inzercia, predaj, predám, bazár

predáme investičný pozemok 12 300m2 plus 3x nehnuteľnost

Kategória: Ostatné

Predáme rodinný dom v Novajidrany s pozemkom 12 300m2 plus ďaľšie dve nehnuteľnosti.
1 x rodinný dom 250m2 na 12 300m2 pozemku. Jedná sa o poschodový dom o celkovej ploche 250 m2, dom je postavený z plných tehálprízemie a kváder poschodie. Prvé poschodie prešlo kompletnou rekonštrukciou 2022: nové elektrické rozvody, nové rozvody vody a odpadu, nová plávajúca podlaha, omietky, plastové okna - biela/antracit, kúpeľňa, WC, dlažba, obklad, kúrenie, všetky svetlá sú ledkové. Na poschodí sa nachádzajú 4 izby, kúpeľňa s WC, kuchyňa s jedálňou, obyvačka a chodba. Na prízemí sa nachádzajú 4 miestnosti a chodba, v jednej je urobená komplet príprava pre pračku, vaňu, umývadlo, WC a je v nej umiestnený nový elektrický hybridný kotol 10/2022 s tepelným čerpadlom pre nižšiu spotrebu elektriky na teplú vodu. Na prízemí je ešte jedna miestnosť so samostatným vstupom, napr. garáž. Dom je v súčastnosti obývaný. Spodné poschodie vyžaduje rekonštrukciu, má momentálne vlastný vstup. Dom je napojený na elektriku 3 x C25A nanovo ťahaná 01/2023 zo stĺpa elektrárňami, obecnú vodu, plyn a kanalizáciu, na pozemku sa nachádza aj studňa.
1 x Starší dom 195m2, momentálne slúži ako dielňa, pozostáva z 5 miestností, plus chodba a jedna malá miestnosť (1,5 x 1 m). Centrálna miestnosť ma 8m x 12m so vstupom na stred miestnosti dvojkrídlovými dverami 2,5m x 2 m.
1 x starší dom cca 50m2.
Všetky stavby sa nachádzajú na jednom pozemku o celkovej rozlohe 12 300 m2 z toho je 2 500 m2 komplet oplotených so vstupnou elektrickou bránou kde sa nachádzajú dve nehnuteľnosti a to rodinný dom a starší dom 195m2. Zvyšok pozemku je oplotený z 2 tretín. Na pozemku je krásna veľká vŕba, slivky, moruše, 3 veľké topole a 3 x ihličnan. Pozemok nemá priamych susedov. Z domu a aj z pozemku je krásny výhľad na okolité lesy, kopce a hrad.
Celý pozemok je úplná rovina a nachádza sa v strede obce.
Cesta do Košíc je po diaľnici cca 25min. Z obce na diaľnicu je cca 3-4 min. V obci je aj železnica. Vlakom trvá cesta do Košíc 35 min. Viac foto emailom. Dohoda určite možná!
predáme investičný pozemok 12 300m2 plus 3x nehnuteľnost
Podobné inzeráty
predáme investičný pozemok 12 300m2 plus 1x nehnuteľnost
pozemkom 12 300m2 plus 1X nehnuteľnost. Na pozemku sú 4 veľké topole. Z pozemku je krásny výhľad na okolité lesy, kopce a hrad. Celý pozemok je úplná rovina a nachádza sa v strede obce. Cesta do Košíc je po diaľnici cca 25min. Z obce na diaľnicu je cca 3-4 min. V obci je aj železnica. Vlakom trvá cesta do Košíc 35 min. Viac foto emailom. Dohoda určite možná!
Skladové a výrobné priestory Topoľčany
Ponúkame Vám na predaj výrobnú halu  alebo po prípade skladové priestory v priemyselnej zóne v meste Topoľčany na  Dopravnej ulici . Objekt je postavený z pálenej tehly a má možnosť rôzne využitie , či na výrobu alebo sklad. Rozloha haly  je cca 300 m2 . Pozemok je k nej o rozlohe 1611 m2 vrátane haly . Hala má kúrenie na pevné palivo , novú elektriku , novú nakladaciu bránu . Má 3 miestnosti , je tu i kúpeľňa s wc a sprchovacím kútom .  Plocha: úžitková 300m2, podlahová 300m2, zastavaná 300m2. Nachádza sa na 1. poschodí z 1. Podlaha: betón. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút.Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: centrálne. Zabezpečenie alarmom. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka (400V). V blízkosti pozemku sa nachádza plynová prípojka, kanalizácia. Na pozemku sa nachádza studňa.
Komerčná nehnuteľnosť v Turčianskych Tepliciach
Ponúkame na predaj investičnú komerčnú nehnuteľnosť s vlastným bazénom ,ktorá sa nachádza 50 metrov od Aquaparku v centre kúpeľného mesta Turčianske Teplice. Momentálne je celoročne poskytovaná na rekreačný krátkodobý prenájom. Vo vile sa dá bývať a zároveň prenajímať pre hostí, prípadne prenajať/predať celý objekt . Aktuálne sa spracováva návrh: rekonštrukcia na realizáciu troch bytových jednotiek /jedna na prízemí, a dva mezonety na poschodí/. Ku každej bytovej jednotke budú dve parkovacie miesta. K bytovému domu prislúcha pozemok o veľkosti 1314 m2, ktorý môže slúžiť ako spoločné priestory s parkovaním, bazénom a dvoma garážovými státiami, a zvyšná časť pozemku, sa rozdelí do vlastníctva k bytovým jednotkám. Spoločný priestor obsahuje- bazén 6x4x1,2 m, Zastrešená terasa. Ohnisko, murovaný stôl, prístrešok na drevo. Nehnuteľnosť je vhodná ako investičný projekt Nehnuteľnosť disponuje 3NP Podlahová plocha podlaží spolu 363 m2 (131m2+131m2+101m2). Pozemok celkom 1314 m2. Rekonštrukcia a nadstavba podkrovia v roku 2000. Výmena plastových okien na celom dome - 2018. 
