inzercia, predaj, predám, bazár

Predám Železný kríž 2 triedy 1939

Kategória: Zberateľstvo

Predám originálne nemecké vyznamenanie Železný kríž 2 triedy 1939 so stuhou.

Kríž je neznačený originál vrátane stuhy.

Ponúkané predmety slúžia výhradne na
zberateľské, študijné a múzejné účely. Jedná sa o originálne predmety z obdobia druhej svetovej vojny ktoré neslúžia a ani nesmú slúžiť na podporu propagáciu hnutí a názorov potlačujúcich základné ľudské práva a slobody.

EK, Eisernes Kreuz, vyznamenie, Nemecko, HJ, odznaky
Predám Železný kríž 2 triedy 1939
Podobné inzeráty
Predám vyznamenanie Železný kríž II Triedy 1939
Predám originálne nemecké vyznamenanie Železný kríž 2 triedy 1939 so stuhou. Kríž je neznačený originál vrátane stuhy. Ponúkané predmety slúžia výhradne na zberateľské, študijné a múzejné účely. Jedná sa o originálne predmety z obdobia druhej svetovej vojny ktoré neslúžia a ani nesmú slúžiť na podporu propagáciu hnutí a názorov potlačujúcich základné ľudské práva a slobody. EK, Eisernes Kreuz, vyznamenie, Nemecko,
Vyznamenanie: Nemecký záslužný kríž II. Triedy s mečmi "16"
Dobrý deň, ponúkam na predaj Nemecký záslužný kríž II. Triedy s mečmi vyrobený z farebného kovu. Kríž je v absolútnom 100% stave. V takomto peknom stave sa tieto kríže už len tak nevidia . Všetky detaily a hrany na kríži sú ostré a dobre viditeľné. Kríž nemá žiadne mechanické ani iné poškodenie. Ku krížu je pôvodná k nemu patriaca originálna stuha. Značenie sa nachádza na krúžku – číslo „16“. Kríže je na 100% originál, pochádza ešte zo staršieho nálezu z Nemecka, išlo o celý rad vyznamenaní, ktoré som si ponechal v zbierke. Originalitu garantujem doživotne a to okamžitým vrátením plnej čiastky kupujúcemu, vrátane nákladov na poštovné. Cena kríža je 50 € + náklady na poštovú dobierku vo výške 3,50 €. Po dohode je možné aj osobné prevzatie. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte cez kontaktný formulár alebo na nižšie uvedenom telefónnom čísle. Tento záslužný kríž II. Triedy je určený výhradne na zberateľské, výskumné alebo bádateľské účely v oblasti histórie. Ide o 100% originálny dobový predmet z obdobia III. Ríše, ktorý neslúži a ani v žiadnom prípade nesmie slúžiť na podporu a propagáciu hnutí smerujúcich ku potláčaniu základných práv a slobôd. LEN NA ZBERATEĽSKĚ A ŠTUDÍJNE ÚČELY!
Vyznamenanie: Nemecký záslužný kríž II. Triedy s mečmi 19"
Dobrý deň, ponúkam na predaj Nemecký záslužný kríž II. Triedy s mečmi vyrobený z farebného kovu. Kríž je vo veľmi stave.. Všetky detaily a hrany na kríži sú ostré a dobre viditeľné. Kríž nemá žiadne mechanické ani iné poškodenie. Ku krížu je pôvodná k nemu patriaca originálna dlhá stuha. Značenie sa nachádza na krúžku – číslo „19“. Zaujímavosťou tohto kríža je, že ma originálnu od výroby drobnú nedokonalosť a to na ľavej strane nie je vyrazené drobné zrnkovanie ramien kríža. Tieto nedokonalosti sú na týchto krížoch pomerne vzácne, ale občas sa vedia vyskytnúť. ide o zberateľskú zaujímavosť. Kríže je na 100% originál, pochádza ešte zo staršieho nálezu z Nemecka, išlo o celý rad vyznamenaní, ktoré som si ponechal v zbierke. Originalitu garantujem doživotne a to okamžitým vrátením plnej čiastky kupujúcemu, vrátane nákladov na poštovné. Cena kríža je 40 € + náklady na poštovú dobierku vo výške 3,50 €. Po dohode je možné aj osobné prevzatie. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte cez kontaktný formulár alebo na nižšie uvedenom telefónnom čísle. Tento záslužný kríž II. Triedy je určený výhradne na zberateľské, výskumné alebo bádateľské účely v oblasti histórie. Ide o 100% originálny dobový predmet z obdobia III. Ríše, ktorý neslúži a ani v žiadnom prípade nesmie slúžiť na podporu a propagáciu hnutí smerujúcich ku potláčaniu základných práv a slobôd. LEN NA ZBERATEĽSKĚ A ŠTUDÍJNE ÚČELY!
