inzercia, predaj, predám, bazár

Predám zabehnutý hostinec s ubytovaním

Kategória: Hotely, reštaurácie

Predáme zabehnutý hostinec s ubytovaním (10 postelí) a všetkým zariadením so stálou klientelou ubytovania i reštaurácie priamo pod Čachtickým hradom v dedinke Višňové (okres NM) na obľúbenej cyklotrase a v turisticky vyhľadávanej lokalite.
Nehnuteľnosť je celá podpivničená, má garáž, veľkú záhradu a terasy s výhľadom na hrad.
Možnosť zmeniť využiteľnosť na RD.
Možnosť oddelenia hostinca od ubytovacej časti.
Dôvod predaja - vek.
Predám zabehnutý hostinec s ubytovaním
Podobné inzeráty
Predaj:Hostinec Dunajská Streda,Nová Ves:REZERVOVANÉ
Ponúkame Vám na predaj zabehnutý hostinec v Dunajskej Strede v mestskej časti Nová Ves medzi obytnými domami aj tým je zabezpečená aj klientela objektu. . Objekt bol postavený v roku 1996 z tehál pálených hr.40cm,obostavaný priestor je celý podpivničený /7,45x7,85m/s vlastným vchodom. Na prízemí sa nachádza hostinec /8,25x8,65m/ktorá sa skladá z nasledujúcich častí: predajná časť s barovým pultom, menšia miestnosť na stretávky priateľov, chodba ,príručný sklad, sklad tovaru, spoločná chodba pre dve toatety. Terasa je o rozmeru 4,6x8,65m.Podlaha v celom objekte je dlažba keramická okrem terasy ,kde je zámková dlažba. Okná v objekte sú plastové vchodové dvoje dvere sú bezpečnostné oceľové. Kúrenie je riešené elektrickými infra stropnými panelmi s termostatom, je zavedený bezpečnostný ako aj kamerový systém. V objekte je zavedený mestský vodovod s kanalizáciou, elektrina aj plyn a má aj vlastnú studňu.  V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať.
Prosperujúca REŠTAURÁCIA pri brehu BALATON – BALATONBOGLÁR
Na predaj zabehnutý HOSTINEC, aj APARTMÁN v jednom, len 100m OD BREHU BALATONU! BALATONBOGLÁR sa nachádza v južnej časti jazera Balaton, veľmi obľúbený domácou, ale aj zahraničnou klientelou. Veľmi ľahko DOSTUPNÝ DIAĽNICOU M7, má PRÍSTAV, železničnú stanicu, viacero výletných miest, oddych PRI BREHU udržiavaného „MAĎARSKÉHO MORA“, obkolesený VINÁRSTVAMI. Zažijete tu neopakovateľnú atmosféru maďarskej pohostinnosti, úžasnej gastronómie, zábavy a to všetko za prijateľné ceny. Nachádza sa IBA 100m OD PLÁŽE. Ideálny po prestavbe aj ako ubytovacie zariadenie. Jedná sa o TEHLOVÝ, DVOJPODLAŽNÝ DOM na úžasnom pozemku 866m2. Na dolnom podlaží je stravovacia časť s terasou, na hornom je vytvorený apartmán. HOSTINEC JE AKTÍVNY, ZABEHNUTÝ viac rokov, s klientmi, ktorí prichádzajú z roka na rok. Vie uspokojiť 100 až 120 ľudí vo vnútornej časti REŠTAURÁCIE, ako aj na TERASE. Ďalej sa tu nachádza barový pult, kuchyňa, výrobne, chladiarenská miestnosť, kúpeľňa s WC pre zamestnancov, a 2x WC pre hostí. NA POSCHODÍ bol vytvorený APARTMÁN: .obývacia časť, dve izby, kúpeľňou s WC, kuchyňa a veľká terasa s výhľadom na Balaton. Na dvore je tehlová GARÁŽ a plechová náraďovňa. Napojený na VŠETKY INŽINIERSKE SIETE. Kúrenie plynovými gamatkami a kachľovou pecou v reštauračnej časti, chladenie klímou. Ohrev vody plynovým bojlerom a solárnym panelom. VÝBORNÁ podnikateľská možnosť vzhľadom na lokalitu v najobľúbenejšej časti Balatonboglár, NIEKOĽKOROČNÚ PREVÁDZKU, s možnosťou rozšírenia podnikateľských aktivít. V cene právny servis spojený s kúpou nehnuteľnosti v Maďarsku.
DOM-REALÍT ponúka na predaj hostinec v Plaveckom Štvrtku
