inzercia, predaj, predám, bazár

Predavačka

Kategória: Obchod a predaj

Prijmem na dohodu predavačku do obchodu s odevmi v Trenčianskych Tepliciach. Práca vhodná pre dôchodkyňu alebo invalidnú dôchodkyňu. Bližšie informácie na tel.čísle
Predavačka
Podobné inzeráty
Hľadám si prácu ako predavačka
Dobrý deň.Hľadám si prácu ako predavačka.Naposledy som pracovala ako predavačka v bufete.Mám odbornú spôsobilosť, zdravotný preukaz.Ovládanie pokladne.Pracovapa som aj ako predavačka v potravinách a bola som aj vedúca novinového stánku.Práca s ľuďmi ma baví.Vlatním auto a vodický preukaz B.Dochadzanie do práce nieje problém
Predavačka do bufetu
Ponukame pracu pre predavačku do bufetu v Bratislave -Petržalke. Máme volne nasledújúce pozície. : Predavačka do stanku s darčekovým tovarom a občerstvením. šKOLENIE Tipos výhodou, nie však nutnosťou.Pracovná doba od 6.00 do 14,30 hod, víkendy volné. Nástupný plat 950€. Predavačka do bufetu s nástupným platom 1000€. Možnosť zamestnania na trvalý pracovný pomer alebo živnosť. Bližšie informácie na tel.čísle .
Predavačka v BISTRO GOURMET
Do prevádzky BISTRO GOURMET v Košiciach hľadáme nové posily. Ponúkame prácu na pozícii predavačka. Pracovná doba je "krátky/dlhý " týždeň, bližšie info na pohovore. Do pracovného procesu Vás zaškolíme a všetko Vám vysvetlíme. Ako bonus získate prácu v stabilnej spoločnosti, ktorá je na trhu vyše 20 rokov, s istotou pláce a kvalitného zázemia. Zivotopis a kontakt zasielajte mailom na kosice@ Dopyty bez zivotopisu nebudú akceptované.
HĽADÁM PRÁCU KRÁĽOVSKÝ CHLMEC.
PEKNÝ DEŇ SOM ŽENA MAM 49 ROKOV A HĽADÁM SI PRÁCU V KRÁĽOVSKOM CHLMCI AKO: PREDAVAČKA -DOKLADANIE TOVARU,PREDAVAČKA V NEJAKOM MENŠOM OBCHODE, POMOCNÁ SILA V KUCHYNI,FASTFOODE, BISTRE, UPRATOVANIE KANCELÁRSKYCH PRIESTOROV, OPATROVANIE SENIOROV A POD.LEN SERIÓZNE PONUKY NA TPP ABO ŽIVNOSŤ. NEHOVORÍM MAĎARSKÝ!!!
Ponuka práce v mäsovýrobe-predavačka
Mäsovýroba Erik s.r.o. Košice - ponúkame prácu v podnikovej predajni mäsa - predavačka vyučená v obore mäsiar. Pracovná doba pondelok-piatok od 8.OO-17.00 hod., v sobotu od 7.00-12.00, TPP, 4 eur/hod. v čistom, prax nutná. Nástup možný ihneď po dohode. Bližšie informácie na osobnom pohovore.
predavačka v cukrárni
❤️Sieť cukrární "Candy Cat"❤️, ktorá naplnila srdcia Európy, otvára svoj sladký raj v novom kúte sveta. Oznamujeme otvorenie voľného miesta: Predavačka v Košiciach. Musíš mať skúsenosti s predajom; Spoločenskosť, chuť pracovať pre výsledky, chuť učiť sa; Ponúkame oficiálne zamestnanie; pracovný rozvrh 2/2 dni; stávka 850€(čisté)+ bonusov z osobného predaja. Bližšie informácie na telefónnom čísle: ; alebo - Viber, Telegram.