inzercia, predaj, predám, bazár

Prenajme 1izb.byt v Ružinove.

Kategória: Podnájom, spolubývajúci

Prenajmeme v BA 1.izb. byt s balkónom na Miletičovej ulici v Ružinove. Kompletne zariadený s práčkou, klimatizáciou, TV, gaučom, posteľou a kuchynským vybavením. Byt má výbornú polohu s pešou dostupnosťou do centra mesta, k OC VIVO a areálu Kuchajdy. V pešej dostupnosti je Zimný štadión O. Nepelu, kúpalisko Tehelné pole, národný futbalový štadión, športová hala Pasienky atď.
Priamo pred domom je zastávka električky č.9, trolejbusov č. 71,49 (č. 60 a 47 sú za rohom) a autobusu č.68. V blízkosti je Centrálne trhovisko Miletičke, cca 20 m je stojisko zdielaných bicyklov, OC Centrál je cca 5 minút, OC Nivy sú pešo cca 15 minút. Byt sa prenajíma za 500€+50€ záloha za energie/1 osoba (nie je v tom zahrnutý internet, ktorý je možné dohodnúť podľa potrieb). Vratný depozit je 500€.

Prenajme 1izb.byt v Ružinove.
Podobné inzeráty
Prenajme 1izb.byt v Ružinove.
Prenajmeme v BA 1.izb. byt s balkónom na Miletičovej ulici v Ružinove. Kompletne zariadený s práčkou, klimatizáciou, TV, gaučom, posteľou a kuchynským vybavením. Byt má výbornú polohu s pešou dostupnosťou do centra mesta, k OC VIVO a areálu Kuchajdy. V pešej dostupnosti je Zimný štadión O. Nepelu, kúpalisko Tehelné pole, národný futbalový štadión, športová hala Pasienky atď. Priamo pred domom je zastávka električky č.9, trolejbusov č. 71,49 (č. 60 a 47 sú za rohom) a autobusu č.68. V blízkosti je Centrálne trhovisko Miletičke, cca 20 m je stojisko zdielaných bicyklov, OC Centrál je cca 5 minút, OC Nivy sú pešo cca 15 minút. Byt sa prenajíma za 500€+50€ záloha za energie/1 osoba alebo 550€+75€/2 osoby (nie je v tom zahrnutý internet, ktorý je možné dohodnúť podľa potrieb). Vratný depozit je 500€. Voľný k 1.10.2022
Prenajme 1izb.byt v Ružinove.
Prenajmeme v BA 1.izb. byt s balkónom na Miletičovej ulici v Ružinove. Kompletne zariadený s práčkou, klimatizáciou, TV, gaučom, posteľou a kuchynským vybavením. Byt má výbornú polohu s pešou dostupnosťou do centra mesta, k OC VIVO a areálu Kuchajdy. V pešej dostupnosti je Zimný štadión O. Nepelu, kúpalisko Tehelné pole, národný futbalový štadión, športová hala Pasienky atď. Priamo pred domom je zastávka električky č.9, trolejbusov č. 71,49 (č. 60 a 47 sú za rohom) a autobusu č.68. V blízkosti je Centrálne trhovisko Miletičke, cca 20 m je stojisko zdielaných bicyklov, OC Centrál je cca 5 minút, OC Nivy sú pešo cca 15 minút. Byt sa prenajíma za 500€+50€ záloha za energie/1 osoba alebo 550€+75€/2 osoby (nie je v tom zahrnutý internet, ktorý je možné dohodnúť podľa potrieb). Vratný depozit je 500€.
Prenájom 1izb.byt
Dám do prenájmu 1izb.byt v Stropkove,
Veľká samostatná neprechodná izba v Ružinove-Ostredky
Veľká samostatná neprechodná izba v Ružinove-Ostredky Dám do prenájmu veľkú samostatnú neprechodnú izbu v 4-izbovom novozrekonštruovanom byte v Ružinove na sídlisku Ostredky.Byt je kompletne zariadený(chladnička, mraznička, mikrovlnka, sporák, nová práčka). V izbe je veľká posteľ, sedačka, kreslo, stôl, veľká šatníková skriňa, komoda. Cena prenájmu je 310 € vrátane energií a internetu. V byte bývajú 3 mladí pracujúci chalani. V blízkosti je Avion, Lidl, lekáreň, zastávka električky, autobusu...Pred domom je bezproblémové parkovanie. Kauciu nepožadujem. Izba je k dispozícii ihneď.
Dlhodobo prenajme 1 byt ,garsonku
Nefajčiarsky manželský pár bez detí,pracujúci, si na dlhší čas prenajme jednoizbový byt alebo garsonku do 400e
Hľadám podnájom 1 i. byt alebo garsónku v Petržalke,Ružinove
Hľadám prenájom - 1 izbový byt alebo garsónku v Petržalke,Ružinove. E-mail kmarko@