Výmena krovu a plechovej strešnej krytiny na dvojgaráži - 05/2022. Výmena strešnej krytiny a zateplenie strechy na dome - 09/2022 (krytina oceľová s granulátom, zn. Gerard Classic)Kompletná rekonštrukcia prízemného podlažia v roku 2018 - elektroinštalácia, voda, podlahové kúrenie (dlažba) so samostatným termostatom v obidvoch apartmánoch a ovládaie aj nadiaľku pomocou technológie Honeywell (ovládanie zapnutia a vypnutia podlahového kúrenia na diaľku cez mobilnú aplikáciu).Na prvom poschodí je taktiež samostatný termostat s ovládaním Honeywell.Dom je napojený na všetky inžinierske siete, na pozemku je aj vlastná studňa. Veľká záhrada v zadnej časti pozemku poskytuje dostatočný priestor na ďalší investičný zámer, stavby RD, alebo bytového domu s 2-3 bytovými jednotkami s vlastným príjazdom Cena: Dohodou Záujemca môže využiť aj ďalšie služby: hypotekárny úver,znalec,kataster,právne služby,poistenie nehnuteľnosti,overovanie podpisov,,prepis energií. Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: /kariera
POPRAD - Hraničná ulica -pozemky 801m2 na výmenu v okolí
Exkluzívne Vám predstavujeme investičný pozemok o celkovej rozlohe 801 m2. Pozemok pozostáva zo štyroch parciel a momentálne je pod cestou *Hraničná, je možné ho zameniť s mestom Poprad, a získať tak rovnocenný pozemok napríklad na stavbu domu za bezkonkurenčnú cenu. resp. okolité firmy môžu zámenou z mestom zväčšiť svoje portfólio. Pozemok sa nachádza v časti: HRANIČNÁ ULICA, v meste POPRAD . - Výmera: 801 m2 - Terén: rovina . - Pozemok je v súčasnosti cestou a je možné ho zameniť s mestom.. - Dohodnite si obhliadku na čísle : Nevyhovuje táto nehnuteľnosť Vašim predstavám? Nenašli ste Vašu vysnívanú nehnuteľnosť v našej ponuke, ani v ponuke iných RK? Pridajte sa k našim klientom. Podľa Vami zadaných kritérií Vám pomôžeme Vašu nehnuteľnosť nájsť v ponuke celého trhu. Viac informácií na stránke realitnej kancelárie a na tel. čísle dohodnite si obhliadku ešte dnes. ZABEZPEČÍME: - kompletný právny servis garantovaný advokátskou kanceláriou - zmluvu o budúcej zmluve, kúpnu zmluvu, návrh na vklad do katastra nehnuteľností, - možnosť autorizácie zmlúv vrátane elektronického podania - úhrada správnych poplatkov - poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti - profesionálnu obhliadku - geodetické služby - profesionálny prístup Dodatok k cene: , vrátane provízie Celková rozloha: 801m² Rozloha pozemku: 801m² Vlastníctvo: osobné Inžinierske siete: áno Prístupová cesta: asfaltová cesta
Krasňany - pozemok s investičným potenciálom
Prom Real ponúka v exkluzívnom zastúpení klienta 31-árový pozemok nad Krasňanmi. VÝHODY: +prístup autom až na pozemok +poloha- len 1km od napojenia na Račiansku ulicu +veľkorysá rozloha +rovinatý terén +veľký investičný potenciál Pozemok má rozmery cca 15x200m, je rovinatý, vjazd autom umožňuje spevnená cesta. Napojenie na elektrinu sa nachádza cca 20m od pozemku. Momentálne je vedený ako vinica, avšak vzhľadom k jeho tvaru, dostupnosti, polohe a výstavbe prebiehajúcej v okolí má veľký investičný potenciál! V uvedenej cene zabezpečíme kompletný realitný a právny servis. Najvýhodnejšie HYPOTEKÁRNE financovanie zabezpečí špecialista BEZPLATNE! *** Páči sa Vám naša prezentácia? Aj Vám radi pomôžeme s predajom, prenájmom Vašej nehnuteľnosti. AKCIA! VIRTUÁLNE OBHLIADKY pre všetky naše ponuky. Finálna cena sa môže líšiť podľa záujmu o nehnuteľnosť. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Prom Real Rozloha pozemku: 3144m² Vlastníctvo: osobné Inžinierske siete: blízko Terén: rovina
Na predaj - investičný pozemok vhodný pre developera s parko
Ponúkame na predaj rozsiahly pozemok s park.miestami v Podunajských Biskupiciach. Výmera pozemku : 2258 m2 Jedná sa o priemyselnú zónu s investičným potenciálom, keďže sa pozemok momentálne využíva ako parkovacia plocha s betónovým podkladom. POLOHA A POTENCIÁL POZEMKU : - momentálne sa pozemok využíva ako parkovacia plocha pre 105 áut - investičný potenciál pozemku: v blízkosti dopravné napojenie - strategická dopravná poloha - diaľnica - danou lokalitou sa pozemok predurčuje hlavne pre komerčné účely, ale aj pre bytovú výstavbu, kde je podľa UPI potrebné zabezpečiť dané množstvo parkovacích miest - umiestnenie inžinierskych sietí priamo pri pozemku - prístupová cesta z dvoch smerov Cenu vám poskytneme v RK. V prípade bližších informácií nás môžete kontaktovať.