inzercia, predaj, predám, bazár

Predám zavlažovacie rúry

Kategória: Záhradná technika

+ príslušenstvo.Cena dohodou.Odber Nový Život.
Predám zavlažovacie rúry
Podobné inzeráty
Zavlažovací systém GARDENA
Predám zavlažovací systém GARDENA, ktorý pozostáva: 1 x Box GARDENA na ventil V1 2 x Box GARDENA na ventil V2 5 x Zavlažovací ventil GARDENA 9V 5 x Riadiaca jednotka GARDENA 9V Box GARDENA na ventil V1: Do boxu na ventily V1 od spoločnosti GARDENA možno pod zem nainštalovať jeden zavlažovací ventil 24 V (č.v. 1278-20) alebo jeden zavlažovací ventil 9 V (č.v. 1251-20). Box GARDENA na ventil V2: V boxe na ventily V2 od spoločnosti GARDENA sa dajú pod zem nainštalovať dva zavlažovacie ventily 24 V (č.v. 1278-20) alebo dva zavlažovacie ventily 9 V (č.v. 1251-20). Prívod vody môže byť realizovaný z troch strán. Teleskopické skrutkové spojenie umožňuje ľahkú montáž a demontáž ventilov. Spojovací box je vodotesný a umožňuje ľahké a úhľadné pripojenie kábla 24 V. Pomocou centrálnej vypúšťacej krytky možno prívodné potrubie vypustiť pred prvými mrazíkmi. Kryt možno v záujme ochrany pred deťmi zaistiť. Box na ventily V3 od spoločnosti GARDENA je vybavený 1 "vonkajším závitom. Zavlažovací ventil GARDENA 9V: Zavlažovací ventil 9 V od spoločnosti GARDENA pre riadenie zavlažovania pre programovanie pomocou programovacej jednotky GARDENA (č.v. 1241-20) v spojení s riadiacou jednotkou GARDENA (č.v. 1250-20). Ventil využíva energeticky nenáročnú technológiu 9 V elektromagnetických ventilov. Geometria ventilu je optimalizovaná na prietok, pre minimálnu stratu tlaku prúdiacej vody. V prípade potreby možno ventil kedykoľvek otvárať alebo uzatvárať ručne. Zavlažovací ventil 9 V od spoločnosti GARDENA je opatrený 1" vnútorným závitom. Riadiaca jednotka GARDENA 9V: Riadiaca jednotka GARDENA zaistí spoľahlivé a pohodlné zavlažovanie vašej záhrady, a to aj vtedy, ak nebudete doma. S jej pomocou je možné ovládať 9 V zavlažovacie ventily, vďaka čomu môžu riadiť zavlažovanie na základe naprogramovaných časov. Nastavuje sa pomocou programovacej jednotky, ktorá veľmi ľahko stlačením jediného tlačidla prenáša dáta po pripojení ventilu. Na prevádzku jednotky je pritom potrebný 9 V alkalický akumulátor, ktorý nie je súčasťou balenia.
Zavlažovanie
Ponúkam na predaj zavlažovací systém. Hliníkové zavlažovacie rúry. Závlahové rúry s priemerom 100mm 13 x rúra s dĺžkou 6m spolu 78m. K tomu ponúkam rôzne kolená redukcie.. Stojany ( držiaky ) na zavlažovacie pištole. Najlepšie všetko spolu..v prípade rozumnej dohody sa dá aj po častiach.
Závlaha
Ponúkam na predaj zavlažovací systém. Hliníkové zavlažovacie rúry. Závlahové rúry s priemerom 100mm 9 x rúra s dĺžkou 6m. K tomu ponúkam rôzne kolená redukcie.. Stojany ( držiaky ) na zavlažovacie pištole. Najlepšie všetko spolu..v prípade rozumnej dohody sa dá aj po častiach.
závlahový systém puk 1 puk 2 rúry 6m
zavlažovacie pištole puk1 a puk2 50€ks Rúry 6m dlžka priemer 100mm cca30ks 20€ks držiaky na pištole atd Predám príslušenstvo k závlahovému systému Rúry rozbočky Puky atd volať
Predám zavlažovacie revolty
Predám zavlažovacie revolty 365° nové nepoužité. Bez poruchové, mosadz. Vstup 3/4 závit. Cca 15 kusov. Kus 25 eur
Zavlazovacie hadice Lidl
Predám 3ks nové zavlažovacie hadice Lidl. Dajú sa skracovať aj nadpájať. Cena jednej novej je 12e. Spolu za vsetky 20e