inzercia, predaj, predám, bazár

Premietačka

Kategória: Analógové fotoaparáty

Premietačka.. zachovala .. zberatelsky kusok
Premietačka
Podobné inzeráty
EUMIG R 2000 INSTAPROJECTION
Premietačka Eumig R 2000 je určená na projekciu 8mm filmov typu Normal aj Super. Projektor je kompaktný a ľahko ovládateľný. Záznam sa premieta na obrazovke preto nie je nutné používať plátno a zatemňovať miestnosť. V prípade potreby je možné premietanie aj na plátno, stačí vyklopiť zrkadlo na boku projektora. Premietačka je plne funkčná a je k nej príslušenstvo: náhradné zrkadlá, náhradné žiarovky, zastrihávač filmu, cievka na film a návod na použitie. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom, tel.č. je vymyslené. POZRI AJ MOJE ĎALŠIE INZERÁTY
Premietačka 8mm Meolux 2
Ponúkam premietačku Meolux 2 v plne funkčnom stave po servise nová projekčná žiarovka remienky premietačka je pripravená na premietanie vašich filmov.
Premietačka 8mm Meolux 2
Ponúkam premietačku Meolux 2 v plne funkčnom stave po servise nová projekčná žiarovka remienky návod pôvodná krabica + kotúč, premietačka je pripravená na premietanie vašich filmov.
Premietačka s filmami 8mm.
Predám retro premietaciu sústavu: premietačka Meos Duo, po generalnej oprave, výmena prevodov a nová žiarovka+náhradná, filmové plátno a asi 35 kotúčov filmov, najmä farebné rozprávky vo formáte normal i super 8mm, lepička a rezačka filmov, kazety na filmy a 2 náhradné voľné cievky, vrátane hlinikovej. Píšte mailom
Stará premietačka MeOpta 851150 MEOS Duo
Predám starú premietačka MeOpta 851150 MEOS Duo. Cena dohodou.
MEOS
Ponúkam premietačku MEOS na 8mm normal aj super filmov vo funkčnom stave po servise nové remienky,žiarovka prečistenie premazanie. Premietačka je pripravená na premietanie vašich filmov.