inzercia, predaj, predám, bazár

Prehliadačka diapozitívov Meopta - retro

Kategória: Analógové fotoaparáty

Predám retro prehliadačku diapozitívov. Na plochú batériu 4,5V. Nálezový stav.

Kontaktujte ma prosím len prostredníctvom formuláru pod inzerátom, tel. číslo je neplatné.
Prehliadačka diapozitívov Meopta - retro
Podobné inzeráty
Premietačka diapozitívov Meopta typ 76102
Predám premietačku diapozitívov Meopta OP 5x5, typ 76102, s objektívom Meopta Miron 1:1,28, f 100 mm. Osobný odber na trase Trenčín-Partizánske-Zlaté Moravce-Levice a okolie. Dohoda možná. Popis: Statický premietací prístroj na premietanie diapozitívov 24x36 mm v diapásoch na filme 35 mm. Objektív: P.O. 4.5 / 75 Žiarovka: 120 V / 100 W Rok výroby: 1940-45
Predám Diaprojektor MEDIREX (Meopta) bulk
Predám Diaprojektor MEDIREX (Meopta) bulk Ponúkam na predaj spoľahlivý diaprojektor MEDIREX (Meopta) k projekciu diapozitivov 6x6cm, a 24x36 mm. Objektiv DITTAR 3,5/150mm. Nalezový stav. Stav viz foto. Skôr zberateľský kus. Platba predom. Na dobierku neposielam (niektorý ľudia nepreberajú zásielky) !! Poštovné podľa cenníka pošty. (Kg)
PREHLIADAČKA MEONET 8
Predám prehliadačku od firmy Meopta pre Normal 8mm filmy. Je plne funkčná v stave ako vidieť na foto. Svieti, filmy je možné pohodlne prehrať pomocou otáčania kľuky. Pekný, jasný obraz. Výborná pomôcka pre zostrihanie alebo jednoduché premietnutie filmu. Možný je osobný odber v Leviciach alebo pošlem dobierkou. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom, tel.č. je vymyslené. POZRI AJ ĎALŠIE MOJE INZERÁTY
Meopta A8GO
Zo zbierky ponúkam Československu kameru na film Meopta A8GO s objektívom Meopta Mirar 2,8/12,5. Kamera bola vyrábaná na prelome šesťdesiatych - sedemdesiatych rokov minulého storočia. Posun filmu je zabezpečený funkčným hodinovým strojčekom. Vizuálny stav je zachytený na autentických fotkách. Cena 15€ + poštovné. Kontakt cez mail, prípadne telefón. Osobný odber možný v ZA. Pri odbere viacerých mojich položiek naraz sa účtuje jedno poštovné. Ďakujem.
Meopta A8GO
Zo zbierky ponúkam Československu kameru na film Meopta A8GO s objektívom Meopta Mirar 2,8/12,5. Kamera bola vyrábaná na prelome šesťdesiatych - sedemdesiatych rokov minulého storočia. Posun filmu je zabezpečený funkčným hodinovým strojčekom. Vizuálny stav je zachytený na autentických fotkách. Cena 12€ + poštovné. Kontakt cez mail, prípadne telefón. Osobný odber možný v ZA. Pri odbere viacerých mojich položiek naraz sa účtuje jedno poštovné. Ďakujem.
Zväčšovák Meopta Magnifax 4
Predám zachovalý zväčšovák Meopta Magnifax 4 s objektívom Meopta Anaret 4,5/80. Osobný odber Banská Štiavnica, Zvolen ale o Banská Bystrica.