inzercia, predaj, predám, bazár

Predsieňová stena Decodom

Kategória: Ostatný nábytok

Ponúkam na predaj našu predsieňovú stenu zn. Decodom. Je v bezchybnom stave, žiadne škrabance ani nič podobné. Nemáme ju s osvetlením nakoľko nemáme na chodbe zásuvky, ale dá sa zvlášť dokúpiť.
Rozmery Š/V/H - 195/206/41.
Pôvodná cena za celú zostavu bola 700€, ponúkam ju za 550€, rozumnej dohode sa nebránim. Stenu viem aj v prípade záujmu za príplatok priviezť (záleží od vzdialenosti, na druhú stranu republiky nie).
Farba je Biela Arctic/ Dub pílený bardolino
Predsieňová stena Decodom
Podobné inzeráty
Predsieňová stena Signal P-004 biely mat
Predám novú, nepoužívanú (iba poskladanú) predsieňovú stenu Signal P-004. Farba: biela matná Predsieňová stena sa skladá z troch častí: skriňa na kabáty, skrinka na topánky a zrkadlo s vešiakmi. Stena sa predáva poskladaná: samostatné tri časti. Iba osobný odber: Bratislava. Pôvodná cena 189 eur, predajná cena: 120 eur. Pri rýchlom jednaní dohoda možná.
Predsieňová stena Signal P-004 biely mat
Predám novú, nepoužívanú (iba poskladanú) predsieňovú stenu Signal P-004. Farba: biela matná Predsieňová stena sa skladá z troch častí: skriňa na kabáty, skrinka na topánky a zrkadlo s vešiakmi. Stena sa predáva poskladaná: samostatné tri časti. Iba osobný odber: Bratislava. Pôvodná cena 189 eur, predajná cena: 100 eur. Pri rýchlom jednaní dohoda možná.
Predsieňová stena
Predám stenu do predsiene Dobrý stav - treba si dokúpit iba úchytky 2, sú zlomené
Predsienova zostava- vesiakova stena
Predsienova zostava- vesiakova stena Poctive drevo - cerveny smrek Robene na mieru, aktualne demontovane na mensie kusy, pripravene k odvozu.. (vrchme skriny, spodne skrinky, kominova skrina, policka a bocna doska) rozmery sirka 140, vyska 220, hlbka 60
Predsienova zostava
Dobrý deň predám predsienovu zostavu, v krabicich, nevybalenu, kupovanu v sconte Nevojde mi do bytu... Prosím písať len vážny záujem... cena 150€ po dohode viem aj priviezť. Dakujem