inzercia, predaj, predám, bazár

Prenájmem dvojgarsonku v Petržalke 550€/mesiac

Kategória: Podnájom, spolubývajúci

Prenájmem prerobenú dvojgarsonku na Osuského ulici 3 v Petržalke
Garsónka je voľná je k dispozícii okamžite.


Byt sa nachádza na 3 poschodí z 12.
Byt pozostáva z :
- kuchyne spojenej s obývacou izbou
- samostatnej spálne a kúpeľne spojenej s WC.
Výmera bytu je 37 m2 + (1 x loggia,o výmere 5m2).


Byt sa prenajíma zariadený (podľa fotodokumentácie).
- obývacia izba s kuchyňou so spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, elektrický šporák, digestor, kávovar na kapsule...),
- spálňa (dvojposteľ, možnosť prispôsobenia podľa potrieb nájomníkov).

Dostupnosť do centra Bratislavy pomocou MHD bezproblémová.
Zástavka MHD pešo - 2 minúty, Supermarket Kaufland 7 minút pešo. (možné je tam aj bezplatné parkovanie nonstop)

Preferujem záujemcov o dlhodobý prenájom na základe nájomnej zmluvy.

Vhodné pre mladý pracujúci slovenský pár, ktorý si chce vyskúšať život spolu a za svoje vlastné prostriedky.

Zvieratá nie su povolené, pre rodiny s deťmi tento priestor je nepostačujúci.


Využite moje dlhodobé skúsenosti z oblasti prenájmu a po nejakých tých rokoch odídete spokojný do svojho vlastného.
Požadujem sumu 450€/mesiac + 100€ energie. Dokopy pri štandartnom odbere energie je to 550€/ mesiac.


Ponúkam prenájom ako priamy vlastník nehnuteľnosti, nie som realitná kancelária. Voľné okamžite.

Keď sa Vám ponuka pozdáva neváhajte ma kontaktovať telefonicky, alebo e-mailom. ( Nie SMS )
Prenájmem dvojgarsonku v Petržalke 

