inzercia, predaj, predám, bazár

Predám zrubovú chatu na Donovaloch

Kategória: Chalupy, Chaty

Predám zrubovú chatu na Donovaloch
Hľadáte chatu na Donovaloch? Ponúkame Vám na predaj jednu z mála chát, ktoré sú aktuálne na Donovaloch na predaj.

Táto kompletne zrekonštruovaná chata má výbornú polohu (v časti Nová Hoľa na Donovaloch, Fun park), nakoľko sa nachádza blízko od všetkých atrakcií na Donovaloch. Najväčšia lanovka na Donovaloch je od chaty vzdialena len cca. 200m a v zime sa dá od nej zlyžovať priamo ku chate.

Chata sa nachádza na pozemku o rozlohe 384m2 a má plochu cca. 130m2.
Chata pozostáva zo vstupnej chodby, ktorá je efektne presklená a dá sa využiť aj na oddych. Na prízemí sa ďalej nachádza priestranná spoločenská miestnosť s kompletne vybavbenou kuchynkou (nová chladnička, nový sporák), spálňa a kúpeľňa s WC.
Chata má taktiež terasu, pivnicu a kôlňa na drevo.

Na poschodí sa nachádzajú ďalšie 2 izby. Aktuálne kapacita chaty je 8 osôb.

Chata má novú elektriku, plastové okná, zrenovovanú strechu, nové odkvapy a taktiež nový prístrešok zo schodami.
Vykurovanie v chate je pomocou pece, konvektorov či krbových kachlí (kachle vykúria celú chatu).

