inzercia, predaj, predám, bazár

predávam pretláčacie súpravy

Kategória: Stavebné stroje

Dobrí deň. Predám pretláčacie súpravy horizontálne. Súpravy sú pripravené na predaj pretláčajú od priemeru 530mm do priemeru 1020mm.Ksúpravám je hydraulický zdroj plus vrtáky priemer 500mm 40m a priemer 800mm 42msúpravy sú funkčne vo veľmi dobrom stave a sú nenáročné na servis. Cena dohodou.
predávam pretláčacie súpravy
Podobné inzeráty
predávam pretláčacie súpravy
Dobrí deň. Rozšírte svoje podnikanie. Je to špecifikčná práca ale aj zaujímavá. Predávam pretláčacie súpravy ktoré sa používajú na pretláčanie po pod komunikácie od priemeru 530mm do 1020mm. Túto prácu som robil 25 rokov a úspešne nikdy som nebol strate. Ťažko je povedať dopredu cenu treba sa stým oboznámiť čo to obnáša je to ťažká a špinavá práca ale aj dobre platená. Súpravy sú vo veľmi dobrom stave slúžili mi dlhé roky sú nenáročné na servis.
Predám Ingersoll rand a pretláčacie rakety
◦ Predám kompresor Ingersoll Rald Motor: Yanmar-vodou chladený Výkon: 37kWh Výkon kompresora: 5m3/min Počet motohodín: cca 2460 Kompresor je vhodný na pretláčanie, pieskovanie a pre vzduchové zbíjačky. Kompresor má ŠPZ Cena: 7000€ ◦ Ďalej predám pretláčacie rakety (krtko, grundomat, tunelovacie kladivo) Od priemeru 55mm, do priemeru 236mm, aktívne a pasívne hlavy (nové-záruka 24 mesiacov) Rakety nevyužívajú teflónové tesnenie a teda nepotrebujú ročné pravidelné servisy. Poskytujeme záručný a pozáručný servis. Rakety sú na trhu viac ako 40rokov. ◦ Olejovač 1,3 lit vhodný k pretláčacím raketám a zbíjacím kladivám ◦ Ekologický olej k pretláčacím kladivám a zbíjacím kladivám ◦ zameriavač vhodný k pretláčacím raketám
Predám komresor Compair
predám skrutkový kompresor Compair C50. Výkon: 5m3/min. Ďalej predám nové pretláčacie rakety od 55mm - 236mm. Záruka 24mesiacov. (prepich, Ingersoll Rand, pretláčanie, zemné rakety)
Vrtná súprava
Nová vrtná súprava na vŕtanie výplachom, kompresorom, šnekom, jadrovkou -Hmotnosť v základnej kunfigurácii 2.400 kg -Šírka vrtnej súpravy 1.200 mm -Zdvyh hlavy na rampe sila 50kN -Otáčky hlavy maximálne 110 rpm -Krútiaci moment max.5.000 Nm -Motor diesel -Hydraulické oporné nohy Doplnková výbava: -Hydraulické čeluste na pažnice -Pomocný naviják na pažnice -Vrtná hlava maximálne otáčky 155 rpm -Vyplachové čerpadlo -Diaľkové ovládanie súpravy -Vrtné tyče priemer 76mm,89mm,110mm -Ponorné kladivá -Vrtáky Cena v základnej výbave 16.500 EUR bez DPH ,pri osobnom vyzdvyhnuti v Skalici. Záruka 2 roky. Poskytujeme záručný aj pozáručný servis. Ponúkame tiež zaškolenie ak ste začínajúca firma, nakoľko máme dlhoročné skúsenosti s vrtaním.
Vrtná súprava
Nová vrtná súprava na vŕtanie výplachom, kompresorom, šnekom, jadrovkou -Hmotnosť v základnej kunfigurácii 2.400 kg -Šírka vrtnej súpravy 1.200 mm -Výkon motora diesel 70Kw -Zdvyh hlavy na rampe sila 50kN -Otáčky hlavy maximálne 110 rpm -Krútiaci moment max.5.000 Nm -Motor diesel -Hydraulické oporné nohy Doplnková výbava: -Hydraulické čeluste na pažnice -Pomocný naviják na pažnice -Vrtná hlava maximálne otáčky 155 rpm -Vyplachové čerpadlo -Diaľkové ovládanie súpravy -Vrtné tyče priemer 76mm,89mm,110mm -Ponorné kladivá -Vrtáky Cena v základnej výbave 16.500 EUR bez DPH ,pri osobnom vyzdvyhnuti v Skalici. Záruka 2 roky. Poskytujeme záručný aj pozáručný servis. Ponúkame tiež zaškolenie ak ste začínajúca firma, nakoľko máme dlhoročné skúsenosti s vrtaním.
Vrtná súprava+vrtné tyče +náradie
Nová vrtná súprava na gumenom pásovom podvozku na vŕtanie výplachom, kompresorom, šnekom, jadrovkou. Základná konfigurácia: -Vŕtanie do 200m. -Hmotnosť v základnej kunfigurácii 2.600 kg -Šírka vrtnej súpravy 1.200 mm pre transport. Zadné hydraulické podpery hydraulicky rozťahovateľne na šírku,pre prácu. -Výkon motora diesel 73Kw (4 valcový) -Zdvyh hlavy na rampe sila ťahu z vrtu 100kN -Otáčky hlavy maximálne 100 rpm -Krútiaci moment 5.000 Nm -Motor diesel -Hydraulické oporné nohy, veľmi masívne a pevné, zadné hydraulicky rozťahovateľne na šírku pre väčšiu stabilitu pri práci Doplnková výbava: -Pomocný naviják na pažnice -Vrtná hlava maximálne otáčky 155 rpm -Vyplachové čerpadlo -Diaľkové ovládanie súpravy -Vrtné tyče priemer 76mm,89mm,110mm -Ponorné kladivá -Vrtáky -Pažnice -Systém vŕtania s pažnicami Záruka 2 roky Malá ,kompaktná,spoľahlivá a veľmi výkonná vrtná súprava. S vrtnou súpravou máme praktické skúsenosti s vŕtaním. Ponúkame tiež zaškolenie,nakoľko máme dlhoročné skúsenosti s vŕtaním. Cena na vyžiadanie