inzercia, predaj, predám, bazár

Predám zajačika Minilop

Kategória: Drobné cicavce

Predám zakrsleho zajačika Minilop ,1 ročná samička, komplet výbava (2 poschodová klietka 80x48x65 cm, miska, záchod, kefa na česanie, klieštiky na pazuriky,prepravka, pelety do záchoda, granule, seno...).
Cena 90 eur.
Predám zajačika Minilop
Podobné inzeráty
Minilop mláďatká
Minilop barančeky Hobbychov Minilopkovo hľadá nový domov mláďatkám rôzneho veku aj pohlavia. Zajko so sebou dostane výpis predkov, info. o starostlivosti, štartovací balíček krmivka, sienko na, ktoré je zvyknutý a balíček sušených byliniek a zeleninky. Králičkovia sú preliečení prípravkami na prírodnej báze. Pre viac info píšte na mail alebo volajte.
zakrslý baranček Minilop/NHD a teddy králik - mláďatká s VP
Hobbychov Geryland hľadá nový domov pre mláďatká doleuchých krátkosrstých zakrslých barančekov Minilop/NHD a pre dlhosrstých horeuchých zakrslých králikov Teddy. S výpisom predkov. Zajkovia budú v čase odberu socializované, naučené na deti, hladkanie. Pre bližšie info si pozrite stránku Písať len mail, tel. č. nie je aktuálne.
Kúpim samičku minilop zajka.
Mám záujem o kúpu samičky minilop zajka. Nitra a okolie.
Minilop samička
Ponúkam na predaj 12 týždnovú samičku minilop. Je čistotná, naučená chodit na zachod, zvedavá povaha, rada sa hladká. NZ a okolie s dovozom.
Predám zakrslého REX zajačika
Predám 2 ročného zajačika plemena zakrslý REX. Samček je hnedého sfarbenia a s veľmi hebkou srsťou. Je pokojný nechá sa hladkať hlavne po hlavičke. K zajačikovy predám aj klietku s komplet vybavením. Nepredám oddelene. Ma veterinárny preukaz a je čerstvo očkovaný. Ak mate viac otázok kontaktujte ma cez email alebo SMS. Len do dobrých a zodpovedných rúk.
Predám zajačika
Predám zajačika aj s klietkou, cena 30 Eur.