inzercia, predaj, predám, bazár

PREDANÉ /// Crossový trenažér KETTLER CROSS P

Kategória: Fitness, jogging

Magnetický trenažér, 12 programov, záťaž 16 stupňov, pamäť pre 4 osoby, ušný štipec, 14 kg zotrvačník, nosnosť 130 kg.

Všetky podrobné detaily si môžete prečítať na oficiálnej stránke:
predaja: Nevyužívaný, prechod na bežiaci pás.
PREDANÉ /// Crossový trenažér KETTLER CROSS P
Podobné inzeráty
Predam Elipticky Crossový trenažér CROSS P
Predam elipticky trenazer je ako novy vobec nepouzivany, kvoli nedostatku casu, na dispelji este ochranna folia…. Crossový (eliptický) trenažér KETTLER CROSS P, z rady KETTLER Axos, je vybavený 12 tréningovými programami, magnetickým brzdným systémom, dokonalou ergonómiou všetkých ovládacích prvkov a vysoko kvalitným kĺbovým spojením. Konštrukcia je dostatočne robustná a poskytuje tak vysoko efektívny tréning aj vyšším osobám. Eliptický trenažér zároveň predstavuje osvedčený nástroj pri chudnutí a získavaní fyzickej kondície, nakoľko umožňuje posilňovanie všetkých hlavných svalových partií naraz, a to bez zvýšenej záťaže kĺbov. Bezpečný tréning, šetrný ku kolenným kĺbom, je zaručený vďaka plynulému eliptickému pohybu nášľapných plôch. Pulzom riadené programy s možnosťami voľby cieľovej kardiozóny. Tréningový mód umožňuje výpočet cieľovej hodnoty tepu na základe veku a podľa zvolenej kardiozóny Fat/Fit (spaľovanie tukov / posilňovanie). Na základe stanovenej cieľovej hodnoty a aktuálnej tepovej frekvencie potom inteligentný program ovplyvňuje priebeh tréningu dávkovaním záťaže, a udržuje tak optimálne tréningové tempo. Stabilná konštrukcia zo značkovej ocele. Oceľový rám umožňuje nadštandardné zaťaženie 130 kg, vďaka výškovému vyrovnaniu nerovností podlahy je konštrukcia veľmi stabilná. Pevné kolieska zaisťujú pohodlnú manipuláciu a ľahké presúvanie po miestnosti. Rozmery po zostavení (d × š × v): 132 × 62 × 169 cm. Ďalšie parametre trenažéru CROSS P
Veslovací trenažér Kettler Coach E, (veslařský trenažér)
Prodám nejvyšší model veslovacího trenažéru německého výrobce Kettler, model COach E s indukční brzdou. Vše funguje, v ceně je i lavička posilování. Trenažér se vejde i do osobního automobilu kombi po složení sedaček. Nabízím i možnost dovozu po domluvě. Více info zde Info výrobce Veslovací trenažér KETTLER COACH E v novém černém designu. Trenažér je vybaven praktickým mechanismem "překlopení" pro lepší uskladnění i v menších prostorech. Indukční brzda činí z tohoto inovovaného trenažéru ideální veslovací ergometr s možností přesného výpočtu zátěže v závislosti na intenzitě tahu, výběru z celkem 12 tréninkových programů či možností aerobního tréninku. COACH E byl vyvinut pro vytrvalostní a kondiční trénink, který věrně simuluje ergonomii pohybu při klasickém veslování. Díky dodatečným tahovým cvikům představuje tento trenažér multifunkční nástroj s širokým záběrem posilovaných partií, který využívají převážně profesionální a poloprofesionální sportovci či náročnější vyznavači domácího fitness. Veslařský trenažér KETTLER COACH E je vyroben firmou KETTLER v Německu a tato tradice MADE in GERMANY již více jak 60 let reprezentuje špičkovou kvalitu a spolehlivost.
