inzercia, predaj, predám, bazár

predne prsia zetor

Kategória: Motory

predam predne prsia zetor
predne prsia zetor
Podobné inzeráty
Motor na Zetor 6901 Znížená cena
Predám motor na Zetor 6901 po kompletnej GO vykonanej v ČR v špecializovanej opravovni motorov RENOVA - Malec & Kadlec s. r. o. Na motore sú okrem iného, nové spojkové lamely a nová originál Zetor vodná pumpa. Mazanie je prerobené z odstredivky na plnoprietokový filter. Motor bol nahodený na Zetor 7745. Z uvedeného dôvodu je na motore potrubie chladiaceho systému určené pre Zetor 7745. Bližšie info poskytnem na tel. čísle . Možný iba osobný odber. Znížená cena na 3300 Eur.
Zetor 7201
KUPIM motor Zetor 7201 do vzv úzke prsia,ponúknite.Moze byť po GO alebo stary- dám si urobiť opravu sám.Dakujem.vozik,desta,unc,vzv,zetor
Motor zetor 4001 4011
Predám motor Zetor 4valec vŕtanie 95. Motor je po GO. Na mieste kľudne naštartujem. Možnosť výmeny za váš starý motor s doplatkom. Motor je vhodný aj do Desty, možnosť prehodiť za úzke prsia.
Motor Zetor crystal LKT 80,blok motora 16145
Ponúkam na predaj štvorvalcový blok motora Zetor crystal plus olejová vaňa ojnice ďalej šesťvalcovy blok motora Zetor crystal
Motor Zetor 7201
Predám motor Zetor 7201 po kompletnej GO. Na požiadavku je možné motor upraviť do nasledovných strojov: Traktor Zetor VZV Desta HON UN 05x DH112 Dohoda na cene možná. Možnosť aj na proticenu použitý motor podľa typu a stavu.
Motor Zetor 7201
Predám motor Zetor 7201 po kompletnej GO. Kľukový hriadeľ-original nový CZ Sada vložených valcov - nové CZ Hlavy valcov CZ - po GO Nové komplet vstrekovače. Nový kompresor. Nový zotrvačník. Motor sa predáva komplet s alternátorom, štartérom, spojkou. Motor je možné vyskúšať s vodou. Pri vážnom záujme viem poslať aj video naštartovaného motora. Na požiadavku je možné motor upraviť do nasledovných strojov: Traktor Zetor VZV Desta HON UN 05x DH112 Dohoda na cene možná. Možnosť aj na proticenu použitý motor podľa typu a stavu.