inzercia, predaj, predám, bazár

Predám zosilňovač AER 60 Compact IV

Kategória: Zvuková technika

Popis produktu zo stránky musikhaus-hermann, odkiaľ bol zosilňovač aj zakúpený:

Compact 60 Generation IV je profesionálny, kompaktný a výkonný zosilňovač, ktorý bol špeciálne vyvinutý pre zosilnenie akustických nástrojov, ale veľmi dobre sa hodí aj pre iné nástroje, vrátane elektrických. V porovnaní s generáciou 3 ponúka nasledujúce inovácie: nastaviteľný vstup AUX-IN, DI výstup možno prepínať pred/po a teraz je možné podľa potreby zapnúť 9V fantómové napájanie na kanáli 1.

AER sa pri koncepcii zameral na speváka/skladateľa, ktorý požaduje rovnako výbornú reprodukciu hlasu a nástroja a to v šikovnom „balíčku“ s taškou cez rameno, aby mohol na koncert cestovať aj MHD a na zároveň ozvučením a profesionálnym vybavením ohromilo publikum aj zvukárov.

Všetky systémy AER sú nenápadne dynamicky riadené, čo pre vás znamená: Absolútna spoľahlivosť aj pri plnom zaťažení a s úžasne malými rozmermi a nízkou hmotnosťou.


Technické údaje:

AER Compact 60/4
generácia 4
akustický zosilňovač
Výkon

60 wattov pri 4 ohmoch
reproduktor

8" (20 cm) dvojkužeľový širokopásmový reproduktor s bass-reflex systémom
kanálov

2 kanály s troj- alebo dvojpásmovým ovládaním tónu
ovládanie tónu


2x reverb
1x oneskorenie
1x refrén
Novinka 4. generácie

nastaviteľný AUX-IN
DI výstup pre/post prepínateľný
+9V fantómové napájanie prepínateľné na kanáli 1
rozmery

