inzercia, predaj, predám, bazár

Prenajmem dvojposchodie RD v lukratívnej časti Košíc

Kategória: Podnájom, spolubývajúci

Prenajmem veľkorysé novovybudované dvojposchodie v RD situované vedľa botanickej záhrady - lukratívnej časti Košice Sever
Vhodné aj ako ateliér

Vo všetkých miestnostiach podlahové kúrenie, plastové okná a posuvné okná s izolačným trojsklom a vonkajšími elektrickými žalúziami
Celková plocha 91m2:

-hala 3,80m x 12m so stropom cca 5 m
-vnútorné schodisko
-otvorené 3 miestnosti /cca 12 m2,12 m2 a 15 m2/
- kúpelka s talianskymi obkladmi a WC 10 m2 / vaňa a sprchovací kút s parnou saunou/

-balkón

Parkovanie bezplatné.
Pešia dostupnosť 5 min zastávky MHD / autobus, električka/, 10 min nákupné centrum MERKÚR s reštauráciou a ďalšou vybavenosťou.
Ihneď voľné.
Cena 900 EUR + inkaso podľa spotreby
Prenajmem dvojposchodie RD v lukratívnej časti Košíc
Podobné inzeráty
Prenajmem  3-izbovy byt
Prenajmem 3-izbový byť v Bratislave V - Petržalka na Bulíkovej ulici. Mesačná splátka € 680,- + energie cca € 200,- Byt sa nachádza na 3. poschodí v 8 posch. bytovom dome s výťahom. Celková rozloha bytu má cca 72 m2 vrátane loggie. Privítal by som skôr nefajčiarov, povolil by som len malé domáce zvieratá. Byt prenájmem LEN na dlhodobý prenájom. Bytový dom je zateplený a kompletne zrekonštruovaný. K dispozícií je bezpečná miestnosť pre kočíky a bicykle. Dispozícia bytu: - vstupná hala - chodbička - detská izba - spálňa - obývačka - kuchyňa - kúpeľňa - WC - loggia Zariadenie bytu: - kuchynská linka na mieru Plný masív Dub - stôl a stoličky nikel-sklo a koža - keramická platňa - elektrická rúra - mikrovlnka - chladnička - vaňa - práčka - manželská posteľ - nové vstavané skrine - kožená sedačka - nový nábytok v obývačke robený na objednávku - v hale nová vstavaná skriňa a botnik, komóda nové na objednávku - odlahy - dlažby a plávajúce parkety a iné Treba vidieť... Parkovanie je v okolí domu v súlade s parkovacou politikou mestskej časti Petržalka. Okolie bytového domu poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť. Neďaleko je nákupné centrum TPD a AUPARK. V okolí sú kaviarne a reštaurácie, lekárne, Lídl, zdravotné stredisko, školky a školy, kostol a športové ihriská. V blízkosti sú zastávky MHD s výbornou dostupnosťou do centra mesta a autom blízkym napojením na diaľnicu. Športové vyžitie na Dunajskej hrádzi je dostupné do 5-10 minút. Romantické prechádzky k Dunaju. V BD žijú slušní a bezproblémoví ľudia.
Prenajmem 3-izbovy byt
Prenajmem 3-izbový byť v Bratislave V - Petržalka na Bulíkovej ulici. Mesačná splátka € 680,- + energie cca € 200,- Byt sa nachádza na 3. poschodí v 8 posch. bytovom dome s výťahom. Celková rozloha bytu má cca 72 m2 vrátane loggie. Privítal by som skôr nefajčiarov, povolil by som len malé domáce zvieratá. Byt prenájmem LEN na dlhodobý prenájom. Bytový dom je zateplený a kompletne zrekonštruovaný. K dispozícií je bezpečná miestnosť pre kočíky a bicykle. Dispozícia bytu: - vstupná hala - chodbička - detská izba - spálňa - obývačka - kuchyňa - kúpeľňa - WC - loggia Zariadenie bytu: - kuchynská linka na mieru Plný masív Dub - stôl a