inzercia, predaj, predám, bazár

Prehoz na posteľ

Kategória: Ostatné

Predám zachovalý saténový prehoz na posteľ rozmer 200x230 cm, (16 E) nepoužité obliečky na vankúšiky 40x40 cm 2 ks ( á 3 E) a 2ks obliečky na vankúšiky 50x60cm ( á 4 E) + poštovné.
Prehoz na posteľ
Podobné inzeráty
prehoz a vankúše 4ks na chalupu/chatu/ do spálne/detskej
Predám hrubý kvalitný prehoz (deka) na posteľ/pohovku/sedačku, vhodný do interiéru domu/bytu alebo ideálne vzorom vhodné na chalupu/chatu/penzión. Na foto posteľ o rozmere 180x200cm. Vankúše 2x 59x36cm a 2x 66x66cm. Prehoz sa dlhšie nepoužíva, je uložený v taške, vybratý len na fotenie. Cena spolu za prehoz a 4 vankúše je 30€. Pri okamžitom odbere malá dohoda na cene možná. prehoz, deka, prikrývka, posteľná bielizeň, posteľ, vankúš, dekoračný, spálňa, chalupa, chata, dom
prehoz a vankúše 4ks na chalupu/chatu/ do spálne/detskej
Predám hrubý kvalitný prehoz (deka) na posteľ/pohovku/sedačku, vhodný do interiéru domu/bytu alebo ideálne vzorom vhodné na chalupu/chatu/penzión. Na foto posteľ o rozmere 180x200cm. Vankúše 2x 59x36cm a 2x 66x66cm. Prehoz sa dlhšie nepoužíva, je uložený v taške, vybratý len na fotenie. Cena spolu za prehoz a 4 vankúše je 30€. Odber možný v MA, BA. čo: prehoz, deka, prikrývka, posteľná bielizeň, návlečka, prestieradlo, posteľ, vankúš, dekoračný, spálňa, chalupa, chata, dom, vankúšik, vankúš
Prehoz na posteľ
Prehoz na posteľ s obliečkami na dva vankúše V super stave prehoz je na posteľ 140-160 cm x 200cm
POZRI foto - Čalúnená posteľ Lyon 140x200cm s LED
Pošlem kuriérom alebo osobný odber v MT. Inzerujem aj iný nábytok, aj záhradný nábytok. (viď. všetky inzeráty). Posteľ je nová a nepoužívaná, ale má poškodenie (viď. foto), preto tá nízka cena. Čalúnená posteľ „Lyon“ (tmavošedá) s poťahom zo syntetickej kože, ktorý sa ľahko udržiava, vás pripraví na pokojný spánok. Polstrované čelo postele poskytuje ďalšie pohodlie a pripraví vás na útulné večery pri čítaní alebo sledovaní televízie. Posteľ s plochou 140 × 200 cm ponúka dostatok priestoru počas spánku. Preto je táto čalúnená posteľ obľúbená obzvlášť u mladých ľudí. Vďaka modernému dizajnu v štýlovej tmavošedej farbe je čalúnená posteľ skutočným pútačom pozornosti a dodáva každej spálni elegantný nádych. Posteľ je zároveň možné kombinovať s viacerými štýlmi. LED osvetlenie umiestnené na čele postele poskytuje príjemné svetlo a dodáva spálni zvláštne čaro. Svetlo, jas a farbu ovládate pomocou diaľkového ovládača. Čalúnená posteľ Lyon je tiež vybavená 4 posteľnými boxmi. Posteľné boxy sú v rozmeroch – 55 × 75 × 13 cm a ponúkajú dostatok úložného priestoru pre periny, vankúše alebo posteľné prádlo. Rám postele zaujme solídnym spracovaním. Ten dáva posteli vynikajúcu stabilitu. Poťah vyrobený zo syntetickej kože je odolný a vydrží aj väčšiu záťaž. Môže slúžiť ako: ratanová sedacia suprava, ratanová zostava, ratanové sedenie kresla, sedačka stoličky, stolicka kreslo stol stolik aleob gauc a komoda, zahradné sedenie, ratanový nábytok záhradny lehatko, alebo dreveny detský záhradný domcek pre deti, predám plechový záhradny domcek na náradie, využitelne ako altánok alebo party stan, záhradná posteľ lavička a lavica, hojdacia sieť do záhrady, hojdačka aj komoda manzelská posteľ a skriňa. Technické špecifikácie: 28967 Materiál: kov, drevo, syntetická koža Farba: tmavošedá Rozmery: Rozmery: 148 × 214 cm Plocha na ležanie: 140 × 200 cm Výška čela postele: 85 cm Výška chodidla: 36.5 cm Počet lôžkových boxov: 4x Rozmery posteľných boxov: 55 × 75 × 13 cm Rozsah doručenia: 1 × čalúnená posteľ „Lyon“ 140 × 200 tmavošedá 4 × posteľné boxy 1 × diaľkové ovládanie pre LED svetlo 1 × štandardný lamelový rám 1 × montážny návod Matrac nie je súčasťou.
Prehoz na posteľ a obliecky na vankúše
Ponukame prešibaný prehoz na posteľ a k nemu 2 obliecky na vankúše. Rozmery: prehoz cca 250x310 cm vankus cca 50x50 cm Cena za všetko spolu. Len osobný odber.
Prehoz na posteľ
Predám zelený prehoz na posteľ s dvomi obliečkami na vankúše. Prehoz ako aj obliečky sú bez poškodenia, v top stave. Rozmer prehozu 220 x 245 cm, rozmer obliečok 38 x 58 cm. Cena 15€. Osobný odber BB alebo poštou.