Vyznamenanie: Nem. zásl. kríž II. Triedy s mečmi "101" farb.
Dobrý deň, ponúkam na predaj Nemecký záslužný kríž II. Triedy s mečmi vyrobený z farebného kovu. Kríž je vo veľmi dobrom stave. Všetky detaily a hrany na kríži sú ostré a dobre viditeľné. Kríž nemá žiadne mechanické ani iné poškodenie. Ku krížu je pôvodná k nemu patriaca originálna stuha. Značenie sa nachádza na krúžku – číslo „101“. Kríže je na 100% originál, pochádza ešte zo staršieho nálezu z Nemecka, išlo o celý rad vyznamenaní, ktoré som si ponechal v zbierke. Originalitu garantujem doživotne a to okamžitým vrátením plnej čiastky kupujúcemu, vrátane nákladov na poštovné. Cena kríža je 50 € + náklady na poštovú dobierku vo výške 3,50 €. Po dohode je možné aj osobné prevzatie. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte cez kontaktný formulár alebo na nižšie uvedenom telefónnom čísle. Tento záslužný kríž II. Triedy je určený výhradne na zberateľské, výskumné alebo bádateľské účely v oblasti histórie. Ide o 100% originálny dobový predmet z obdobia III. Ríše, ktorý neslúži a ani v žiadnom prípade nesmie slúžiť na podporu a propagáciu hnutí smerujúcich ku potláčaniu základných práv a slobôd. LEN NA ZBERATEĽSKĚ A ŠTUDÍJNE ÚČELY!
Vyznamenanie - Nemecký záslužný kríž II. Triedy s mečmi "65"
Dobrý deň, ponúkam na predaj Nemecký záslužný kríž II. Triedy s mečmi vyrobený zo zinku. Kríž je vo veľmi dobrom stave, povrchová úprava je zachovaná na 95%, čo sa na zinkových krížoch vidí zriedkavo. Všetky detaily a hrany na kríži sú ostré a dobre viditeľné. Kríž nemá žiadne mechanické ani iné poškodenie. Ku krížu je krásna dlhá pôvodná k nemu patriaca originálna stuha. Značenie sa nachádza na krúžku – číslo „65“. Kríže je na 100% originál, pochádza ešte zo staršieho nálezu z Nemecka, išlo o celý rad vyznamenaní, ktoré som si ponechal v zbierke. Originalitu garantujem doživotne a to okamžitým vrátením plnej čiastky kupujúcemu, vrátane nákladov na poštovné. Cena kríža je 45 € + náklady na poštovú dobierku vo výške 3,50 €. Po dohode je možné aj osobné prevzatie. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte cez kontaktný formulár alebo na nižšie uvedenom telefónnom čísle. Tento záslužný kríž II. Triedy je určený výhradne na zberateľské, výskumné alebo bádateľské účely v oblasti histórie. Ide o 100% originálny dobový predmet z obdobia III. Ríše, ktorý neslúži a ani v žiadnom prípade nesmie slúžiť na podporu a propagáciu hnutí smerujúcich ku potláčaniu základných práv a slobôd. LEN NA ZBERATEĽSKĚ A ŠTUDÍJNE ÚČELY!
Predám železný kríž 1939
Ponúkam na predaj železné kríže 2.triedy z mojej zbierky. Všetky vyznamenania sú 100% dobové originály za čo samozrejme ručím. Svoje zbierkové predmety som nikdy neupravoval, nedopĺňal ani nečistil a neleštil. 1. Neznačený EK2 vo výbornom stave so zachovalou patinou a stuhou - 160€ 2. Neznačený EK2 vo vynikajúcom stave so stuhou -160€ 3. Neznačený EK2 v peknom stave - nosený s neporušenou patinou a originálnou stuhou - 150€ 4. Neznačený EK2 v peknom stave - nosený s originálnou stuhou 150€ 5. Neznačený EK2 v peknom stave - nosený s originálnou stuhou - 150€ 6. Neznačený EK2 vo výbornom stave s originálnou stuhou - 160€ 7. Značený EK2 výrobca 24 s premaľovamým jadrom a originálnou stuhou - 150€ 8. Kopaný železný kríž prvej triedy na šróbe so zachovalou farbou v jadre - 150€ Ponúkané predmety slúžia výhradne na zberateľské, študijné a múzejné účely. Jedná sa o originálne predmety s obdobia druhej svetovej vojny ktoré neslúžia a ani nesmú slúžiť na podporu propagáciu hnutí a názorov potlačujúcich základné ľudské práva a slobody.