Ponúkame Vám na predaj hostinec v Plaveckom Štvrtku. Keďže táto obec stále rastie, zveľaďuje sa a hlavne tu chýba stravovacie zariadenie, vyplýva z toho veľká príležitosť. Je tu možnosť nielen služby hostinca, ale aj varenia, či rýchleho občerstvenia. Celý objekt má zastavanú plochu 150 m2 a zahŕňa krytú terasu, posedenie vo vnútri, výčap, sklad, 2 toalety, kuchyňu a miestnosť na sedenie. Vybavenie sa predáva spolu s hostincom alebo podľa dohody. Je tu tiež možnosť rekonštrukcie podľa Vašej predstavy. Hostinec je v obci známy, takže o zákazníkov nebude núdza. Plavecký Štvrtok sa nachádza 7 km od Malaciek, je tu krásna príroda, chaty, jazero Pieskovňa a je potrebné tu mať príjemné prostredie na posedenie a občerstvenie. Na cene sa dá dohodnúť.
VIZUALIZÁCIA Reštaurácia s ubytovaním-Oščadnica na Kysuciach
LOKALITA: Oščadnica, ako najväčšia a najdlhšia obec na Kysuciach, je 1 z najvýznamnejších centier letnej a zimnej turistiky na Slovensku. Vďaka Múzeu Kysuckej dediny, skanzenu vo Vychylovke, Kalvárii s kostolom nad obcou, Oščadnickej heligónke, lanovému parku, bobovej dráhe a Orloju v Starej Bystrici je navštevovaná celoročne. V letnom období sa môžete venovať cyklistike alebo turistike, pričom si pešiu turistiku na najvyšší vrch Kysúc na slovensko-poľskom pohraničí, Veľkú Raču (1 236 m), môžete skrátiť 4-sedačkovou lanovkou, ktorá vás vyvezie na Dedovku. V zimnom období je Oščadnica veľmi vyhľadávaná najmä vďaka lyžiarskemu stredisku Snowparadise Veľká Rača s 3 prepojenými dolinami, 8 vlekmi a lanovkami. Okrem toho sa môžete venovať aj skialpu alebo bežkovaniu. A pre menej skúsených bežkárov alebo tých, ktorí preferujú skôr roviny, je zaujímavá niekoľko kilometrov dlhá upravená stopa vedúca napr. z Krásna nad Kysucou až k orloju v Starej Bystrici. NEHNUTEĽNOSŤ: Čo sa týka nehnuteľnosti, ktorá je určená na predaj, nachádza sa pri hlavnej ceste. Zastavaná plocha a nádvorie má výmeru cez 300 m2+ ostatná plocha, ktorá slúži na parkovanie, má výmeru 270 m2. V minulosti stavba slúžila ako hostinec s obchodom a ubytovaním. Budova je čiastočne podpivničená (4,3 m x5,1 m + chodby). STAV NEHNUTEĽNOSTI A BUDÚCE VYUŽITIE: Nakoľko je budova v pôvodnom, avšak skôr zanedbanom stave, tak je určená ku kompletnej rekonštrukcii a realizácii podľa vašich predstáv. Jedným z možných riešení, čo môžete vidieť aj na vizualizácii, je možnosť využitia ako reštaurácie alebo kaviarne, aj s oddeleným priestorom na súkromné oslavy, v prízemí, a ubytovacími kapacitami, izbami s vlastným sociálnym zariadením a predsieňou na 1. poschodí. Predajná cena tejto investičnej nehnuteľnosti v srdci Kysúc, v obci Oščadnica navštevovanej celoročne, je 63.300 eur. Rada vám nehnuteľnosť ukážem osobne a možno priamo na mieste prídete s ďalším podnikateľským plánom. :) P.S.: Fotky alebo video interiéru vám pošlem na vyžiadanie.
Na predaj zabehnutý penzión v podtatranskej obci Veľký Slavk
Spoločnosť Centrum Real ponúka na predaj v obci Veľký Slavkov, ktorá patrí medzi najstaršie obce pod Tatrami a nachádza sa blízko srdca Vysokých Tatier. Hľadáte podmienky na vaše podnikanie? Naša realitná spoločnosť ponúka na predaj už zabehnutý penzión, pričom jeho zastavaná plocha je 546 m². Pozemok má rozlohu 3 768 m². Penzión je štvorpodlažný, na jeho výstavbu bola použitá tehla, je zateplený. Na ubytovanie je dispozícii 7 apartmánov s 30 lôžkami. V celom dome sa vykuruje plynom. Súčasťou penziónu je recepcia, reštaurácia s kuchyňou, kancelária, pivnica, terasa, krb, internet, kanalizácia, inžinierske siete, káblová televízia, výťah a parkovanie vozidiel v objekte. Obhliadku objektu si dohodnite na tel. čísle
Hostinec na predaj v obci Kvetoslavov
Ponúkame Vám na predaj hostinec v obci Kvetoslavov. Plocha: úžitková 239m2, pozemku 1161m2. Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Výhody: slnečný, pekný výhľad, budova je ľahko dostupná.. Cena dohodou