Predám Eliptický crossový trenažér KETTLER Axos Cross M
Predám Eliptický crossový trenažér KETTLER Axos Cross M. Rok výroby 2016. Magnetický trenažér KETTLER CROSS M v modernom dizajne umožňuje plynulý eliptický pohyb, ktorý je šetrný ku kĺbom. Trenažér atraktívny najmä pre ženy (alebo mužov pod 100 kg). Zachovanie priaznivého pomeru cena/výkon navyše robí z trenažéra široko dostupný nástroj pre domáci tréning. Z hľadiska kondície a fyzickej zdatnosti je crosstrenažér KETTLER CROSS M vhodný ako pre začiatočníkov, tak pre aktívnych športovcov. Má minimálne nároky na priestor. Rozmery po zostavení (d × š × v): 115 × 62 × 160 cm. Hmotnosť stroja: 52 kg, nosnosť 110 kg. Výbava trenažéra: Tréningový počítač. Prehľadný LCD displej so 6 permanentne zobrazovanými funkciami. Meria čas, rýchlosť, tréningovú vzdialenosť (vrátane celkového počtu najazdených km), pulz, frekvenciu šliapania a spotrebu energie. Akustický varovný signál pri prekročení hornej hranice pulzu. Vyhodnotenie výdychového pulzu vrátane stanovenia kondičnej známky 1-6. Magnetický brzdný systém s tichým chodom. Plynulá regulácia brzdného odporu závisle na otáčkach. Údaj o záťaži v rozmedzí 1-8 stupňov sa zobrazuje na číselníku nad ovládačom záťaže. Tichý prevodový systém. Všetky kĺbové spoje sú osadené ložiskami, energia vynaložená na šliapanie sa prenáša do zotrvačníka za pomoci plochého priemyselného remeňa s pozdĺžnym drážkovaním. Zotrvačník o hmotnosti 12 kg je kalibrovaný proti kmitu, pomer otáčok stred / zotrvačník je 1:8,75. Elektronické meranie pulzu. Dodatočné držadlo umiestnené u displeja je vybavené dlaňovými senzory pre snímanie pulzu. Ergonomické prvky. Ergonomicky tvarované kyvné páky, úzky rozostup nášľapov pre prirodzený pohyb, nášľapy je možné polohovať podľa postavy. Bezpečnostné prvky. Nastaviteľné protišmykové nášľapné plochy. Vysoká stabilita. Vyrovnanie nerovností podlahy. Vysoká stabilita vďaka výškovému vyrovnanie nerovností podlahy (umiestnené vzadu). Stabilná konštrukcia zo značkovej ocele. Jednoduchá manipulácia. Pevné kolieska (umiestnená vpredu) zaisťujú pohodlnú manipuláciu a ľahké presúvanie trenažéra. Napájanie trenažéru. Tužkové batérie (2 × AA - 1,5 V). Dôvod predaj: Veľmi málo používaný. Ako bonus ZDARMA posilňovacia lavica:
Predám Eliptický crossový trenažér KETTLER Axos Cross M
Predám Eliptický crossový trenažér KETTLER Axos Cross M. Rok výroby 2016. Magnetický trenažér KETTLER CROSS M v modernom dizajne umožňuje plynulý eliptický pohyb, ktorý je šetrný ku kĺbom. Trenažér atraktívny najmä pre ženy (alebo mužov pod 100 kg). Zachovanie priaznivého pomeru cena/výkon navyše robí z trenažéra široko dostupný nástroj pre domáci tréning. Z hľadiska kondície a fyzickej zdatnosti je crosstrenažér KETTLER CROSS M vhodný ako pre začiatočníkov, tak pre aktívnych športovcov. Má minimálne nároky na priestor. Rozmery po zostavení (d × š × v): 115 × 62 × 160 cm. Hmotnosť stroja: 52 kg, nosnosť 110 kg. Výbava trenažéra: Tréningový počítač. Prehľadný LCD displej so 6 permanentne zobrazovanými funkciami. Meria čas, rýchlosť, tréningovú vzdialenosť (vrátane celkového počtu najazdených km), pulz, frekvenciu šliapania a spotrebu energie. Akustický varovný signál pri prekročení hornej hranice pulzu. Vyhodnotenie výdychového pulzu vrátane stanovenia kondičnej známky 1-6. Magnetický brzdný systém s tichým chodom. Plynulá regulácia brzdného odporu závisle na otáčkach. Údaj o záťaži v rozmedzí 1-8 stupňov sa zobrazuje na číselníku nad ovládačom záťaže. Tichý prevodový systém. Všetky kĺbové spoje sú osadené ložiskami, energia vynaložená na šliapanie sa prenáša do zotrvačníka za pomoci plochého priemyselného remeňa s pozdĺžnym drážkovaním. Zotrvačník o hmotnosti 12 kg je kalibrovaný proti kmitu, pomer otáčok stred / zotrvačník je 1:8,75. Elektronické meranie pulzu. Dodatočné držadlo umiestnené u displeja je vybavené dlaňovými senzory pre snímanie pulzu. Ergonomické prvky. Ergonomicky tvarované kyvné páky, úzky rozostup nášľapov pre prirodzený pohyb, nášľapy je možné polohovať podľa postavy. Bezpečnostné prvky. Nastaviteľné protišmykové nášľapné plochy. Vysoká stabilita. Vyrovnanie nerovností podlahy. Vysoká stabilita vďaka výškovému vyrovnanie nerovností podlahy (umiestnené vzadu). Stabilná konštrukcia zo značkovej ocele. Jednoduchá manipulácia. Pevné kolieska (umiestnená vpredu) zaisťujú pohodlnú manipuláciu a ľahké presúvanie trenažéra. Napájanie trenažéru. Tužkové batérie (2 × AA - 1,5 V). Dôvod predaja: Veľmi málo používaný.
