (1x izba s balkónom + mezonet ) TECHNICKÉ ÚDAJE: Penzión je v dobrom prevádzkovom a technickom stave, priebežne prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Je napojený na elektrinu, vodu z obecného vodovodu, odpad je riešený novou, vysokokapacitnou čističkou. Komplet nové kúrenie na tuhé palivo aj s projektom, okná všetky plastové. V penzióne je zavedené hotelové televízne riešenie a internetové pripojenie s garantovanou linkou. Izby a kúpeľne sú v pôvodnom, ale dobrom stave, niektoré prešli rekonštrukciou. LOKALITA: Penzión sa nachádza v krásnom prostredí Kremnických vrchov v centre rekreačnej oblasti Králiky v nadmorskej výške 900m. n. m, len 14 km severozápadne od Banskej Bystrice. Vzhľadom na veľmi výhodnú geografickú polohu spĺňa podmienky ideálnej rekreácie po celý rok. Poloha penziónu umožňuje v zime výborné lyžiarske podmienky, v letnom období zas príjemnú vysokohorskú klímu bez extrémnych tepelných výkyvov. K umocneniu príjemného zážitku z pobytu prispieva sieť značkovaných turistických chodníkov a lesných cestičiek. Sú využívané k peším túram, k jazde na bicykloch, alebo v zimnom období k túram na bežkách. Viac fotografií: Cena: Info o cene v RK Kontakt : Juraj Ladziansky , , ladziansky@karin
Predám zabehnutý e-shop s výhradným zastúpením
Z dôvodu nedostatku času predám zabehnutý eshop aj s tovarom s prírodnou, vegánskou a kvalitnou kozmetikou svetovej značky 100% pure. E-shop funguje na Slovensku už vyše 6 rokov, takže značka má vybudované silné povedomie a stálu klientelu. Táto značka má zastúpenia po celom svete. Čo všetko je súčasťou predaja: -Tovar v nákupnej hodnote 7 000€ ( predajná hodnota 15 000€) - Facebookova stránka (cca 6 000 followers) - Instagram (cca 7 000 followers) - Zoznam a všetky detaily o dodávateľoch - Celý know-how obchodu - Zoznam zákazníkov pre zasielanie newsletterov - Zariadenie: 2stoly, 1skrinka, 2 police na tovar - Zaškolenie do eshopového predaja a prácu so systémom shoptet - komplet účtovníctvo E-shop funguje na platforme Shoptet - používateľsky najlepšie rozhranie na prácu s e-shopom. Kuriérsku službu zabezpečuje DPD, zmluva podpísaná, odber pravidelný/alebo ako si dohodnete. - Shoptet ponúka automatické štatistiky, analýzy a iné služby - Eshop obsahuje platobnú bránu GP webpay - Doména aj hosting je na Websupporte Prosím kontaktovať len v prípade seriózneho záujmu.
Predám zabehnutý e-shop
Ponúkam na predaj zabehnutý 9 ročný e-shop z dôvodu nedostatku času. E-shop má veľké portfólio zákazníkov. Vyžaduje si veľa času. K e-shopu pridám aj kontakty na dodávateľov.
Na prenájom zabehnutý autoservis s kompl. zariadením v KN
OYE Reality ponúka exkluzívne na prenájom zabehnutý autoservis s kompletným zariadením a náradím na automechanické práce v Komárne. Autoservis sa nachádza v oplotenom areáli, v priemyselnej zóne na Novozámockej ceste s výborným prístupom z hlavnej cesty. Celková výmera ponúkaných priestorov je cca. 300 m2. Dispozičné riešenie priestorov: • montážna hala s troma zdvihákmi (3t - 3,5t - 4t) • sklad • sociálne miestnosti pre zamestnancov • prijímacia kancelária • parkovisko pre 10-12 áut Kompletný zoznam zariadení a náradí na vyžiadanie. Cena v RK. Výhody: • zabehnutý autoservis s výborným prístupom • vhodný aj pre samostatného automechanika / auto elektrikára, ktorý potrebuje vhodný a plne vybavený priestor na prácu • kamerový systém Odporúčam obhliadku! Váš realitný konzultant : Adrián Lévay, RSc. / GSM : / E-mail: levay@ __ Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie OYE Reality kompletného právneho servisu a zmlúv spojených s prenájmom nehnuteľností. __ Nevyhovuje táto nehnuteľnosť Vašim predstavám? Kontaktujte nás a pomôžeme Vám vysnívanú nehnuteľnosť nájsť v ponuke celého trhu. __ © Text, fotografie a 3D prezentácia sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie OYE.
Predám zabehnutý e-shop so striebornými šperkami
Predám zabehnutý e-shop . Výborná doména, moderná stránka, zásoby tovaru, know-how, fb, insta. Dôvod predaja - nemám čas sa mu venovať. Viac info: K eshopu vlastním dve exkluzívne domény: a ktoré používam už od roku 2012. Moderná responzívna stránka - optimalizovaná aj pre mobilné zariadenia. Stránka je vkusná, prehľadná a rýchla. Je prepojená na zásielkovňu, Heureku, Najnakup. Podporuje platby cez PayPal, platobnú bránu GoPay. Je taktiež prepojená na google nákupy. Vlastné fotky pre sociálne siete a eshop Facebook 1490 fanúšikov. Predplatený Shoptet Business-riešenie pre vytvorenie a správu e shopu do 30.4.2023 Na portáli Heuréka máme 100% recenzie, viď link Stav zásob je okolo 7000€ - toto je nákupná cena šperkov. Predajná cena v eshope je vyššia. Žiaľ, tomuto biznisu som sa nikdy naplno nevenovala (propagácii, soc. sieťam, reklame), keďže som bola po celú dobu súbežne zamestnaná. Preto eshop nie je ziskový. Biznis má potenciál ak sa mu bude venovať niekto koho to baví, má čas a nápady.
Predam zabehnuty e-shop s knihami
Predam zabehnuty e-shop s knihami, ktory funguje 13 rokov, viac ako 100 000 vybavenych objednavok. Je to pekna robota, len sa treba tomu naplno venovat. Odovzdame cele know-how. Dovodom predaja su ine aktivity. Cena je vratane velkeho skladu knih.