inzercia, predaj, predám, bazár

Predám/Vymením HPA DMR/AR 15 Custom

Kategória: Paintball

Predám moju HPA Custom DMR/AR.
Zbraň má efektívny dostrel okolo 92m s 0,40g BB avšak ja som používal primárne 0,36 a 0,32g BB ktoré garantovali precízne strely na cca 86m.

V zbrani je nasledovné:
Polarstar Kythera V2
RetroArms CNC Komora
SRC Mechabox
Retro Arms spúšť
Specna Arms Vltor Telo
Adapter sklopnej pažby
Kublai Grip
Podarená kópia Magpul CTR s lícnicou
G&P Magic pin

Zbraň má dva vrchy: DMR a CQB Vrch

DMR Vrch: VLTOR vrch specna
Retro Arms Komora s Omega Nub od ASPRO
Prometheus 420mm 6.03 oceľová hlaveň
Rhop plus Flat Gumička Prometheus Modra
3-9x Theta Variable Optic
45 offset predné mieridlo
15" Keymod Octa Arms s opletom.
14.5" EMG CNC Vonkajšia hlaveň
Akusticky vyplnení tlmič.

AR/CQB Vrch: MK18 Vrch telo
Retro Arms Komora s Omega Nubom od Maple leaf
PDI 6.01 295mm oceľová hlaveň
Rhop Snipertron plus Flat gumička Prometheus Modra
3D Tlačená Spiral Hlaveň s centrovaním v predpažbí(iné ako zelené som nemal).
MK18 9.5" Predpažbie
Iron Sights


Zbraň bola používaná výhradne na ihrisku Chtelnica ako DMR do 2,2J s 0,36-0,32g BB.
Výkon je stabilný s minimálnou odchýlkou.
0,8L Hpa fľaša vydržala 2 herné dní s nemalou spotrebou BBčiek

Cena uvedená je za oba vrchy dokopy, je však možné zbraň predať len s jedným z vrchov resp bez vnútorností druhého vami vybraného vrchu.

Cena s DMR Vrchom bez vnútorností CQB Vrchu- 580
Cena s CQB Vrchom bez vnútorností a príslušenstva DMR Vrchu- 500

Dôvod predaja je prezbrojenie.
K zbrani pridám 4x 150 ranový tlačák a príslušenstvo podľa dohody alebo podľa výberu ako je vyššie.

Reg,fľaša ani hadica nie je súčasťou predaja, je možné ich pridať za príplatok.

Výmena možná za naslednovné: RWA KG9, Tokyo Marui VSR One, SilverBack Tac41 P/A, ASG Steyr Scout, ASG M70, Maple Leaf MLC338, WE/VFC G3 GBBR, HanSaw Double Barrel, MSR338/MSR700 prípadne ponúknite.

Pri rýchlom jednaní možná dohoda.

