inzercia, predaj, predám, bazár

Preklady AJ a RJ, doučovanie AJ.

Kategória: Prekladateľstvo

Kvalifikovaná lektorka s VŠ diplomom angličtina - ruština a 17 ročnou praxou ponúka online kurzy angličtiny a preklady z najrozličnejších oblastí za bezkonkurenčné ceny.
Prosím kontaktovať telefonicky, prípadne mailom, nie cez sms.
kris.mandyyy@
Preklady AJ a RJ, doučovanie AJ.
Podobné inzeráty
Preklady a korektúry: angličtina
Preklady a opravy textov zo všetkých odborov a oblastí - bez obmedzení, pokiaľ ide o zameranie textu. VŠ vzdelanie v odbore angl. jazyk + úspešná prax v oblasti prekladov a korektúr textov od r. 2010 - napr. korektúry tvorby učiteľov angličtiny v rámci celej SR pre Minist. školstva a CVTI SR, od novembra 2016 - preklady dokumentov pre austrálske úrady a súdy, atď.. Okrem prekladov zo slovenčiny do angličtiny a naopak a korektúr textov v AJ ponúkam tiež preklady z češtiny do angličtiny! Kompletné informácie sú dostupné na nižšie uvedených web stránkach, sociálnych sieťach alebo v rámci nasledujúcej Vizitky: web: Facebook: LinkedIn: sk./in/mgr-tatiana-g-423325a0 email: tanjagajdosova@ tel.: - O2 041-764 90 86- Telekom Ceny: preklad - 1 NS = 7E (cena platí tiež pre preklady z češtiny do angličtiny) korektúra - 1 NS = 4E Pozn.: korektúra zahŕňa návrh opravy chýb!
Preklady a korektúry: angličtina
Preklady a opravy textov zo všetkých odborov a oblastí - bez obmedzení, pokiaľ ide o zameranie textu. VŠ vzdelanie v odbore angl. jazyk + úspešná prax v oblasti prekladov a korektúr textov od r. 2010 - napr. korektúry tvorby učiteľov angličtiny v rámci celej SR pre Minist. školstva a CVTI SR, od novembra 2016 - preklady dokumentov pre austrálske úrady a súdy, atď.. Okrem prekladov zo slovenčiny do angličtiny a naopak a korektúr textov v AJ ponúkam tiež preklady z češtiny do angličtiny! Kompletné informácie sú dostupné na nižšie uvedených web stránkach, sociálnych sieťach alebo v rámci nasledujúcej Vizitky: web: Facebook: LinkedIn: sk./in/mgr-tatiana-g-423325a0 email: tanjagajdosova@ tel.: - O2 041-764 90 86- Telekom Ceny: preklad - 1 NS = 8E (cena platí tiež pre preklady z češtiny do angličtiny) korektúra - 1 NS = 4E Pozn.: korektúra zahŕňa návrh opravy chýb!
Preklady z/do anglického jazyka
Dobrý deň, ponúkam neúradné preklady a korekciu z/do angličtiny rôznych textov od zdravotníctva po školstvo - aké si vyberiete :). Ponúkam spoľahlivú a príjemnú spoluprácu v rámci dohody. Vyštudovala som prekladateľstvo a tlmočníctvo na vysokej škole v Trnave a už počas školy som sa venovala prekladaniu, rovnako ako aj vyučovaniu angličtiny. Po skončení vysokej školy som sa naďalej venovala daným odborom, ktoré ma veľmi bavia, najmä preklady. Momentálne žijem v Piešťanoch. Okrem samotného prekladu ponúkam aj doučovanie všetkých vekových kategórií, či už online alebo prezečne. Na základnej škole som vyučovala deti od prvého ročníka po deviaty a v jazykovej škole som vyučovala aj skupinu dospelých vo firme Gefco. Cena prekladu sa môže líšiť od náročnosti prekladu a rýchlosti dodania prekladu. Preferujem dohodu aj ohľadom doučovania aj ohľadom prekladov. V prípade záujmu budem rada ak ma skontaktujete na čísle alebo emailom maria.lujza@
Preklady z/do anglického jazyka
