inzercia, predaj, predám, bazár

Predavačka novinového stánku

Kategória: Obchod a predaj

Predavačka novinového stánku
Prijmem predavačku/ča do trafiky v Skalici. Práca je vhodná pre dôchodcu,invalidného dôchodcu alebo brigáda. Viac info na tel.čísle .
Predavačka novinového stánku
Podobné inzeráty
Predavačka novinového stánku
Predavačka novinového stánku Prijmem predavačku/ča do trafiky v Skalici. Práca je vhodná pre dôchodcu,invalidného dôchodcu. Viac info na tel.čísle .
Hľadám si prácu ako predavačka
Dobrý deň.Hľadám si prácu ako predavačka.Naposledy som pracovala ako predavačka v bufete.Mám odbornú spôsobilosť, zdravotný preukaz.Ovládanie pokladne.Pracovapa som aj ako predavačka v potravinách a bola som aj vedúca novinového stánku.Práca s ľuďmi ma baví.Vlatním auto a vodický preukaz B.Dochadzanie do práce nieje problém
Predavačka do bufetu
Ponukame pracu pre predavačku do bufetu v Bratislave -Petržalke. Máme volne nasledújúce pozície. : Predavačka do stanku s darčekovým tovarom a občerstvením. šKOLENIE Tipos výhodou, nie však nutnosťou.Pracovná doba od 6.00 do 14,30 hod, víkendy volné. Nástupný plat 950€. Predavačka do bufetu s nástupným platom 1000€. Možnosť zamestnania na trvalý pracovný pomer alebo živnosť. Bližšie informácie na tel.čísle .
Predavačka novinového stánku
Prijmem predavačku/ča do trafiky v Skalici. Práca je vhodná pre dôchodcu,invalidného dôchodcu. Viac info na tel.čísle .
Brigáda v zmrzlinovom stánku
Máš rád/a zmrzlinu? Si študentom VŠ, mamička/otecko na rodičovskej dovolenke, alebo si chceš iba privyrobiť? Tak poď pracovať do nášho novootvoreného zmrzlinového stánku v Žiline na sídlisku Vlčince. Na letnú sezónu hľadáme šikovného usmievavého človeka, s príjemným vystupovaním. Náplň práce: predaj zmrzliny, starostlivosť o čistotu a poriadok v stánku a jeho okolí. Pracovný pomer brigáda/dohoda. Nástup 05/2023. Mzda 4,5,-Eur/hod. Bližšie informácie ti radi poskytneme pri osobnom pohovore. V prípade záujmu nám prosím pošli životopis spolu s tvojou fotografiou na emailovú adresu: Tešíme sa na spoluprácu :)
Obsluha v zmrzlinovom stánku
Ponúkame voľné pracovné miesto na pozíciu Obsluhy v zmrzlinovom stánku. Náplň práce: komunikácia so zákazníkmi, obsluha a predaj zmrzliny, nealko nápojov. Príprava a predaj kávy. Udržiavanie čistoty v stánku a okolí. Práca je vhodná aj pre cudzincov, ktorí sa dokážu dohovoriť a rozumejú slovenčine. Výkon práce: Miloslavov Pracovný čas od 13:30 do 20:30, sezónna práca. Pracovný pomer: tpp, dohoda, szčo, študentská brigáda. Odmena: 6€/hod pri hlavnej obsluhe 5€/hod študentská brigáda Kontakt: , beso@