Pozri aj dalsie inzeraty.
Predám/Vymením HPA DMR/AR 15 Custom
Podobné inzeráty
Predám raritu- PSG1 Tokyo Marui HPA
Zdarec mám na predaj tohoto jednorožca- jedná sa o plne custom HPA PSG1 od Tokyo Marui. V zbrani je nasledovné: Custom CNC HPA Engine Polarstar Fusion od Bingo Airsoft- Red Poppet a Red Tryska 690mm PDI 6,01 Hlaveň Magneziove Telo od Guarder PDI CNC Úchyt hlavne Custom mount na optiku zvareny k telu. Zbraň je totálny jednorožec jediný kus na Slovensku alebo V EU o ktorom viem pravdepodobne jediný funkčný na svete. Zbraň nikdy nebola na akcii len strieľana na záhrade s 0,89G ložiskami pri výkone cca 4,6J na tlaku 120psi. Ku zbrani je originál 15ranovy tlacak a nožičky, krabicu som nemal a ani nemám. Je to Tokyo Marui cize plast čo ostal- pazba, pazbicka a predpažbie vrzgaju treba navoskovat ale nemám čas a nutnosť keďže sa jedná o kus ktorý je skôr odložený nie hrany ale dá sa hrať. Pri rýchlom jednaní dohoda možná, žiadny špekulanti je to naozaj jedinečná zbraň ktorá sa už v tomto zostavení nedá zohnať. Dovod predaja je redukcia zbierky. Pozri aj ďalšie inzeráty.
Predám/Vymením CM 098/SR 25 DMR Perun v2
Zdavim mám na predaj/výmenu CM 098 DMR, plne funkčná Trošku o zbrani: Zbran funguje bez problémov som s nou nad mieru spokojný, všetko vymenené jedine ze ostalo povodne je motor, možnosť vyskúšania zbrane na ihrisku v Rastislaviciach Airsoft Thunder Squad 110 m\s [2.02 J 490FPS] Dostrel 80m s 0.32g Upgrade: vo vnútri sa nachádza procesorovka Perun v2, nové kolesá, hlava piestu (vzduchotechnika), nové ložiská, motor originálny, kolesa sú vypodložené, hlaveň madbull 6.03mm Predám ju spoločne s tymito vecami: 3 tlačné a 1 tocný zásobník, dvojnozku, optika Theta Optics, baterka 1200 mAh a povodne diely pár pružín Výmena za HPA systém #airsoft #dmr #sr25
Tokyo Marui VSR-10 HPA
Zdravím, predávam túto Tokyo Marui, ktorá je prerobená na HPA (Co2). HPA systém je vedení od Mancraftu. HPA systém mám robený od WCAS. Rozsah Fps je nastaviteľný pomocou uzáveru od 300-600fps. Ku zbrani je v cene zahrnutý tlmič taktiež od Tokyo Marui a optika od Nikko Stirling Mount Master 4x32AO. V cene je aj zohladnený stav zbrane z vonku (je trošku viac doškrabaná, keďže sa s ňou hralo viac). Zbraň z vnútra je 100% funkčná. Preferujem osobný odber okolo BA-PK-TT, kvôli vysvetleniu jak čo na zbrani funguje. Som ochotný doviesť. Na dobierku len v prípade že zaplatíte poplatok predom na účet. Pokiaľ by niekto mal záujem prosím kontaktujte ma do SMS správy alebo telefonicky!
Predám/vymením custom HPA ASG AUG XS CQC
Zdarec, rozhodol som sa dať na predaj tento novo dokončený unikátny projekt HPA Aug ktorý bol robený ako DMR ale nebude na škodu ani na CQB. V základe je to ASG AUG XS Commando ktorý dostal nasledovné: Polarstar Kythera V3 Tryska pre Kytheru #15 (podľa inštrukcií P* priamo) G&G rotačná komora Faceless 330mm hlaveň G&G Zelená gumička. Zbraň má krásny stabilný výkon (viď chrono), a momentálne skúšaný presný dostrel okolo 86m s 0,32g BLS. Zbraň má vzadu za mechaboxom a okolo neho akustickú penu na tlmenie. Zbraň nebola na žiadnej akcii len strielaná cez chrono a na chate ,všetko sú nové diely ako aj zbraň samotná. Zbraň ide ako na foto s jedným točakom plus pôvodna komora a hlaveň ako aj tryska Kytheri. Možnosť pridať fľašu 0.8L, reg. redline a hadicu (+ 180€) Výmena možná za Tac41, SRS, GBBR, GBB Sniperku, MDRX alebo ponúknite. Doplatok podľa dohody a výmeny. Dohoda pri serióznom a rýchlom jednaní možná.
Predam/Vymenim HPA HK416 DMR Custom
Predam alebo vymenim tohoto mazlika. V zbrani a na nej je nasledovne: Telo Specna Arms HK416 Predpazbie kopa Gissele 15" Pazbicka APS Tlmic Plneny akustickou Penou Pazba Crane Optica Vector Mustang Nozicky ASG Mancraft Gen 1 v CNC Mechaboxe ProWin Rotacna CNC Komora Hlaven Maple leaf AEG 420mm Madbull Shark 60 Gumicka Zbran je ultmena, a pretesnena. Momentalny presny dostrel je okolo 97m s 0.45g BB pri 2.2J. Vdaka tlmici s akustickym tlmenim je po vystrele pocut len swistanie guli okol hlav. Na zbrane je custom nastrek na maskovanie a je osadena konektorom Mancraft 4mm. Ku zbrani idu 3x PTS Magpul 150 ran kopie plus Original Magpul PTS 150 ran, ako aj tocena hadica do regulatora so spojkou. Zbran bola stavana a pouzivana na ihrisku Chtelnica. Dovod predaja je prezbrojenie. Reg ani flasa nie su sucastou predaja, je mozne ich pridat za priplatok. Vymena mozna za nasledovne: Action Army T10, VSR One TM, Tac41 P/A Silverback. Pri rychlom jednani mozna dohoda. Pozri aj dalsie inzeraty.
Cyma cm028u DMR
Zdravím mám na predaj AK CM028U, plne funkčná Trošku o zbrani: Zbraň funguje bez problémov, zbraň nebola nikdy hraná, bola robená ako projekt na DMR 101m\s [1.66 335FPS] merané s 0.32 Upgrade: Mechabox je skladaný, vypodložkovaný, spravená vzduchotechnika nová hop komora, hlaveň madbull 6.03 (skladal Erik Kóša) Predám ju spoločne s tymito vecami: baterka, dvojnozku, optika Victoptics,5 tlačných, 1 točný #airsoft #dmr #ak