inzercia, predaj, predám, bazár

PRENAJATÉ | DVOJIZBOVÝ BYT ŽILINA - BULVÁR

Kategória: Byty

Ponúkame Vám na prenájom 2-izbový byt na Bulvári, ktorý prešiel kompletnou rekonštrukciou 10/2022, od ktorej ešte nebol obývaný. Úžitková plocha bytu je 55 m².

VIDEO NEHNUTEĽNOSTI:

Byt sa nachádza na Hlinách 4, na 2. poschodí bez výťahu v tehlovom bytovom dome. Pár minút pešo sa nachádza Bôrický park, ktorý v obľube využívajú športoví nadšenci, ako aj mamičky s deťmi; na hlavnej promenáde na Bulvári nájdete množstvo kaviarní a reštaurácií, ako aj Aupark. Jedná sa o lokalitu, ktorá je skoro v centre mesta, vďaka čomu máte na dosah skutočne všetko – knižnicu, kino, divadlo, obchody, MHD, galérie a podobne.

Byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, ktorá disponuje veľkorysým úložným priestorom; z kúpeľne prepojenej s WC, v ktorej sa nachádza práčka so sušičkou; z kuchyne prepojenej s obývačkou a zo spálne, v ktorej sa nachádza balkón s veľkoformátovým posuvným oknom a priestranný zabudovaný šatník.

V byte sú dostupné všetky potrebné zariadenia:

Varná doska
Mikrovlnka
Elektrická rúra
Chladnička s mrazničkou
Televízia
Práčka so sušičkou
Vysávač
Rýchlovarná kanvica

V kuchynskej linke je spravená príprava pre umývačku riadu. Samozrejmosťou je internet + TV.

Mesačné nájomné vrátane energií aj internetu je 700 €. Parkovanie je formou rezidenčnej karty -poplatok 80 €/rok.