550€/mesiac
Podobné inzeráty
Prenajom okamžite voľná 2 grazonka Petržalka  600 euro
Prenájmem prerobenú dvojgarsonku na Osuského ulici 3 v Petržalke Garsónka je voľná je k dispozícii okamžite. Byt sa nachádza na 3 poschodí z 12. Byt pozostáva z : - kuchyne spojenej s obývacou izbou - samostatnej spálne a kúpeľne spojenej s WC. Výmera bytu je 37 m2 + (1 x loggia,o výmere 5m2). Byt sa prenajíma zariadený (podľa fotodokumentácie). - obývacia izba s kuchyňou so spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, elektrický šporák, digestor, kávovar na kapsule...), - spálňa (dvojposteľ, možnosť prispôsobenia podľa potrieb nájomníkov). Dostupnosť do centra Bratislavy pomocou MHD bezproblémová. Zástavka MHD pešo - 2 minúty, Supermarket Kaufland 7 minút pešo. (možné je tam aj bezplatné parkovanie nonstop) Preferujem záujemcov o dlhodobý prenájom na základe nájomnej zmluvy. Vhodné pre mladý pracujúci slovenský pár, ktorý si chce vyskúšať život spolu a za svoje vlastné prostriedky. Zvieratá nie su povolené, pre rodiny s deťmi tento priestor je nepostačujúci. Využite moje dlhodobé skúsenosti z oblasti prenájmu a po nejakých tých rokoch odídete spokojný do svojho vlastného. Požadujem sumu 500€/mesiac + 100€ energie. Dokopy pri štandartnom odbere energie je to 600€/ mesiac. Ponúkam prenájom ako priamy vlastník nehnuteľnosti, nie som realitná kancelária. Voľné okamžite. Keď sa Vám ponuka pozdáva neváhajte ma kontaktovať telefonicky, alebo e-mailom. ( Nie SMS )
Samostatná izba v Petržalke
Samostatná izba v Petržalke V mene majiteľky bytu ponúkam od 15.5. (resp. aj skôr) na prenájom v 3i byte v Petržalke na Znievskej ulici samostatnú 2-posteľovú izbu pre 1 osobu. Izba ma 12m2 a je aj klimatizovaná. Byt sa nachádza na 12 poschodí s krásnym výhľadom na hrad a Rakúsko. V byte je optický internet, plne vybavená kuchyňa spojená s obývačkou, kúpeľňa, WC a ďalšie 2 samostatné izby. Spolu budú v byte bývať 3 osoby, každý v samostatnej nepriechodnej izbe. Cena nájmu je 260€/mesiac vrátane energii a internetu. Depozit vo výške 200 €. Preferujú sa mladí pracujúci ľudia resp. študenti. Pre viac info volajte.
Prenajmem dve izby
Prenajmem dve nepriechodne izby (12m2, 20m2). Prenajmem izby samostatne alebo ako dvojizbový priestor. Nachádzajú sa na druhom nadzemnom podlaží v rodinnom dome. K dispozícii je kuchynka, kúpeľňa s vaňou, sprchou a toaletou. Ďalej je k dispozícii internet a parkovanie. K väčšej izbe patrí aj balkón a cena nájmu je 250€ za mesiac. Cena nájmu menšej izby je 230€ za mesiac. Ceny uvedené sú vrátane energii. Dom sa nachádza v Piniovej aleji na kraji Malaciek.
Ponuka prenájom
Ponúkam na dlhodobý prenájom dvojgarsonku v Petržalke, od 1.6.. Vyvýšené prízemie, 40m2, kompletne zariadená. Cena vrátane energii a internetu + jeden depozit. Bez parkovacieho miesta. Ponuka pre jedného, bez domácich zvierat. Záujemcovia píšte, prosím, na mail: veronika.kostialova@
Hľadá sa spolubývajúci do trojizbového bytu v Petržalke
So súhlasom majiteľa hľadáme s nástupom od 01.02.2023 nekonfliktného, seriózneho a poriadkumilovného spolubývajúceho chalana/muža do nepriechodnej uzamykateľnej izby o veľkosti cca 12 m2 v trojizbovom byte na Vígľašskej ulici v Petržalke. Súčasťou vybavenia izby je posteľ (rozkladacia pohovka), písací stôl so stoličkou a skriňa s úložným priestorom. V byte bývajú ďalší dvaja nekonfliktní a pohodoví chalani (24 a 35 rokov). Spoločné priestory sú kuchyňa s balkónom, chodba, kúpeľňa a WC. Byt prešiel rekonštrukciou cca 7-8 rokov dozadu, je nefajčiarsky a domáce zvieratá nie sú povolené. Zateplený panelový dom sa nachádza na konci Petržalky v pokojnom prostredí v blízkosti obratiska autobusov 93 a 95. Cena mesačného nájmu je 217 EUR + depozit v rovnakej výške. Nájom sa platí vždy vopred do 20. dňa predchádzajúceho mesiaca. Poplatok za pripojenie na internet sa platí osobitne vo výške 3,30 EUR/mesiac. Výborná dostupnosť do centra mesta autobusom 93 (15 minút na Hodžovo námestie) alebo autobusom 95 a električkou 3 (cca 23 minút k zastávke Centrum - Kamenné námestie). Neďaleko bytu sa nachádzajú supermarkety Lidl (cca 600 m), Billa (cca 1,2 km) a hypermarket Tesco Petržalka (cca 1,9 km). Na rekreáciu a športy je možné využiť jazero Draždiak (cca 1,2 km), petržalskú hrádzu (cca 2,2 km) alebo Jarovskú bažantnicu (cca 3,5 km). V prípade záujmu o obhliadku ma prosím neváhajte kontaktovať. V emaily prosím uveďte aspoň vek a stručne niečo o sebe, čomu sa profesne venujete, ďakujem. Vzhľadom k obrovskému množstvu správ, ktoré dostávam, budem kontaktovať iba vybraných uchádzačov.
Prenajmem izbu
Prenajmem samostatnú izbu pre jednu alebo dve osoby (pre ženu alebo muža). Cena na izbu 290 eur. Prenajmem posteľ v trojlôžkovej izbe na ulici Hospodárskej (pre muža). Cena 160 eur. Ide o trojizbový byt, kúpeľňa, WC, práčka, chladnička a ďalšie potrebné vybavenie. Energie a wifi v cene nájmu.