Eliptický trenažér SKYLON 10 od Kettler
Technicky najmodernejší ergometer KETTLER SKYLON 10 s nadštandardnou výbavou uspokojí všetky požiadavky i najnáročnejších užívateľov. Eliptický trenažér so zotrvačníkom v prednej časti stroja kombinuje vynikajúcu mechaniku a ergonómiu s bohatou programovou ponukou. Konštrukčné riešenie prináša zmenu ergonómie pohybu nôh - nášľapy s minimálnym rozostupom pre prirodzenejší pohyb a zároveň pre výrazne predĺžený krok. Stabilnú konštrukciu s nadštandardnou nosnosťou a ergonomicky tvarované madlá s variabilným úchopom ocenia aj osoby vyššej postavy (do 220 cm). Prehľadný displej je jednoducho ovládateľný a informuje o všetkých dôležitých hodnotách. Ponúka veľký výber tréningových programov, mimo iné 10 prednastavených profilov, 2 HRC módy a novo i integrované aplikácie HIT tréning a IPN Coaching. Trenažér je tiež možné pomocou Bluetooth rozhrania prepojiť so smartphonom alebo tabletom a využiť tréningový software World Tours 2.0 alebo novú aplikáciu KETTMaps. Eliptický trenažér SKYLON 10 bol vyrobený v Nemecku a táto tradícia výroby Made in Germany už dlhé roky reprezentuje špičkovú kvalitu a spoľahlivosť. Pre koho je eliptický trenažér vhodný Crossový tréning sa ako univerzálne aeróbne cvičenie hodí v podstate pre všetkých, ktorí chcú trénovať bez špecializácie na určitý štýl tréningu či zameranie na konkrétne svalové partie. Eliptický trenažér KETTLER SKYLON 10 ocenia predovšetkým aktívny športovci a náročnejší užívatelia - vyznávači aktívnejšieho štýlu tréningu, ktorí chcú mať kontrolu nad svojím tréningom a chcú voliť z ponuky tréningových programov. Rad eliptických trenažérov KETTLER SKYLON je navrhnutá ako pre domáci tréning, tak pre ľahko komerčnú prevádzku, ale tiež pre rehabilitačné účely. Eliptický trenažér ponúka veľmi pohodlný a rozmanitý tréning, a je preto jedným z najobľúbenejších prístrojov pre domáci fitness. Výhody trenažéru SKYLON 10 Unikátny kĺzavý pohyb nášľapov. Nový štýl kĺzavého kroku prináša oveľa kvalitnejšiu ergonómiu pohybu. Osová vzdialenosť nášľapov je len 10 cm, čo zaistí optimálny postoj. Prirodzený krok s dĺžkou 50 cm a výškou 15 cm umožňujú intenzívny tréning zameraný na nohy a zadok. Pohyb nôh je prirodzenejší a priebeh kroku pripomína výstup do schodov. Inovovaný povrch nášľapných plôch. Pre ešte komfortnejší pohyb sú nášľapy novo vyplnené špeciálnou penovou gumou. Tá pozitívne stimuluje krvný obeh a redukuje stres pôsobiaci na chodidlá a kĺby počas cvičenia. Indukčný brzdný systém s 2 užívateľskými módmi. AUTO mód (nezávisle na otáčkach) – užívateľ si volí cieľovú záťaž vo wattoch (25-400 W, po 5 W krokoch). Brzdný odpor je regulovaný automaticky podľa hodnoty cieľovej záťaže. MANU mód (závisle na otáčkach) – užívateľ si volí stupeň záťaže, ktorý zostává nezávislý na frekvencii otáčok. Na displeji sa zobrazujú aktuálne hodnoty výkonu vo wattoch (25-400 W, po 5 W krokoch). Stabilná konštrukcia s praktickým mechanizmom sklápania. Oceľový rám umožňuje zaťaženie 150 kg, vďaka výškovému vyro
Kettler Skylon 10, profi orbitrek ((eliptikal), záruka
Prodám tichý profi elyptický trenažér na domácí cvičení německého výrobce Kettler, nejvyšší model Skylon 10. Původní cena 52 000 Kč Trenažér je 1 rok v záruce, přidám fakturu. Možný dovoz a sestavení po domluvě. V ceně DEMO verze tréninkového SW Kettler World Tour, ale trenažér má dost svých programů. Trenažér je v dobrém stavu, používán pouze 1 osobou. Mnoho programů i programů řízených podle srdeční frekvence. Trenažér má bluetooth Zátěž ovládána elektromagneticky. Nezatěžuje klouby, je maximálně tichý, vhodný i do bytů - veškerý pohyb přes ložiska. Trenažér se dá částečně sklopit, nezabírá tolik místa. Je s ním velmi dobrá a jednoduchá manipulace. Délka kroku je pevná a nehrozí tak poškození či rychlé opotřebování dílů jako v případě trenažérů s nastavitelnou délkou kroku. Trenažér je vhodný jak pro vyšší tak i nižší osoby díly ergonomickým madlům. Další info na telefonu. Specifikace výrobce zde Nejedná se o insportline, gorilla fitness, technogym, finlo, incondi, bh fitness, panatta