inzercia, predaj, predám, bazár

Predám zánovné

Kategória: Školské potreby

Predám 4ks peračníkov za cenu jedného.
3ks balíčky fixky za 5e fixky sú nepoužité.

Ak je záujem poprosim zavolať

Možnosť dodania LV ZC ZV BB MT
Predám zánovné
Podobné inzeráty
Školské pomôcky-prac.zošity a knihy anglický jazyk
Predám nové: Project1 pre študentov, cena 5,- eur. Chatterbox 2, kniha, cena 5,- eur. Chatterbox 1 a Chatterbox 2, prac.zošity, cena /kus/5,- eur. Predám prac.zošit Technika pre 5.čník, použitá v ročníku, bez písania, sú čisté, nepísané, cena 2,50eur. Predám novú English for Children- hravým obrázkovým úvodom do ang.jazyka, cena 4,-eur. Prosím volať. PREDÁM NOVÝ ANGLICKO-NEMECKO-SLOVENSKÝ OBRÁZKOVÝ SLOVNÍK PRE ŠIKOVNÉ DETI= 7,-EUR PREDÁM KNIHU MôJ PRVÝ ANGLICKÝ SLOVNÍK = 10,-EUR PREDÁM KNIHU -MOJA PRVÁ KNIHA PREDŠKOLÁKA = 7,-EUR Predám nové knihy:rozprávky po anglicky aj preklady v slovensky, cena za kus 6,- eur. Predám knihu Zvieratká v lrse, novú, cena 5,- eur.
Predám školskú tašku
Predám školskú tašku Bagmaster Predám kvalitnú školskú tašku Bagmaster v dobrom stave. Osobný odber v Prešove.
Predám školskú taškou vhodnú pre druhý stupeň a SŠ.
Predám ružovú školskú tašku so zeleným predným vereckom. Taška používaná jeden ročník. Taška má jedno vrecko na boku vo veľkej časti a dve malé po bokoch na zips. Taška poškodená (viď. foto) od častého používania ale nic čo by vadilo k ďalšiemu používaniu. Kupovaná za 53€ predám za 27€ vzhľadom na poškodenia. Levický okres, možnosť osobného odberu. SMS, email !
SÁNKY   DETSKÉ  LYŽE   PALICE
Predám malé kovové sánky Predám palice z čias sociku 1OO a 11O cm Predám detské lyže-potrebná oprava viazania
Predam detsku skolsku tasku - znacka Step by Step
Predam detsku skolsku tasku - znacka Step by Step. Velmi kvalitna skolska taska: - ergonomicky tvarovaná chrbtová časť - Mesh Back Coolin System - polstrovanie chrbtovej časti z príjemného priedušného materiálu s ventilačnými drážkami pre optimálnu cirkuláciu vzduchu - ľahká konštrukcia drží stabilný tvar aktovky - polstrované, nastaviteľné popruhy na ramená v tvare S (nezarezávajú sa do ramien, dobre a pevne sedia a ľahko sa s nimi manipuluje) - popruhy doplnené o značkové reflexné plochy pre väčšiu bezpečnosť, DOKONALÉ POLSTROVANIE CHRBTOVEJ ČASTI A DĹŽKOVO NASTAVITEĽNÉ POLSTROVANÉ POPRUHY ZARUČUJÚ ZDRAVÝ VÝVOJ CHRBTICE DIEŤAŤA, PRETO ŠKOLSKÉ AKTOVKY STEP BY STEP ZÍSKALI CERTIFIKÁT AGR - vystužená textilná rukoväť, príjemná do ruky - kovová zámka s odrazkou, reflexné prvky pre väčšiu bezpečnosť značky REFLEXITE - izolované predné vrecko (pre studené alebo teplé jedlo a nápoje) - rozšíriteľné bočné vrecká na fľašku na nápoj alebo na drobnosti, zatváranie na zips Bola nosena 1 rok - minimalne opotrebenie, skoro ako nova. povodne stala viac ako 100 eur) Predam za 44 eur (pripadne dohodou) v ramci Popradu alebo Kezmarku viem aj doviezt. teoreticky aj medzi Kosicami a Popradom.
Predám školskú tašku
Predám školskú tašku Bagmaster Predám kvalitnú školskú tašku Bagmaster v dobrom stave. Osobný odber v Prešove.