Výhody:
- v zime sú dá bezproblémovo dostať sa ku chate (netreba použiť snehové reťaze)
- 9-ročná návratnosť pri prenájme
- výborná poloha (od vleku či atrakcií - Donovalkovo, bobová dráha a pod.)
- nízke mesačné náklady
- krásne prostredie
- parkovanie priamo pri chate
+ na Donovaloch má vyrásť najmodernejšia lyžiarska hala na svete a jediná v strednej Európe. Najväčšou devízou chaty je rokmi zabehnutá klientela ,ktorá sa k nám rada vracia...Dohoda na cene možná..
Predám zrubovú chatu na Donovaloch
Podobné inzeráty
Predám zrubovú chatu na Donovaloch
Predám zrubovú chatu na Donovaloch - 18.9. - 09:57 Hľadáte chatu na Donovaloch? Ponúkame Vám na predaj jednu z mála chát, ktoré sú aktuálne na Donovaloch na predaj. Táto kompletne zrekonštruovaná chata má výbornú polohu (v časti Nová Hoľa na Donovaloch, Fun park), nakoľko sa nachádza blízko od všetkých atrakcií na Donovaloch. Najväčšia lanovka na Donovaloch je od chaty vzdialena len cca. 200m a v zime sa dá od nej zlyžovať priamo ku chate. Chata sa nachádza na pozemku o rozlohe 384m2 a má plochu cca. 130m2. Chata pozostáva zo vstupnej chodby, ktorá je efektne presklená a dá sa využiť aj na oddych. Na prízemí sa ďalej nachádza priestranná spoločenská miestnosť s kompletne vybavbenou kuchynkou (nová chladnička, nový sporák), spálňa a kúpeľňa s WC. Chata má taktiež terasu, pivnicu a kôlňa na drevo. Na poschodí sa nachádzajú ďalšie 2 izby. Aktuálne kapacita chaty je 8 osôb. Chata má novú elektriku, plastové okná, zrenovovanú strechu, nové odkvapy a taktiež nový prístrešok zo schodami. Vykurovanie v chate je pomocou pece, konvektorov či krbových kachlí (kachle vykúria celú chatu). Výhody: - v zime sú dá bezproblémovo dostať sa ku chate (netreba použiť snehové reťaze) - 9-ročná návratnosť pri prenájme - výborná poloha (od vleku či atrakcií - Donovalkovo, bobová dráha a pod.) - nízke mesačné náklady - krásne prostredie - parkovanie priamo pri chate + na Donovaloch má vyrásť najmodernejšia lyžiarska hala na svete a jediná v strednej Európe. Najväčšou devízou chaty je rokmi zabehnutá klientela ,ktorá sa k nám rada vracia...
Predám zrubovú chatu na Donovaloch
Hľadáte chatu na Donovaloch? Ponúkame Vám na predaj jednu z mála chát, ktoré sú aktuálne na Donovaloch na predaj. Táto kompletne zrekonštruovaná chata má výbornú polohu (v časti Nová Hoľa na Donovaloch, Fun park), nakoľko sa nachádza blízko od všetkých atrakcií na Donovaloch. Najväčšia lanovka na Donovaloch je od chaty vzdialena len cca. 200m a v zime sa dá od nej zlyžovať priamo ku chate. Chata sa nachádza na pozemku o rozlohe 384m2 a má plochu cca. 130m2. Chata pozostáva zo vstupnej chodby, ktorá je efektne presklená a dá sa využiť aj na oddych. Na prízemí sa ďalej nachádza priestranná spoločenská miestnosť s kompletne vybavbenou kuchynkou (nová chladnička, nový sporák), spálňa a kúpeľňa s WC. Chata má taktiež terasu, pivnicu a kôlňa na drevo. Na poschodí sa nachádzajú ďalšie 2 izby. Aktuálne kapacita chaty je 8 osôb. Chata má novú elektriku, plastové okná, zrenovovanú strechu, nové odkvapy a taktiež nový prístrešok zo schodami. Vykurovanie v chate je pomocou pece, konvektorov či krbových kachlí (kachle vykúria celú chatu). Výhody: - v zime sú dá bezproblémovo dostať sa ku chate (netreba použiť snehové reťaze) - 9-ročná návratnosť pri prenájme - výborná poloha (od vleku či atrakcií - Donovalkovo, bobová dráha a pod.) - nízke mesačné náklady - krásne prostredie - parkovanie priamo pri chate + na Donovaloch má vyrásť najmodernejšia lyžiarska hala na svete a jediná v strednej Európe. Najväčšou devízou chaty je rokmi zabehnutá klientela ,ktorá sa k nám rada vracia...
Predám zrubovú chatu na Donovaloch
Hľadáte chatu na Donovaloch? Ponúkame Vám na predaj jednu z mála chát, ktoré sú aktuálne na Donovaloch na predaj. Táto kompletne zrekonštruovaná chata má výbornú polohu (v časti Nová Hoľa na Donovaloch, Fun park), nakoľko sa nachádza blízko od všetkých atrakcií na Donovaloch. Najväčšia lanovka na Donovaloch je od chaty vzdialena len cca. 200m a v zime sa dá od nej zlyžovať priamo ku chate. Chata sa nachádza na pozemku o rozlohe 384m2 a má plochu cca. 130m2. Chata pozostáva zo vstupnej chodby, ktorá je efektne presklená a dá sa využiť aj na oddych. Na prízemí sa ďalej nachádza priestranná spoločenská miestnosť s kompletne vybavbenou kuchynkou (nová chladnička, nový sporák), spálňa a kúpeľňa s WC. Chata má taktiež terasu, pivnicu a kôlňa na drevo. Na poschodí sa nachádzajú ďalšie 2 izby. Aktuálne