inzercia, predaj, predám, bazár

Prémiový Elektrický Nôž Na Kebab - nový, nerozbalený

Kategória: Ostatné - biela

Prémiový Elektrický Nôž Na Kebab - nový, nerozbalený

VÝKONNÝ NÔŽ NA KEBAB – 2 800 ot./min. S výkonom 80 W, tento elektrický nôž dokáže rezať až 60 kg (132 lb) každých 24 hodín. Je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele, ABS a zliatiny hliníka. Citlivá a kompaktná štruktúra pre dlhodobé používanie.
DVA ODOLNÉ NOŽE – Dodatočný okrúhly nôž pripojený pre pohotovostnú prevádzku. Obe čepele majú priemer 100 mm a sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele 420. Sú ostré, odolné a ľahko sa čistia. Malé ostrenie nožov pomôže čepeliam vydržať roky.
FLEXIBILNÁ PRISPÔSOBENIE – Nastavením skrutky na vrchnej strane umožníte reguláciu hrúbky plátku od 0 do 8 mm (0 až 3 palce) tak, aby vyhovovala vašim potrebám. Po nastavení je hrúbka zafixovaná skrutkou na boku.
PODROBNÉ INFORMÁCIE – Kovový kryt čepele chráni používateľa pred zranením a predlžuje životnosť čepele. Ochranný kryt okolo elektrického drôtu pre bezstarostné použitie. Pohodlná, ergonomicky tvarovaná rukoväť padne veľmi dobre pri uchopení, je protišmyková a šetrí prácu.
ŠIROKÁ APLIKÁCIA – Kebabový krájač mäsa na efektívne krájanie rôznych druhov mäsa a kostí. Široko používaný v obchodoch s pečeným mäsom, reštauráciách, snack baroch, rodinách atď.



Mocný a dôveryhodný:

Telo rezačky kebabu Doner z nehrdzavejúcej ocele, ABS a zliatiny liateho hliníka a citlivá konštrukcia pre dlhodobé použitie. Vďaka rýchlosti 2 800 ot./min je rezanie rýchle a ľahké.

Ostré a odolné čepele:

Súčasťou je ďalšia okrúhla čepeľ, ktorá sa vyrovná s pôvodne zostavenou okrúhlou čepeľou. Oba sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele 420. Jednoduché čistenie s vysokou tuhosťou.

Nastaviteľná hrúbka profilu:

Hrúbka rezu mäsa je nastaviteľná až do 0,3 palca (0-8 mm) nastavením hornej skrutky tak, aby vyhovovala rôznym potrebám. Po nastavení hrúbky je čepeľ zaistená bočnou skrutkou.

Extra ochrana:

Na vonkajšej strane čepele je pripevnený plech, ktorý chráni používateľa pred zranením a predlžuje životnosť čepele. Ochranný kryt okolo elektrického drôtu pre bezstarostné použitie.

Ergonomická rukoväť:

Pohodlná, ergonomicky tvarovaná rukoväť, ktorá veľmi dobre padne, keď je uchopená, aby uspokojila zážitok. Poloha prepínača je ľahko dosiahnuteľná. Odolnosť proti pošmyknutiu a úspora práce.

Široké uplatnenie:

Stroj na krájanie kebab mäsa na efektívne krájanie rôznych druhov mäsa a kostí s výkonom 80 W. Široko používaný v obchodoch s pečeným mäsom, reštauráciách, reštauráciách so sebou a v rodinách.



Technické údaje:

Priemerný výkon: 80W
Rýchlosť: 2 800 ot./min
Veľkosť čepele: Dia. 100 mm (3,93 “)
Hrúbka rezu: nastaviteľná 0 – 0,31 “(0-8 mm)
Denná kapacita rezania: až 60 kg (132 lb)
Rýchlosť: 2 800 ot./min
Celková hmotnosť: 1,7 kg (3,7 lb)
Rozmery balenia (D x Š x V): 25 x 19 x 24 cm
Obsah balenia:

