inzercia, predaj, predám, bazár

Predavač-ka

Kategória: Obchod a predaj

Prímeme predavačku do predajne zmiešaného tovaru.zeleziarstvo domace potreby,drogeria,farby-laky a podobne drobnosti.

Znalosti operačného programu vyhoda
Predošlá práca ako predavač-ka podmienkou.

Bližšie informácie poskytneme telefonicky.
Predavač-ka
Podobné inzeráty
Predavač/Odborný predavač na oddelení dreva v Bratislave
Staň sa členom našeho tímu a poď pracovať ako predavač/ka na oddelení dreva. Ponúkame: základná mzda 1080-1190€ - motivačný príspevok 50€ - prémia z obratu 70€ - polročné prémie 500€ (vyplácané naraz po 6. mesiacoch a 2 krát ročne) Náplň práce: - komunikácia so zákazníkmi a pomoc pri výbere tovaru a poskytovanie informácií na oddelení dreva - starostlivosť o chod oddelenia - jednoduchá práca na PC (vyhľadanie sortimentu, vybavenie zákazníckej objednávky, sledovanie noviniek atď.) Benefity: - stravná karta v hodnote 5,30€ - zamestnanecká zľava na odber tovaru 10% - príspevok za narodeniny - príspevok 200€ za odporučenie nového zamestnanca - priebežné odborné vzdelávanie Požiadavky: - komunikácia so zákazníkom - základné počítačové znalosti - komunikačné schopnosti Pracovné voľno si môžete prispôsobiť keďže u nás sa pracuje na dlhý a krátky týždeň. V prípade záujmu nás kontaktujte na čísle .
Hĺadáme predavač/ku Večierka Dobrá niva
Do zabehnutého obchodu hĺadáme posilu na pozíciu predavač/ka Prosim ak mate seriozny záujem svoj životopis pošlite na mail vlasta.pivarcekova@ Práca na TPP hruba mzda /+ premie/ + osobity príplatok za vykon , Priplatky sobota nedela Stravne listky Nové prostredie obchodu všetko po dohode a za predpokladu Vyborne odvedenej prace,odvedenych vysledkov a vzhlad predajnej plochy. Podmienky : vek 24 - 40 rokov Znalost prace s pc Znalost prace s pokladňou Nefajčiar poprípade fajčiar ktory vie že praca sa sama neurobí a stači si dať cigaretu cez obed . Iniciatíva , zodpovednosť za cieĺ, komunikacia na urovňi , lojalita voči firme Reprezentatívny vzhlad.... Ak ste sa tu našli pridite do obchodu na kavu alebo zašlite CV na mail a radi sa Ti ozveme .... Google maps ... Večierka grocery shop viac info Večierka Dobrá Niva
Predavač na oddelení dreva v Bratislave
Staň sa členom našeho tímu a poď pracovať ako predavač na oddelení dreva. Ponúkame: základná mzda 1000€ - motivačný príspevok 50€ - prémia z obratu 70€ - polročné prémie 500€ (vyplácané naraz po 6. mesiacoch a 2 krát ročne) Náplň práce: - komunikácia so zákazníkmi a pomoc pri výbere tovaru a poskytovanie informácií na oddelení dreva - starostlivosť o chod oddelenia - jednoduchá práca na PC (vyhľadanie sortimentu, vybavenie zákazníckej objednávky, sledovanie noviniek atď.) Benefity: - stravná karta / finančný príspevok na stravovanie - zamestnanecká zľava na odber tovaru 10% - príspevok za narodeniny - príspevok 200€ za odporučenie nového zamestnanca - priebežné odborné vzdelávanie Poožiadavky: - komunikácia so zákazníkom - základné počítačové znalosti - komunikačné schopnosti Prácovné voľno si môžete prispôsobiť keďže u nás sa pracuje na dlhý a krátky týždeň. V prípade záujmu nás kontaktujte na čísle .
Predavač-ka
Prímeme predavačku do predajne zmiešaného tovaru. Znalosti operačného programu oberon Vytváranie objednávok. Predošlá práca ako predavač-ka podmienkou. Bližšie informácie poskytneme telefonicky.
Obsluha na čerpacej stanici PHM - pokladník/predavač
Ponúkame Vám prácu na čerpacej stanici pohonných hmôt, v mestskej časti BA-Ružinov, pokladník/predavač. ( všetky činnosti súvisiace s obsluhou a prevádzkou ČS PHM ) Práca na zmeny v nepretržitej prevádzke. ( 12 hodinové zmeny - 2 dni denná ( od 6:00 do 18:00 hod. ) 2 dni nočná ( od 18:00 hod. do 06:00 hod. ) - 4 dni voľno, cca 15 zmien/mesiac ) plat od 1100 - 1300 podľa skúseností + odmeny za aktívny predaj.
skladnik predavac
ponukame pracu pre sikovneho muza v obchode s rozlicnym tovarom ako skladnik predavac plat 5/hod v cistom podla zrucnsti a vedomosti.