inzercia, predaj, predám, bazár

Predam zvukovoizolačný materiál SGM Barrier Mix Prime

Kategória: Tuning

Predam zvukovoizolačný materiál SGM
SGM Barrier Mix 1ks
SGM Alpha 2 10ks
SGM Barrier Lite prime 10ks
SGM valcek

Predam vcelku aj jednotlivo


Predam zvukovoizolačný materiál SGM Barrier Mix Prime
Podobné inzeráty
Predam zvukovoizolačný materiál SGM Barrier Mix Prime
Predam zvukovoizolačný materiál SGM vhodny na odhlucnenie interieru auta. Antivibracny a zvukovo izolavny material SGM Barrier Mix 1ks SGM Alpha 2 10ks SGM Barrier Lite prime 10ks SGM valcek Predam vcelku aj jednotlivo Povodna cena (250) Ja uz to nevyuzijem - ponuknite. Viem priviezt do BA,TT,NR,HC...
Mix
Predam mix novych vecy. Vyse 100 poloziek. Predam to ako celok za 60
Turbo Timer MIX + kabelaze
Predam rozne Turbo timery + kabelaze OLD SCHOLL HKS, Turbo, STI, RS, Lacno
MIX RS  CIERNE STRIEBORNE ZNAKY KRIDELKA KRYTKY SKODA
Ponuka na predaj VRS kridelka na blatniky na Skodu. Bud cierne alebo strieborne. Mam aj cervene, ale nie su nafotene. Znaky su uplne nove, este zabalene. Mam zopar kusov RS znakov. Znak je zliatinovy, pochromovany. Bud do masky srobovacie alebo na kufor lepiace. Kridelka su strieborne s ciernou vypnou uprostred. Sirka krideliek je 2 cm a 15 cm su dlhe. Vhodne do exterieru, na blatniky. V PONUKE KOMPLET ZNAKY VRS NA SKODU, LEPIACE, SROBOVACIE, CIERNE, STRIEBORNE, STREDOVE KRYTKY ATD. Cena 16 eur je za 2 ks t.j. jedno balenie kridelok. Srobovaci znak do masky je 10 eur. Lepiaci znak je 8 eur. Stredove krytky / puklicky su 18 eur za 4 kusy. Inzerat plati do zmazania. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.triedou. Mozny aj osobny odber v KE alebo v MI. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, SMS alebo telefonicky.
MIX BMW 740i 750i 730d 740d 750d CIERNE STRIEBORNE
Ponukam na predaj znaky vhodne na BMW. Kazdy znak / napis je uplne novy, zabaleny. Znaky k dispozicii 740i, 750i, 730d, 740d, 750d. Bud je cierny alebo strieborny napis. V ponuke mam aj ine znaky na BMW. Lepia sa zadne dvere, na kufor. Napis je plastovy, samolepiaci. Cena 20 eur je za 1 komplet znak napr. 750i. Vyska kazdeho znaku je 2 cm. Inzerat plati do zmazania. Posielam na dobierku alebo mozny aj osobny odber. Dorucenie na dobierku uz do 24 hodin, posielam postou 1.Triedou. Mozny aj osobny odber v KE, TV alebo v MI. V pripade zaujmu alebo blizsie informacie ma kontaktujte mailom, sms alebo telefonicky.