stoličky nikel-sklo a koža - keramická platňa - elektrická rúra - mikrovlnka - chladnička - vaňa - práčka - manželská posteľ - nové vstavané skrine - kožená sedačka - nový nábytok v obývačke robený na objednávku - v hale nová vstavaná skriňa a botnik, komóda nové na objednávku - odlahy - dlažby a plávajúce parkety a iné Treba vidieť... Parkovanie je v okolí domu v súlade s parkovacou politikou mestskej časti Petržalka. Okolie bytového domu poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť. Neďaleko je nákupné centrum TPD a AUPARK. V okolí sú kaviarne a reštaurácie, lekárne, Lídl, zdravotné stredisko, školky a školy, kostol a športové ihriská. V blízkosti sú zastávky MHD s výbornou dostupnosťou do centra mesta a autom blízkym napojením na diaľnicu. Športové vyžitie na Dunajskej hrádzi je dostupné do 5-10 minút. Romantické prechádzky k Dunaju. V BD žijú slušní a bezproblémoví ľudia. Je možné k bytu prenajať aj garáž v garážovom dome na Medveďovej ulici, dostupná do 5 minút.
Prenajmem izbu
Prenajmem samostatnú izbu pre jednu alebo dve osoby (pre ženu alebo muža). Cena na izbu 290 eur. Prenajmem posteľ v trojlôžkovej izbe na ulici Hospodárskej (pre muža). Cena 160 eur. Ide o trojizbový byt, kúpeľňa, WC, práčka, chladnička a ďalšie potrebné vybavenie. Energie a wifi v cene nájmu.
Prenajmem dve izby
Prenajmem dve nepriechodne izby (12m2, 20m2). Prenajmem izby samostatne alebo ako dvojizbový priestor. Nachádzajú sa na druhom nadzemnom podlaží v rodinnom dome. K dispozícii je kuchynka, kúpeľňa s vaňou, sprchou a toaletou. Ďalej je k dispozícii internet a parkovanie. K väčšej izbe patrí aj balkón a cena nájmu je 250€ za mesiac. Cena nájmu menšej izby je 230€ za mesiac. Ceny uvedené sú vrátane energii. Dom sa nachádza v Piniovej aleji na kraji Malaciek.
Prenajmem zrubovu chatku
Prenajmem zrubovu chatku na Slnečných jazerách v Senci celoročne obývateľná a komplet zariadená kuchyňa izba wc WiFi.Cena je 400 euro už aj s energiami. Chatku Prenajmem len maximálne dvom osobám. Telefón .
Prenajmem 3 izbový byt Šamorín
Prenajmem čiastočne zariadený slnečný 3-izbový byt s priestrannou terasou na 3. poschodí. Pozostáva z obývacej časti, kuchyne, spálne, izby, kúpeľne s vaňou, samostatnej WC a chodby. Je čiastočne zariadený nábytkom podľa fotiek (jedálenský stôl so stoličkami, sedacia súprava, stolík, stolík pod TV, manželská posteľ, nočné stolíky, komoda, sedací nábytok na terasy) a domácimi spotrebičmi (umývačka, chladnička s mrazničkou, elektrická rúra, mikrovlná rúra, varná doska) vrátane drobných spotrebičov. Dostatok úložného priestoru zabezpečuje vstavaná skriňa v spálni. Je klimatizovaný, na oknách sú interiérové žalúzie. Kúrenie je teplovodné podlahové vlastným plynovým kotlom, ktorý zabezpečuje aj teplú vodu. V pešej dostupnosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť (školy, škôlky, reštaurácie, potraviny, kaviarne, QSI medzinárodná škola, X- bionic). V suteréne je parkovacie státie a pivnica. Byt je vhodný pre najomníkov bez zvierat. Cena nájmu je 700 eur /mesiac so správcovskými poplatkami, vodou, elektrinou, plynom a internetom. Kaucia je 700 Eur.