Výška: 26,00 cm
Šírka: 32,50 cm
Hĺbka: 23,50 cm

Zosilňovač bol používaný len cca 10 mesiacov doma.
Doručenie možné do BA, SC, GA a okolie.
Viem poslať aj kuriéron inam po zaplatení.
Predám zosilňovač AER 60 Compact IV
Podobné inzeráty
AER AG-8 TOP stav
Prodám aktivní monitory AER AG-8. Lze použít jako kvalitní malé PA nebo jako luxusní odposlechy. Nebo na rozšíření zvukových možností komb AER, případně při předřazení reverbu i jako kombo pro akustické nástroje. Je to v podstatě AER compact 60 bez efektové sekce. Stejný koncový zesilovač a stejný reproduktor. Skladné , lehké a výkonné s luxusním AER zvukem. Součástí jsou napájecí kabely a polstrovné firmní AER obaly.
1 x AER AG-8 TOP stav
Prodám aktivní monitor AER AG-8. Lze použít jako kvalitní malé PA nebo jako luxusní odposlech. Nebo na rozšíření zvukových možností komb AER, případně při předřazení reverbu i jako kombo pro akustické nástroje. Je to v podstatě AER compact 60 bez efektové sekce. Stejný koncový zesilovač a stejný reproduktor. Skladné , lehké a výkonné s luxusním AER zvukem. Součástí jsou napájecí kabel a polstrovný firmní AER obal. Mám už jen jeden kus.
AER - AS Q8/200 aktivní monitory
Prodám aktivní monitory AER AS AQ8 . Je to velmi kvalitní malé PA s přirozeným a luxusním zvukem mede in AER . Nejvyšší model z řady PA od AER. Překvapí výkonem a hlavně kvalitou zvuku . Monitory jsou širokopásmové (nepotřebují subbas) osazené 2 x 8" woofer 2 x 8" twin-cone full range + 1 x tweter (v každém boxu je pět reproduktorů). Výkon 200W při citlivosti 99dB . Rozměry 485x360x405mm , hmotnost 26kg.Součástí je polstorvaný obal AER. Velmi dobrý stav. Co do zvukové kvality je to první liga. Původní cena byla cca. 96000Kč za pár.
AER Compact 3 slope TOP stav
Prodám kombo pro akustické nástroje AER Compact 3 slope. Výhodou tohoto modelu je jeho šikmá přední strana , nemusí naklápět pokud se používá jako odposlech. Na zadním panelu má navíc výstup pro externí pasivní reproduktor pro rozšíření zvukových možností komba. TOP stav ! Součástí je orig. AER polstrovaný obal a napájecí kabel. Druhá a třetí generace hraje lépe než ta současná čtvrtá.
Nový Obal AER na gitarové kombo
Novy spickovy obal na kombo AER Polstrované Pevné Robustné Puzdro/Obal na kombo AER Compact Classic Pro. Vhodné tiež pre iné využitie prenosu a bezpečného uchovania aparatúry. Vnútorné rozmery: 340mm x 250mm x 240mm Vonkajšie vrecko má rozmery: 270mm x 220mm Obal obsahuje ešte jedno vnútorné plytké vrecko. Dodanie zvyčajne 24 hodín Vyrobené na Slovensku - Pema SLOVAKIA Bardejov Since 1993 Dobierka a balne 6€ Osobne SENICA/TRNAVA Ponúknite
Profesionálny zosilňovač
Crest Audio Pro-LITE 5.0 DSP Koncový zosilňovač Class D pre hudobné skupiny, pre hudobné skupiny, kluby a DJ, 2x 1000W/8Ohm, 2x 1725W/4Ohm, 2x 2600W/2Ohm Celý popis produktu Popis Parametr k produktu POPIS CREST AUDIO PRO-LITE 5.0 DSP Koncový zosilňovač Class D pre hudobné skupiny, pre hudobné skupiny, kluby a DJ, 2x 1000W/8Ohm, 2x 1725W/4Ohm, 2x 2600W/2Ohm Koncový zosilňovač s DSP jednotkou, pre PA systémy, pevné inštalácie,hudobné skupiny, kluby a DJ Koncový zosilňovač Crest Audio PRO-LITE 5.0 sa vyznačuje neuveriteľne ľahkým, účinným prevedením s vysokým výkonom a stabilnou prevádzkou. Crest Audio Pro-LITE 5.0 zosilňovač je navrhnutý s využitím pokročilej vysokorýchlostnej triedy D spoločne s dizajnom spínaného napájacieho zdroja, ktorý znižuje hmotnosť a zvyšuje spoľahlivosť, tepelnú účinnosť a výkon v paralelných, stereo a bridge režimoch. Pro-Lite 5.0 sa môže pochváliť dvoma kanálmi s nezávislou výhybkou na 100Hz a výkonmi 1725 W na kanál pri 4 ohmoch stereo pri iba 6,5 ??kg hmotnosti. Robustné napájanie umožňuje týmto zosilňovačom dodávať konzistentný a stabilný výkon aj do nízkych frekvencií. Zosilňovače PRO-LITE série sú v každom detaile konštruované ako silné a spoľahlivé, presne tak, ako profesionálni užívatelia očakávajú od značky Crest Audio. Robustná konštrukcia základnej dosky s väčším dôrazom na kritické komponenty ako sú extra veľké kondenzátory a cievky ktoré optimalizujú 2-ohm prevádzku predstavujú jasný smer spoľahlivej prevádzky aj v limitných stavoch. Systém ochrán zahŕňa Crest Audio proprietary ACL (automatické obmedzenie clipu), ktoré ochraňuje zosilňovač odosielať potenciálne škodlivý clip signál do reproduktorov a DC, teplotnú ochranu, signál a Active stavy indikované LED na čelnom paneli zosilňovača. - Zosilňovač Class D Výkony: - 2 Ohm Stereo - 2x 2600 W (2 x 2 ohms) - 4 Ohm Stereo - 2x 1725 W (2 x 4 ohms) - 8 Ohm Stereo - 2x 1000 W (2 x 8 ohms) - DSP jednotka: Crossover, Band-Pass filtre, 4-ch parametrický EQ, Horn EQ, Delay, Limiter, User Presety - Ochrany: teplotná, DC ochrana, subsonic ochrana, ochrana proti zlej záťaži, ochrana proti pod/nadpätiu - Vstupy: Dual kombinácia XLR/Jack - Výstupy: 2x Speakon (Ľavá/Pravá) - Výstupy: 2x XLR Thru - Hmotnosť: 5,9kg - Teplotne riadený ventilátor 80mm - 2 regulátory na čelnom paneli - crossover prepínač pre H.P.F, Normal a L.P.F - input mode prepínač