Dobrý deň, ponúkam neúradné preklady a korekciu z/do angličtiny rôznych textov od zdravotníctva po školstvo - aké si vyberiete :). Ponúkam spoľahlivú a príjemnú spoluprácu v rámci dohody. Vyštudovala som prekladateľstvo a tlmočníctvo na vysokej škole v Trnave a už počas školy som sa venovala prekladaniu, rovnako ako aj vyučovaniu angličtiny. Po skončení vysokej školy som sa naďalej venovala daným odborom, ktoré ma veľmi bavia, najmä preklady. Momentálne žijem v Piešťanoch. Okrem samotného prekladu ponúkam aj doučovanie všetkých vekových kategórií, či už online alebo prezečne. Na základnej škole som vyučovala deti od prvého ročníka po deviaty a v jazykovej škole som vyučovala aj skupinu dospelých vo firme Gefco. Cena prekladu sa môže líšiť od náročnosti prekladu a rýchlosti dodania prekladu. Preferujem dohodu aj ohľadom doučovania aj ohľadom prekladov. V prípade záujmu budem rada ak ma skontaktujete emailom maria.lujza@ V prípade záujmu je potrebné zaplatiť zálohu za preklad.
Preklady z/do Anglického jazyka
Dobrý deň, ponúkam neúradné preklady a korekciu z/do angličtiny rôznych textov od zdravotníctva po školstvo - aké si vyberiete alebo aké potrebujete. Ponúkam spoľahlivú a príjemnú spoluprácu v rámci dohody. Vyštudovala som učiteľstvo a prekladateľstvo/ tlmočníctvo na vysokej škole v Prešove a takisto Vysokú školu so zameraním na tlmočenie v Anglicku a už počas školy som sa venovala prekladaniu, rovnako ako aj vyučovaniu angličtiny. Po skončení vysokej školy som sa naďalej venovala daným odborom, ktoré ma veľmi bavia, najmä preklady. Okrem samotného prekladu ponúkam aj doučovanie všetkých vekových kategórií. Cena prekladu sa môže líšiť od náročnosti prekladu a rýchlosti dodania prekladu. Preferujem dohodu aj ohľadom doučovania aj ohľadom prekladov. V prípade záujmu budem rada ak ma skontaktujete emailom: ancientmorghulis@ alebo na tel. čísle . V prípade záujmu je potrebné zaplatiť zálohu za preklad.
CAMBRIDGE - TLMOČENIE, PREKLADY, VÝUČBA, ONLINE
- ANGLIČTINA, NEMČINA, ONLINE, ON-LINE, WEBEX, MS TEAMS, DIŠTANČNÁ VÝUČBA - KURZ KANCELÁRSKEHO PÍSANIA NA STROJI - TLMOČNÍCKY KURZ - PREKLADATEĽSKÝ KURZ - KURZ STENOGRAFIE - PREKLADY, TLMOČENIE - JAZYKOVÉ KURZY ONE-TO-ONE - VÝUČBA ANJ, NJ, RJ - FCE, IELTS, TOEFL - JAZYKOVÉ TÁBORY - CAMBRIDGE, OXFORD, MALTA - jazykové pobyty - PREKLADY - SÚDNE PREKLADY - TLMOČENIE - BESPOKE E-LEARNING - ODBORNÉ ŠKOLENIA - CUDZOJAZYČNÉ ŠKOLENIA - PRIMÁRNU, SEKUNDÁRNU A VYSOKOŠKOLSKÚ VÝUČBU - COPYWRITING - UMELECKÝ PREKLAD - PR ČLÁNKY - REPREZENTAČNÉ SLUŽBY - KURIÉRSKE SLUŽBY - ZASTUPOVANIE SPOLOČNOSTÍ - VÝUČBU SLOVENSKÉHO JAZYKA CUDZINCOV - PRÍPRAVA NA MONITOR - PRÍPRAVA NA ŠTÁTNE A MATURITNÉ SKÚŠKY - KANCELÁRSKE PRÁCE - ÚPRAVU PÍSOMNOSTÍ - PRÍPRAVU PRÍHOVOROV - ASISTENČNÉ SLUŽBY - SPRIEVODCOVSKÉ SLUŽBY - REKLAMNÉ ČLÁNKY V TLAČI V CUDZÍCH JAZYKOCH - ON-LINE PUBLIKOVANIE - RECENZIE V CUDZÍCH JAZYKOCH - PRÍPRAVA PROJEKTOV V CUDZOM JAZYKU - DAŇOVÉ PRIZNANIA V CUDZOM JAZYKU - INDIVIDUAL TUTORING - MATURITA - MONITOR - T9 - ONE-TO-ONE COACHING - ONE-TO-ONE COURSES - GROUP LECTURING - ESCORTING - OPI - KOREKCIA - KOREKTÚRY - RECENZIE - LANGUAGE COURSES - STRESS MANAGEMENT COURSES - LECTURING - COPYWRITING - SUMMER SCHOOL OF ENGLISH - SLOVAK FOR THE FOREIGNERS - TEACHING SLOVAK FOREIGN NATIONALS - THIRD COUNTRY / FOREIGN NATIONALS - BLOCK METHOD - COORDINATION - INTERNSHIPS - TUTORING - TOTORIALS - JOB INTERVIEWS - IN-HOUSE TESTING - LONG-TERM CONTRACTS - FRAMEWORK AGREEMENTS - ADMINISTRATIVE WORK - INDIVIDUAL (EXECUTIVE) COACHING - FITNESS COACHING, PERSONAL TRAINER - PRÍPRAVA NA PRIJÍMACIE POHOVORY NA ZAHRANIČNÉ VYSOKÉ ŠKOLY - BESPOKE E-LEARNING Ceny podliehajú DPH. DKP: 0001 IČO DPH: SK1046100440 (fakturácia) Virtuálna registračná pokladňa (VRP): dph 20 %