inzercia, predaj, predám, bazár

Predavačka / pokladníčka

Kategória: Obchod a predaj

Príjmeme predavačku/pokladníčku do bufetu v Bratislave- Petržálke . Pracovná doba v pracovné dni od 6:00 - 14:30 a od 9:00 - 17:30.
Telefónne číslo

Predavačka / pokladníčka
Podobné inzeráty
Hľadám si prácu ako predavačka
Dobrý deň.Hľadám si prácu ako predavačka.Naposledy som pracovala ako predavačka v bufete.Mám odbornú spôsobilosť, zdravotný preukaz.Ovládanie pokladne.Pracovapa som aj ako predavačka v potravinách a bola som aj vedúca novinového stánku.Práca s ľuďmi ma baví.Vlatním auto a vodický preukaz B.Dochadzanie do práce nieje problém
Predavačka do bufetu
Ponukame pracu pre predavačku do bufetu v Bratislave -Petržalke. Máme volne nasledújúce pozície. : Predavačka do stanku s darčekovým tovarom a občerstvením. šKOLENIE Tipos výhodou, nie však nutnosťou.Pracovná doba od 6.00 do 14,30 hod, víkendy volné. Nástupný plat 950€. Predavačka do bufetu s nástupným platom 1000€. Možnosť zamestnania na trvalý pracovný pomer alebo živnosť. Bližšie informácie na tel.čísle .
Predavačka v BISTRO GOURMET
Do prevádzky BISTRO GOURMET v Košiciach hľadáme nové posily. Ponúkame prácu na pozícii predavačka. Pracovná doba je "krátky/dlhý " týždeň, bližšie info na pohovore. Do pracovného procesu Vás zaškolíme a všetko Vám vysvetlíme. Ako bonus získate prácu v stabilnej spoločnosti, ktorá je na trhu vyše 20 rokov, s istotou pláce a kvalitného zázemia. Zivotopis a kontakt zasielajte mailom na kosice@ Dopyty bez zivotopisu nebudú akceptované.
HĽADÁM PRÁCU KRÁĽOVSKÝ CHLMEC.
PEKNÝ DEŇ SOM ŽENA MAM 49 ROKOV A HĽADÁM SI PRÁCU V KRÁĽOVSKOM CHLMCI AKO: PREDAVAČKA -DOKLADANIE TOVARU,PREDAVAČKA V NEJAKOM MENŠOM OBCHODE, POMOCNÁ SILA V KUCHYNI,FASTFOODE, BISTRE, UPRATOVANIE KANCELÁRSKYCH PRIESTOROV, OPATROVANIE SENIOROV A POD.LEN SERIÓZNE PONUKY NA TPP ABO ŽIVNOSŤ. NEHOVORÍM MAĎARSKÝ!!!
Ponuka práce v mäsovýrobe-predavačka
Mäsovýroba Erik s.r.o. Košice - ponúkame prácu v podnikovej predajni mäsa - predavačka vyučená v obore mäsiar. Pracovná doba pondelok-piatok od 8.OO-17.00 hod., v sobotu od 7.00-12.00, TPP, 4 eur/hod. v čistom, prax nutná. Nástup možný ihneď po dohode. Bližšie informácie na osobnom pohovore.
predavačka v cukrárni
❤️Sieť cukrární "Candy Cat"❤️, ktorá naplnila srdcia Európy, otvára svoj sladký raj v novom kúte sveta. Oznamujeme otvorenie voľného miesta: Predavačka v Košiciach. Musíš mať skúsenosti s predajom; Spoločenskosť, chuť pracovať pre výsledky, chuť učiť sa; Ponúkame oficiálne zamestnanie; pracovný rozvrh 2/2 dni; stávka 850€(čisté)+ bonusov z osobného predaja. Bližšie informácie na telefónnom čísle: ; alebo - Viber, Telegram.