1 x rezačka kebabu doner
1 x extra guľatá čepeľ
1 x brúsny kameň
1 x imbusový kľúč
Prémiový Elektrický Nôž Na Kebab - nový, nerozbalený
Podobné inzeráty
Gril na kebab – 3 horáky – elektrický | Maxima 09370265
Bol používaný necelý rok. Maxima Gril na kebab 3 – horákový – elektrický – s motorom hore má 3 elektrické horáky a s motorom uvedeným na vrchu. Gril je ideálny pre výrobu lahodných gyros, kebab. Profesionálny gril pre Gyros / Kebab / Shawarma Vybavený 3 elektrickými horákmi s ochranným sklom Robax Teplotu je možné nastaviť individuálne pre každý horák Vybavený odkvapkávacou miskou z nerezovej ocele s filtrom Puzdro, špíz a mäsový tanier z nehrdzavejúcej ocele Spoľahlivý motor na vrchu Gril špíz je nastaviteľný pre dokonalú prípravu Špíz sa môže otáčať doľava a doprava Jednoduché čistenie Max. kapacita: 30 kg mäsa Rozmery špízu: 12 x 12 mm Dĺžka špízu: 608 mm Rýchlosť otáčania: 1 rotácia za minútu Priemer dosky mäsa: 190 mm Celková hmotnosť: 26 kg Rozmery: 545 x 691 x 982 mm 400 V / 50 Hz / 3 fázy 5100 Watt Holandská značka Maxima sa vyznačuje vysoko kvalitnými výrobkami, akým je bezpochyby aj Maxima Gril na kebab 3 – horákový – elektrický .
Gastro vaný robot ROC R301 Ultra s nadstavcami a s nerezovou
Kombinovaný robot / kuter R301 Ultra, nerezová nádobka a sada diskov rozmer: 325 x 300 x 550 v napätie: 230 V príkon elektro: 0,65 kW objem nádoby: 3,7 litra otáčky: 1500/min, pulzná funkcia ovládanie: start, stop, pulz mikrospínač veka základné príslušenstvo: hladký nôž príslušenstvo na objednávku: - nôž jemne vrúbkovaný - nôž hrubo vrúbkovaný - odšťavovač citrusových plodov - plátkovacie a strúhacie disky Kombinovaný robot Robot Coupe R301 Ultra Kombinovaný robot pre menšie a stredné prevádzky (10-80 jedál denne) Zariadenie dodávané ako zostava motorového bloku, krájacej hlavy a nerezovej nádoby (kuter) s vekom a bez diskov. Objem nádoby 3,7 l a max. denná kapacita 80 porcií. Pracovná rýchlosť 1500 ot./min. Magnetický bezpečnostný systém okamžite zastaví motor ak je otvorené veko krájacej hlavy alebo kutra. Možnosť pulzného chodu. Krájacia hlava Veľký (ľadvinový) vstupný zásobník slúži na spracovanie objemnejších surovín a menší (kruhový) na spracovanie úzkych plodov (koreňová zelenina, uhorky a pod.) Kuter Určený na sekanie (mäsa, zeleniny), mixovanie (krémov, omáčok, dresingov a pod.) alebo miesenie cesta. Priehľadné polykarbonátové veko nádoby s otvorom umožňuje pridávať tekutiny a prísady počas prípravy. V základnej výbave kutra je nôž s rovným ostrím. Patentovaný tvar a osadenie noža umožňuje dosiahnuť požadovaný výsledok rýchlo a presne. Jednotlivé disky umožňujú krájanie a strúhanie všetkých druhov zeleniny, ovocia a tiež strúhanie syra, čokolády, atď. Doplnkové vybavenie: sada diskov 5ks na julien, na mrkvu, uhorky, paradajky a kapustu a nerezova nadoba so sekacím nozom na orechy atď.
Kebab stŕoj
Predám malopuzivany kebab stroj ešte je v záruke 3 horáky na 20kg mäsa,
KEBAB grill
predám kebab grill motor vo vrchnej časti stroja otvorené výhrevné telesá pred žiaruvzdornou keramikou kapacita: max. 35 kg mäsa dĺžka ihly: 60 cm príkon: 6 kW / 230, 400 V rozmery: 480x500x860 mm (š x h x v) kupované cca pred 5mesiacmi málo použité cena 550eu
Predám elektrický nôž na mäso, chlieb
Predám elektrický nôž na mäso, chlieb. Značka Philips HR 2576, 100 W. Krájač je plne funkčný v pôvodnej krabici, málo používaný. Dĺžka čepele noža je 19 cm. Cena je 15 + poštovné. Osobný odber v Prešove, poštou, zásielkovňou.
Elektrický nôž
Predám elektrický nôž Kenwood a Alaska, každý za 5€