inzercia, predaj, predám, bazár

Predavačku

Kategória: Obchod a predaj

Hľadám šikovnú predavačku najlepšie s praxou do malej predajne potravín na Hodžovom ná v podchode, práca je na 5 až 6 hod. denne. Otvorené pondelok až piatok, víkendy sú voľné. Práca je vhodná na dohodu alebo brigáda.

Kontakt:
Predavačku
Podobné inzeráty
Ryba Vrakuňa hľadá predavačku
Ryba Vrakuňa hľadá predavačku. Firma Ryba Vrakuňa, zabehnutá rodinná firma v Bratislave mestská časť Vrakuňa hľadá do svojho kolektívu predavačku s praxou v lahôdkach. Pracovná doba je Po-Pia 6,00-14,30 a každá druhá sobota 7-12,00. Možný nastúp ihneď. Ponúkame na TPP 800eur/netto. Info na tel č. resp mail. tipe@ Tel.:
Prijmem predavačku na TK Podhajska
Prijme šikovnú spoľahlivú a zodpovednu predavačku na TK Podhájska,,textil a obuv,, Denný zárobok 36e-44e čisteho Info: Pracovná doba 2-dni robi,2-dni volno (Brigadničkky na sezónu 1.6.2023-31.82023) 2-dni robí,2-dni voľno tl: predavačka,predavačku, a pod.
Príjmeme predavačku na TK-PODHAJSKA.
Príjmeme šikovnú a najmä zodpovednú predavačku na TK-PODHÁJSKA. OBOR TEXTIL.Plat od 32eur.čisteho na deň.viac info na tel.č.
Príjmeme predavačku do predajne Everland v OC Cassovia
Príjmeme zodpovednú predavačku do predajne Everland v OC Cassovia na úseku domácich potrieb Pracovná doba: 8:30-20:00 krátky-dlhý týždeň (po-ne) resp. po dohode. Pracovná náplň: -obsluha zákazníkov -Vykladanie a aranžovanie tovaru -zodpovednosť za čistotu a estetickosť predajne -obsluha pokladne V prípade záujmu zašlite životopis na email:filipnguyen0@
Prijmem predavačku
Prijmem do zamestnania skúsenú a samostatnú predavačku s príjemným vystupovaním s praxou a zdravotným preukazom na 6 alebo 8 hod. denne. Jedná sa o Delia potraviny menšiu predajňu. Obchod sa nachádza v centre BA. Pracuje sa pondelok až piatok, na dve smeny otváracie hodiny od 6:00 do 19:00, Mzda 6eur/hod. V prípade vážneho záujmu nás môžete kontaktovať na t.č.:
Hľadáme predavačku
Prijmeme predavačku do zabehnutého VŠ bufetu. Pracovná doba od PO - PIA. Bližšie info p. Vrbovská . Nástup ihneď.