inzercia, predaj, predám, bazár

Predám zbierku fotoaparátov

Kategória: Analógové fotoaparáty

Predám zbierku fotoaparátov statívov a príslušenstvo.
Zorki 50€ predaný, Fed3 40€, Fed4 bez puzdra 20€, Zenit Olympijská edícia 50€, Flexaret VI 50€, Pentacon 20€. Kamera Meopra Admira 8IIA 25€, kamera Admira 8F 30€.
Statív Meopra - 40€, stativová hlava 40€, statív Excelsior - 20€. Ostatné po telefóne alebo mailom. Ku všetkému okrem Fed4 je aj puzdro.
Predám zbierku fotoaparátov
Podobné inzeráty
Vymenim zbierku starých fotoaparátov za termoviziu
Zdravim vymením zbierku analógových fotoaparátov za termoviziu. Fotaky mam zn: - polaroid - zenit - voigtlander - smena A ďalšie, v inzerátoch mam nafotenu len časť z nich V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať
Fotoaparáty pre zberateľa
Dobrý deň, ponúkam na predaj časť mojej zbierky analógových fotoaparátov. Vhodné pre zberateľa, funkčnosť neviem zaručiť viď popis. Konkrétny stav jednotlivých fotoaparátov uvádzam nižšie. Zoznam fotoaparátov na predaj: ------------------------------ Zenit ET V dobrom vizuálnom stave, má kozmetické vady zodpovedajúce veku. Chýba šošovka v hladáčiku takže obraz je rozmazaný. Prevíjanie filmu, mechanizmus zrkadla aj uzávierka fungujú. 10€ Zenit 11 V dobrom vizuálnom stave, má kozmetické vady a polep fotoaparátu sa jemne odlepuje. Hladáčik je relatívne čistý avšak mechanizmus zrkadla a uzávierky sa zasekáva. 10€ Zenit B Vo výbornom vizuálnom stave. V hladáčiku je trochu prachu. Prevíjanie filmu, mechanizmus zrkadla aj uzávierka fungujú. 10€ Praktica VLC 2 V dobrom vizálnom stave, jemné odretý kryt hladáčiku a polep fotoaparátu sa jemne odlepuje. Prevíjanie filmu, mechanizmus zrkadla aj uzávierka fungujú. Funkčnosť expozimetra neviem overiť, vo fotoaparáte nie je batéria. 10€ Altissa Altix V zachovalom vizuálnom stave. Polepy fotoaparátu sa odlepujú. Uzávierka poškodená a zaseknutá. 8€ Rix Druopta Fotoaparát na zvitkový 120 film. Vo výbornom vizuálnom stave, v hladáčiku je trochu prachu. Prevíjanie filmu, uzávierka pri oboch časoch aj mechanizmus clony fungujú dobre. V cene originálne kožené púzdro v dobrom stave 20€ Pri odbere minimálne 3 kusov zľava 10% z celkovej ceny a pri odbere všetkých kusov cena 50€ za všetky. Možnosť poslať aj na dobierku (Packeta/Pošta). Pre viac informácii ma kontaktujte e-mailom alebo v SMS.
Fotoaparáty pre zberateľa
***ZNÍŽENÁ CENA*** Dobrý deň, ponúkam na predaj časť mojej zbierky analógových fotoaparátov. Vhodné pre zberateľa, funkčnosť neviem zaručiť viď popis. Konkrétny stav jednotlivých fotoaparátov uvádzam nižšie. Zoznam fotoaparátov na predaj: ------------------------------ Zenit ET V dobrom vizuálnom stave, má kozmetické vady zodpovedajúce veku. Chýba šošovka v hladáčiku takže obraz je rozmazaný. Prevíjanie filmu, mechanizmus zrkadla aj uzávierka fungujú. 7€ Zenit 11 V dobrom vizuálnom stave, má kozmetické vady a polep fotoaparátu sa jemne odlepuje. Hladáčik je relatívne čistý avšak mechanizmus zrkadla a uzávierky sa zasekáva. 7€ Zenit B Vo výbornom vizuálnom stave. V hladáčiku je trochu prachu. Prevíjanie filmu, mechanizmus zrkadla aj uzávierka fungujú. 8€ Praktica VLC 2 V dobrom vizálnom stave, jemné odretý kryt hladáčiku a polep fotoaparátu sa jemne odlepuje. Prevíjanie filmu, mechanizmus zrkadla aj uzávierka fungujú. Funkčnosť expozimetra neviem overiť, vo fotoaparáte nie je batéria. 7€ Altissa Altix V zachovalom vizuálnom stave. Polepy fotoaparátu sa odlepujú. Uzávierka poškodená a zaseknutá. 5€ Rix Druopta Fotoaparát na zvitkový 120 film. Vo výbornom vizuálnom stave, v hladáčiku je trochu prachu. Prevíjanie filmu, uzávierka pri oboch časoch aj mechanizmus clony fungujú dobre. V cene originálne kožené púzdro v dobrom stave 18€ Pri odbere minimálne 3 kusov zľava 10% z celkovej ceny a pri odbere všetkých kusov cena 40€ za všetky. Možnosť poslať aj na dobierku (Packeta/Pošta). Pre viac informácii ma kontaktujte e-mailom alebo v SMS.
Zbierka starých fotoaparátov
Predám zbierku starých fotoaparátov, sú tam aj cennejšie kúsky, niektoré aj zlom stave, nálezový stav, cenu ponúknite, najlepšie všetky spolu.
Zbierka starých fotoaparátov
Predám zbierku starých fotoaparátov, sú tam aj cennejšie kúsky, cenu ponúknite, najlepšie všetky spolu.
Zbierka starých fotoaparátov na film s kamerou
Ponúkam zbierku starých fotoaparátov. Fotoaparáty Smena s koženým púzdrom z Loma, Ricoh, Siluet – elektro, Agfa, Exakta, Corina s púzdrom, kamera Lomo s púzdrom a expozimeter s púzdrom. Nálezový stav, niektoré alebo všetky fotoaparáty sú pravdepodobne nefunkčné s potrebou opravy alebo vhodné ako rekvizity, dekorácia alebo na náhradné diely. Posielam cez zásielkovňu po prevode kúpnej sumy na účet alebo na dobierku, poštovné hradí kupujúci. Možný je aj osobný odber v lokalite Košice-okolie. Cena 50 e + poštovné.