Viac info nájdete na:
PRENAJATÉ | DVOJIZBOVÝ BYT ŽILINA - BULVÁR
Podobné inzeráty
Reality Simply: Dvojizbový byt v pôvodnom stave v Turanoch
Reality Simply: Dvojizbový byt v pôvodnom stave v Turanoch - TOP - [2.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Reality Simply: Dvojizbový byt v pôvodnom stave v Turanoch - 1 Reality Simply: Dvojizbový byt v pôvodnom stave v Turanoch - 2 Reality Simply: Dvojizbový byt v pôvodnom stave v Turanoch - 3 Dvojizbový byt v tehlovom bytovom dome je na predaj v meste Turany. S plochou 66,8 m2, vrátane pivnice je v pôvodnom, aj keď v zachovalom stave, určený na kompletnú rekonštrukciu. Tvorí ho predsieň, kuchyňa, dve izby, komora a kúpeľňa s toaletou. Byt síce nedisponuje balkónom, ale pri dome je záhradka, ktorú majiteľ bytu môže využívať. Viac informácií na tel. čísle .
NADROZMERNÁ TERASA-NOVOZREKOŠTRUOVANÝ DVOJIZBOVÝ BYT V LC
NADROZMERNÁ TERASA-NOVOZREKOŠTRUOVANÝ DVOJIZBOVÝ BYT V CENTRE MESTA LUČENEC NOVOZREKONŠTRUOVANÝ DVOJIZBOVÝ BYT S TERASOU O VÝMERE AŽ 35,22 m² – DM Notrereality Vám na predaj ponúka dvojizbový byt s terasou v centre mesta Lučenec, časť Výstavisko. Jedná sa o byt s výmerou 64 m² + terasa 35,22 m². Byt sa nachádza na 2/3 poschodí v tehlovom bytovom dome bez výťahu. Byt pozostáva z: chodby kuchyne dvoch izieb kúpeľne s WC priestrannej terasy Byt prešiel čerstvou rekonštrukciou – vymenené rozvody elektriny, vody, kúrenia; položená nová plávajúca podlaha a keramická dlažba, keramický obklad a sanita… Okná sú drevené s lepeným dvojsklom. V prípade záujmu je možné dokúpiť garáž nachádzajúcu sa na prízemí bytového domu za cenu 14.000,- €. Energetický certifikát nebol vystavený. VIDEOOBHLIADKA TU: Poskytujeme kompletný SERVIS: bezplatné finančné poradenstvo právny servis /kúpne zmluvy, kataster/ zabezpečíme znalca Ak hľadáte byt s terasou v centre mesta, neváhajte ma kontaktovať a dohodnite si obhliadku na t.č.:
ŽILINA BULVÁR - 3 IZBOVÝ BYT PO KOMPLTNEJ REKONŠRUKCII + KOM
SaleA - Váš partner v realitách Vám ponúka na predaj, pekný 3-izbový byt v Žiline - časť BULVÁR o celkovej výmere 72m2, byt prešiel vkusnou a kompletnou rekonštrukciou interiéru v roku 2018 s dôrazom na kvalitu materiálov a detailov. Lokalita Bulvár poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (škôlka, školy, obchody, služby, doprava...) a pešiu dostupnosť do centra mesta. DISPOZÍCIA BYTU: UŽ ČOSKORO pozrite si 3D SCAN a VIDEO obhliadku a budete mať ucelenú predstavu o ponúkanej nehnuteľnosti VÝHODY: - LOKALITA vyhľadávaná - BYT sa predáva komplet zariadený - KOMPLETNÁ občianska vybavenosť - KOMPLETNÁ vkusná ,moderná rekonštrukcia bez nutnosti investícií INFO: kontakt:+421 903 92 44 88, sobcak@ naša realitná spoločnosť SaleA zabezpečí komplet právny servis a samozrejmosťou je hypotekárne poradenstvo
ŽILINA BULVÁR - 3 IZBOVÝ BYT PO KOMPLTNEJ REKONŠRUKCII + KOM
SaleA - Váš partner v realitách Vám ponúka na predaj, pekný 3-izbový byt v Žiline - časť BULVÁR o celkovej výmere 72m2, byt prešiel vkusnou a kompletnou rekonštrukciou interiéru v roku 2018 s dôrazom na kvalitu materiálov a detailov. Lokalita Bulvár poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (škôlka, školy, obchody, služby, doprava...) a pešiu dostupnosť do centra mesta. DISPOZÍCIA BYTU: pozrite si 3D SCAN a VIDEO obhliadku a budete mať ucelenú predstavu o ponúkanej nehnuteľnosti VÝHODY: - LOKALITA vyhľadávaná - BYT sa predáva komplet zariadený - KOMPLETNÁ občianska vybavenosť - KOMPLETNÁ vkusná ,moderná rekonštrukcia bez nutnosti investícií INFO: kontakt:+421 903 92 44 88, sobcak@ naša realitná spoločnosť SaleA zabezpečí komplet právny servis a samozrejmosťou je hypotekárne poradenstvo
NOVOZREKONŠTRUOVANÝ DVOJIZBOVÝ BYT V CENTRE MESTA LUČENEC
NOVOZREKONŠTRUOVANÝ DVOJIZBOVÝ BYT – DM Notrereality Vám na predaj ponúka dvojizbový byt v centre mesta Lučenec, časť Výstavisko. Jedná sa o byt s výmerou 79 m². Byt sa nachádza na 2/3 poschodí v tehlovom bytovom dome bez výťahu. Byt pozostáva z: chodby kuchyne špajzy dvoch izieb kúpeľne WC Byt prešiel čerstvou rekonštrukciou – vymenené rozvody elektriny, vody, kúrenia; položená nová plávajúca podlaha a keramická dlažba, keramický obklad a sanita… V prípade záujmu je možné dokúpiť garáž nachádzajúcu sa na prízemí bytového domu za cenu 14.000,- €. Energetický certifikát nebol vystavený. VIDEOOBHLIADKA TU: Poskytujeme kompletný SERVIS: bezplatné finančné poradenstvo právny servis /kúpne zmluvy, kataster/ zabezpečíme znalca Ak hľadáte dvojizbový byt v centre mesta, neváhajte ma kontaktovať a dohodnite si obhliadku na t.č.:
2-izbový byt, Jégého alej, Ružinov 56m2 + garážové státie
Ponúkam na predaj 2-izbový byt v Ružinove, Jégégo alej, Byt má 56m2 + balkón + garážové státie. Byt sa nachádza na 13. poschodí. Sedemročná stavba s výhľadom. Cena 265 000€ vrátane garážového státia Ak máte otázky alebo záujem stačí zavolať na číslo: Byt v Bratislave, 2-izbový byt v Bratislave. dvojizbový byt v Bratislave na predaj Byt na predaj Ružinov Byt na predaj v Ružinove, Ružinov predaj bytu, dvojizbový byt na predaj Bratislava dvojizbový byt na predaj Ružinov byt na predaj Jégého alej, Dvojizbový byt na predaj Jégého alej, Jégého alej predaj bytu