inzercia, predaj, predám, bazár

Predáme šedú rohovú sedačku.

Kategória: Sedacie súpravy

Dobrý stav, rozkladacia, tmavo šedá. Vytepovaná. Miesto odberu: Devín - Bratislava
Predáme šedú rohovú sedačku.
Podobné inzeráty
Sedačka ZARA 3+2+1 PREDANÁ
Ponúkam na pradej úplne novú sedačku z likvidácie predajne s nábytkom. Farba petrolejová vo velúrovom prevedení, kovové nožičky Rozmery : trojsedačka dĺžka 237 cm výška : 76 cm výška sedu : 42 cm hĺbka sedu : 58 cm dvojsedačka dĺžka 202 cm výška : 76 cm výška sedu : 42 cm hĺbka sedu : 58 cm kreslo : dĺžka 114 cm výška : 76 cm výška sedu : 42 cm hĺbka sedu : 58 cm Na predaj aj stolík 120x120x38cm cena 250,- euro
Rohová sedacia súprava koža
Ponúkam na predaj rohovú sedaciu súpravu z kvalitnej kože, kovové nožičky, nastaviteľné opierky. Celokožená . Vhodná do priestoru. Rozmery : 295x265 cm, výška 93 cm, hĺbka 80 cm. Výška sedu 42 cm, hĺbka sedu 54 cm.Ponúkam na predaj rohovú sedaciu súpravu z kvalitnej kože, kovové nožičky, nastaviteľné opierky. Celokožená . Vhodná do priestoru. Rozmery : 295x265 cm, výška 93 cm, hĺbka 80 cm. Výška sedu 42 cm, hĺbka sedu 54 cm.
Predám veľmi zachovalé sedačky
Predám veľmi zachovalú sedačku svetlosivej farby, ktorá je dlhá 225cm, hlboká 100 cm, hĺbka sedu 56cm a výška sedu 42 cm. Sedačka nemá žiadne poškodenie - bola málo používaná. Cena 150,.€ Predám sedačku na nožičkách, olivovozelenej farby. Sedačka nemá žiadne poškodenie, ako nová, sedí sa na nej pohodlne. Rozmery : dĺžka 215 cm, hlboká 100 cm, hĺbka sedu 73 cm, výška sedu 43 cm. Cena 250.-€ Dovoz viem zariadiť za primeraný poplatok.
Sedacia súprava ” BUFFALO ” – ( pohovka + 3 kreslá ).
Mega sedacia súprava “BUFFALO” ponúka nevšedný dizajn, ktorý ocenia predovšetkým milovníci extravagantného štýlu. Skvele zapadne do interiérov zariadených v koloniálnom, prípadne orientálnom štýle. Základ tvorí pevná konštrukcia z dreva, ktorú dopĺňajú masívne zdobené nohy. Pri pohovke oceníte predovšetkým nadštandardnú hĺbku sedu, čo zaručuje vysoký komfort aj pri dlhšom odpočinku. Hlavnú časť tvoria odnímateľné veľké vankúše spolu s dekoračnými vankúšikmi, do ktorých sa môžete zaboriť a relaxovať. Pohodlné čalúnenie je z kvalitnej látky . Zadná strana pohovky je tiež čalúnená, takže pohovka si nájde svoje miesto kdekoľvek v priestore. Takzvané ušiaky budú skvelým spoločníkom pri popoludňajšej sieste , alebo večernej relaxácii. Zaoblené tvary kresiel, vysoké opierky a chrbát priamo zvádzajú k relaxácii a vy sa budete v kresle cítiť kráľovsky. Pohodlné čalúnenie je tvorené kombináciou kože ,ktorá je zdobená cvokmi a kvalitnej látky . Rozmery : Sedačka – Výška – 78 cm Šírka – 265 cm Hĺbka – 90 cm Výška sedu – 43 cm Hĺbka sedu – 57 cm Kreslo – Výška – 114 cm Šírka – 114 cm Hĺbka – 84 cm Výška sedu – 43 cm Hĺbka sedu – 57 cm Jedna sa o používaný tovar . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode .
Sedacia súprava ” BUFFALO ” – ( pohovka + 3 kreslá ) .
Mega sedacia súprava “BUFFALO” ponúka nevšedný dizajn, ktorý ocenia predovšetkým milovníci extravagantného štýlu. Skvele zapadne do interiérov zariadených v koloniálnom, prípadne orientálnom štýle. Základ tvorí pevná konštrukcia z dreva, ktorú dopĺňajú masívne zdobené nohy. Pri pohovke oceníte predovšetkým nadštandardnú hĺbku sedu, čo zaručuje vysoký komfort aj pri dlhšom odpočinku. Hlavnú časť tvoria odnímateľné veľké vankúše spolu s dekoračnými vankúšikmi, do ktorých sa môžete zaboriť a relaxovať. Pohodlné čalúnenie je z kvalitnej látky . Zadná strana pohovky je tiež čalúnená, takže pohovka si nájde svoje miesto kdekoľvek v priestore. Takzvané ušiaky budú skvelým spoločníkom pri popoludňajšej sieste , alebo večernej relaxácii. Zaoblené tvary kresiel, vysoké opierky a chrbát priamo zvádzajú k relaxácii a vy sa budete v kresle cítiť kráľovsky. Pohodlné čalúnenie je tvorené kombináciou kože ,ktorá je zdobená cvokmi a kvalitnej látky . Rozmery : Sedačka – Výška – 78 cm Šírka – 265 cm Hĺbka – 90 cm Výška sedu – 43 cm Hĺbka sedu – 57 cm Kreslo – Výška – 114 cm Šírka – 114 cm Hĺbka – 84 cm Výška sedu – 43 cm Hĺbka sedu – 57 cm .Jedna sa o používaný tovar . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode .
Predam kreslo a sedačku pre dvoch čiernu
Elegantné kreslo do moderných priestorov. Rozmery v/š/h 70 x 86 x 78 cm, výška sedu 40 cm. Materiál PUR pena a vlnovcová pružina. Kus za 99 Eur. Moderná pohovka pre dvoch je to pevná pohovka s jednoduchým, ale nadčasovým dizajnom. Má krásne, čisté línie, vďaka čomu skvele zapadne do akéhokoľvek priestoru. Je pohovka na nožičkách s podrúčkami. Môžeme ju zaradiť k pohovkám v minimalistickom štýle. Modernú pohovku pre dvoch si tak môžete kúpiť do obývačky, spálne, na chodbu, ale aj do kancelárie aj na reprezentatívne účely. Sedenie: pružina falista + pena T25 Rozmery: (š/h/v)(cm) 146/78/70 Hĺbka sedu: 54 cm Výška sedu: 40 cm Výška operadla od sedu: 33 cm Nožičky: chrómové Výška nožičiek: 10 cm Kus za 159 Eur.