kapacita chaty je 8 osôb. Chata má novú elektriku, plastové okná, zrenovovanú strechu, nové odkvapy a taktiež nový prístrešok zo schodami. Vykurovanie v chate je pomocou pece, konvektorov či krbových kachlí (kachle vykúria celú chatu). Výhody: - v zime sú dá bezproblémovo dostať sa ku chate (netreba použiť snehové reťaze) - 9-ročná návratnosť pri prenájme - výborná poloha (od vleku či atrakcií - Donovalkovo, bobová dráha a pod.) - nízke mesačné náklady - krásne prostredie - parkovanie priamo pri chate + na Donovaloch má vyrásť najmodernejšia lyžiarska hala na svete a jediná v strednej Európe. Najväčšou devízou chaty je rokmi zabehnutá klientela ,ktorá sa k nám rada vracia...Dohoda na cene možná..
|EXKLUZÍVNE|  RK HUMANIT ponúka na predaj chatu v prestížnom
Chceli by ste vlastniť rozprávkovú chatu v srdci Nízkych Tatier? Práve VY môžete byť majiteľom prekrásnej chaty s výbornou polohou, časť Nová Hoľa na Donovaloch. Chata prešla kompletnou rekonštrukciou. Jej úžitková plocha je 130m2 a leží na pozemku o rozlohe 384m2. Dispozícia chaty pozostáva z viacerých obytných častí. Kapacita chaty je určená pre 8 osôb. Prízemie chaty tvorí vstupná hala, priestranná spoločenská miestnosť s komplet vybavenou kuchyňou, ako aj spálňa a kúpeľňa s toaletou. V kuchyni sú nainštalované nové spotrebiče, teda nová chladnička a sporák. Na druhom poschodí sa nachádzajú ďalšie dve izby. K chate prislúcha aj terasa a kôlňa na drevo. Chata má komplet novú elektriku, vymenené plastové okná, zrenovovanú strechu, nové odkvapy a nový prístrešok so schodmi. Chata je vykurovaná pomocou pece, konvektorov či krbových kachlí, ktoré vykúria celú chatu. Jednou z výhod chaty je jej poloha, ktorá na nachádza blízko všetkých atrakcií, ktoré Donovaly ponúkajú. Najväčšia lanovka na Donovaloch je od chaty vzdialená len cca. 200m a v zime sa dá od nej zlyžovať priamo ku chate. Ďalšími výhodami chaty sú nízke mesačné náklady, úchvatné prostredie a poloha, 9-ročná návratnosť pri prenajímaní, parkovanie priamo pri chate. Cena za predaj chaty je 405 000 eur. Pohodu a relax si odteraz môžete vychutnať na vašej novej chate. Výhodná investícia, výnosná aj do budúcnosti. Donovaly pozná predsa každý. ERIK RÁCIK – volajte na .
EXKLUZÍVNE NA PREDAJ RODINNÝ APARTMÁN NA DONOVALOCH MISTRÍKY
AAA-real ponúka EXKLUZÍVNE ( LEN U NÁS ) na predaj 2 izbový rodinný apartmán v srdci Slovenska v Banskobystrickom kraji na Donovaloch, časť Mistríky. Dispozične apartmán pozostáva z: - vstupnej chodby, v ktorej sa nachádza praktická vešiaková zostava - spálne, ktorá je kompletne zariadená vrátane manželskej postele a disponuje taktiež množstvom úložného priestoru. Táto izba je orientovaná na východ - t. j. ráno Vás zobudí pekne slniečko. Vidieť až na vrcholy okolitých kopcov Veľkej Fatry. - obývačky spojenej s kuchyňou ( sporák, mikro vlnka, TV, internet) - kúpeľne so sprchovacím kútom, bojlerom a s WC Ku komfortnému užívaniu apartmánu prispeje aj elektrické kúrenie. Úžitková rozloha nehnuteľnosti je 36,47 m² - prízemie. S vlastníctvom apartmánu sú spojené výhody a služby poskytované rôznorodým typom hostí v bezprostrednej blízkosti: - reštauračné stravovanie, gurmánske špeciality kde si nielen milovníci bryndzových halušiek prídu na svoje - oddych a pohodu tam nájdu rodiny s deťmi, páry, priatelia ale aj obchodní partneri. Proste odložte si deti v blízkosti a choďte sa lyžovať - zlyžovanie ku vlekom a 4-sedačke, v lete skvelý východiskový bod pre turistiku, bobová dráha, trampolíny, lezecká stena, rozprávková dedinka Habakuky, Donovalkovo, rovnaká vzdialenosť ku vlekom na Zahradište či Novú Hoľu - paraglidingoví nadšenci sa môžu vyviesť lanovkou na Novú hoľu, z ktorej si užijú prelet nad Donovalmi - služby okolia uspokoja aj tých najnáročnejších návštevníkov - predáva sa kompletne zariadený Bezplatné zabezpečenie HÚ, prostredníctvom profesionálneho tímu špecialistov – spolupráca so všetkými bankami. Cena apartmánu 130.000,- € Informácie a obhliadky Slavomír Gemer, mobil: .
Na predaj apartmány na Donovaloch
Na predaj kompletne zariadené apartmány na Donovaloch. V ponuke sú tri apartmány v rôznych apartmánových domoch, plne zariadené, využívané na krátkodobý prenájom. Spolu s predajom budú poskytnuté aj kontakty na osoby zabezpečujúce servis na apartmánoch. Cena apartmánov od 220.000 Eur. Možnosť dokúpiť parkovacie státie v cene 20.000 Eur a pivničnú kopku v cene 5.000 Eur. V prípade záujmu poskytneme bližšie info a foto emailom alebo osobne.