inzercia, predaj, predám, bazár

Predám zaujímave knižky na čítanie a na relax

Kategória: Beletria

TUCKER MALARKEYOVÁ - VZKRIESENIE 9 EUR
PAUL DOHERTY - Maska boha slnka 7 EUR (PREDANÉ)
MARSHA MEHRANOVÁ - Polévka z granatových jablek 9 EUR
ZORA KYNĚROVA - Rusalčina volba 9 EUR
ROBERT VAN GULIK - OPICA A TIGER 5 EUR (PREDANÉ)
ZANE GREY - NEVADA 7 EUR
PIERRE LEFEVRE - Veľké pravdy v malých príbehoch 6 EUR
JAVIER SIERRA - Tajomné posolstvo 9 EUR
JENNIFER JOHNSTONOVÁ - Jak daleko k Babylonu 9 EUR
MILAN RÚFUS - DIELO I. 10 EUR
ZANE GREY - PURPUROVÝ PRIESMYK 7 EUR
MARIAN PAVLOWSKI - Zamotany 7 EUR
Predám zaujímave knižky na čítanie a na relax
Podobné inzeráty
Knižky, knihy
Knížky, knihy Dobrý deň, predám knižky: Harper Lee - To kill a mockingbird - v angličtine - na boku mierne ošúchaná - cena 7€ Jana Šulková - Odvrhnutá - 5€ Jana Šulková - skús to znovu - 5€ (Prípadne spolu za 7€) Eva Urbaníková - Príliš osobná známosť - na začiatku je firemné venovanie - cena 2€ Wendy Mass - Za trest trinásťročná - 5€ Abi Elphinstone - Zlodej snov - 5€ Lil Chase - Ako zbaliť chalana - 4€ Emma Moss - Vlogerky - 4€ - v češtine Emma Cline - Kult - 5€ Sue Monk Kiddová - Vynález krídel - 6€ Gayle Forman - Bola som tu - 4€ Knižky sú párkrát čítané, posledné roky iba ležali na poličke. Niektoré sú vhodné pre mladších čitateľov(tínedžerov). V prípade záujmu o viaceré knihy, možná dohoda na cene. Môžem poslať bližšie fotografie. Po dohodne je možný osobný odber v Námestove alebo Brne, alebo balíček posielam poštou - ceny sú uvedené BEZ poštovného. Prosím písať na mail, tel. číslo vymyslené. Kuk an moje ostatné inzeráty :)
Knižky o Jaromirovi Nohavicovi
Predám dve knižky: Dana Čermáková: Jarek Nohavica - cena 5 € - výborný stav Hledání Jaromíra Nohavici - cena 4€ - veľmi dobrý stav, len zospodu knižky drobnejšie fľaky, nie však vnútri knižky, len zvonku (viď posledná foto) V prípade odberu oboch knižiek: cena dokopy 7 € Uprednostním osobný odber Bratislava - Petržalka. Poštou (doporučene) LEN v prípade platby vopred na účet. Poštovné hradí kupujúci. ******************************************** Mám viac inzerátov, pozrite prosím :) V prípade odberu viacerých vecí z mojej ponuky - DOHODA NA CENE :)
3 knižky najlepšie svetové čítanie
3 knižky najlepšie svetové čítanie,všetky spolu za 5 euro.Kontakt mailom,číslo je neplatné.Pozrite všetky moje inzeráty!!!:-)Dohoda istá.
knizky na predaj
predám tieto romany, odpovede len emailom! -Baiget M, Ježišove listiny,Remedium 2006, za 2,5e -Burgess Ant., rok 1985, nakl.Mata,r.2007 za 3,5e -Dorves, Posledne dni Pariza, Ikar za 2,1e -Filan B.,Po vtakoch, Slovart 2015, aj s CD za 3,5e-ako nova -Foenkinos D. Hlava v oblakoch-za 2e -Hvorecky M., Plys,vyd. A,Marencin, ako nova za 1e -Hroncova Faklova, Urodzena, Tranoscius 2013, edicia pre dusu, za 1e -Heller J. Portret stareho umelca, Ottovo nakl.2000, s obalkou ako nova za 3eur -Jurik M. ZENTA, Marencin 2016, za 1e -Kluvanec M., Semester zakomplexovaneho sviniara, SS 2014, za 1eur -Knight, Lomas, Druhy mesiaš, Remedium 2003, za 2,5e -Kureishi H, Cechov A.P.,SUBOJ, za 1e -Martin G, Hra o trony, 1diel za 5,5e -Max A. Dlhy zoznam na vrazdu,Marencin 2012,za 1e -Menasse Robert, Blazene casy, Krehky svet,Kaligram 2015- za 2e -Simcik E., Hegemonia, Drewo a srd 2015,-za 1e -Tomcaniova, Sudova, Tajomstva mojej ulice, Marencin 2011 za 1eur -Salingen, Devat poviedok,SVKL 1965,1v,za 3,1e -Solzenicyn, Suostrovie Gulak-darcekove balenie, ako nove za 50eur s postovnym -Svetove citanie: Archer-Pomsta, Kinsellova-Spominas si, Smith-Dieta 44, Brownova-V sachu za 2e -Svetove citanie: Taylor-U nas na irskom vidieku, Scottolinova-Smrt na narodeniny, Patterson-Nedele u Tiffanyho, Alpert-Konecna teoria za 2e -Najlepsie svetove citanie: Kruege-Nebeska pevnost, Montefiore-Francuzsky zahradnik, Milne-Devat lekcii golfu za 2e
Knižky Večerná hviezda a Dievča odvedľa
Dobrý deň. Ponúkam na predaj tieto knižky, v dobrom stave. Kľudne sa dajú použiť aj ako darček. Cena jednej sú 4€ plus poštovné. V prípade záujmu o obe knižky, cena 7€. Poprosím kontaktovať len e-mailom.
Knižky, knižky, knižkyyy
Aj keď je už po Vianociach, čas na obdarovanie nekončí. A keďže sviatky mi priniesli pár nových exemplárov, rada by som posunula tie staršie. Knihy sú nové - nečítané (dostala som ich s tým, že aom ich už čítala) / raz čítané, v nepoškodenom stave. Na požiadanie môžem kľudne poslať aj fotky kníh individuálne, aby ich bolo vidieť celé. V prípade záujmu DM Cena kníh nezahŕňa poštovné Artičokové srdcia 8€ Jazmínové nebo 8€ Havraní chlapci 7€ Princezná v ružovom 5€ Valentínska princezná a Perfektná princezná 5€ Príbeh čarodejného denníka 2€ Alica a jej bláznivá rodinka 4€ Akadémia temna Spolok vyvolených 5€ Akademia temna Nebezpečne putá 5€ V zajatí snov 5€ Ríša temnoty Tajomstvá upírov 5€ Medzi nebom a zemou 6€ každá (séria 16€) Ivy Pocket 8€ Dievča, ktoré oboplávalo Čarokraj v lodi vlastnej výroby 8€ Pád 6€ Theodore Boone Obvinený 7€ Drakológia 1 - Dračie oko 6€ Oksa Pollocková 1-4 6€ každá (séria 20€) - knižky majú trochu rožky, inak im nič nie je Stratený svet v Podzemí 9€ Hlbšie v Podzemí 9€ Spirit Animals Súmrak Strážcov 1-5 6€ každá (séria 27€) Vyvolená 9€ Ohnivá 9€ O tebe a o mne 8€ Veža elfov 8€ Testament 8€ Medzi nami 8! Nepobozkaná 5€