inzercia, predaj, predám, bazár

Prenajmem izby

Kategória: Domy

Prenajmem celý dom ukrajincom zadarmo v Podhájskej, okr. Nové Zámky. 6 izieb, 1 veľká spoločenská miestnosť, 4x WC sprcha, 2 plne vybavené kuchyne. Na záhrade altánok, hojdačky,gril,trampolína, jazierko a iné.Wifi. Max.kapacita 16 osob.
Я безкоштовно здам весь будинок українцям в Подгайську, район Нове Замки. 6 кімнат, 1 велика загальна кімната, 4х туалетний душ, 2 повністю обладнані кухні. У саду альтанки-гойдалки,мангал,батут, ставок та ін. Максимальна місткість 16 осіб. Wifi.
Prenajmem izby
Podobné inzeráty
Predaj - 4izbová novostvaba 125m2 +záhradka 300m2, 3statia
Objekt rodinného domu je dvojpodlažnou stavbou. Rodinný dom tvoria tri samostatné bytové jednotky (byt ,,X", byt ,,Y" a byt "Z") so samostatnými vstupmi zo spoločnej komunikácie. Byty sú riešené ako mezonetové, s dennou časťou na prízemí a izbami na poschodí. Ku každému bytu prináleží terasa, záhrada a odstavná plocha pre 3 motorové vozidlá. BYT X – štvorizbový dvojpodlažný byt. Cez spoločnú chodbu sa vstupuje do vstupnej haly. 1. Nadzemné poschodie je riešené ako denná časť bytu obývacia hala prepojená s jedálňou a kuchyňou. Na prízemí sa nachádza ešte technická miestnosť, wc a sklad pod schodiskom. Prechod do 2.nadzemného podlažia je pomocou schodiska. Izby sú prístupné chodbou, tak isto aj kúpeľňa s WC a šatník. Nočná časť obsahuje tri izby - spálňa a dve detské izby. K bytu prináleží terasa a záhrada. Bytová jednotka je určená pre 4 obyvateľov. Celková podlahová plocha bytu je 109,5m2 Plocha obytných miestností = 66,7 m2 Plocha príslušenstva bytu = 42,8 m2 BYT Y – štvorizbový dvojpodlažný byt. Cez spoločnú chodbu sa vstupuje do vstupnej haly. 1. Nadzemné poschodie je riešené ako denná časť bytu obývacia hala prepojená s jedálňou a kuchyňou. Na prízemí sa nachádza ešte technická miestnosť, wc a sklad pod schodiskom. Prechod do 2.nadzemného podlažia je pomocou schodiska. Izby sú prístupné chodbou, tak isto aj kúpeľňa s WC a šatník. Nočná časť obsahuje tri izby - spálňa a dve detské izby. K bytu prináleží terasa a záhrada. Bytová jednotka je určená pre 4 obyvateľov. Celková podlahová plocha bytu je 105,4m2 Plocha obytných miestností = 62,9 m2 Plocha príslušenstva bytu = 42,5 m2 BYT Z – štvorizbový dvojpodlažný byt. Cez spoločnú chodbu sa vstupuje do vstupnej haly. 1. Nadzemné poschodie je riešené ako denná časť bytu obývacia hala prepojená s jedálňou a kuchyňou. Na prízemí sa nachádza ešte technická miestnosť, wc a sklad pod schodiskom. Prechod do 2.nadzemného podlažia je pomocou schodiska. Izby sú prístupné chodbou, tak isto aj kúpeľňa s WC a šatník. Nočná časť obsahuje tri izby - spálňa a dve detské izby. K bytu prináleží terasa a záhrada. Bytová jednotka je určená pre 4 obyvateľov. Celková podlahová plocha bytu je 109,5m2 Plocha obytných miestností = 66,7 m2 Plocha príslušenstva bytu = 42,8 m2 SPOLOČNÝ PRIESTOR - CHODBA – v 1.n.p. hlavný vstup do rodinného domu. Slúži ako spoločná komunikácia z ktorej sa vstupuje do jednotlivých bytov. Obhliadky možné aj počas víkendov!!! V cene kompletný právny servis, vypracovanie zmlúv, preberací protokol, úhrada poplatku pri prevode vlastníckych prav. Zabezpečenie znaleckého posudku a hypotekárneho poradcu. Termín ukončenia: 5/2023 Neváhajte a kontaktujte nás na tel. č.
EXKLUZÍVNE  Predaj - 4izbová novostvaba 125m2 so záhradko
Red Knigt ponúka - predaj 2 RD s 3.b.j. v tichej časti obce Trnávka. Objekt rodinného domu je dvojpodlažnou stavbou. Rodinný dom tvoria tri samostatné bytové jednotky (byt ,,X", byt ,,Y" a byt "Z") so samostatnými vstupmi zo spoločnej komunikácie. Byty sú riešené ako mezonetové, s dennou časťou na prízemí a izbami na poschodí. Ku každému bytu prináleží terasa, záhrada a odstavná plocha pre 3 motorové vozidlá. BYT X – štvorizbový dvojpodlažný byt. Cez spoločnú chodbu sa vstupuje do vstupnej haly. 1. Nadzemné poschodie je riešené ako denná časť bytu obývacia hala prepojená s jedálňou a kuchyňou. Na prízemí sa nachádza ešte technická miestnosť, wc a sklad pod schodiskom. Prechod do 2.nadzemného podlažia je pomocou schodiska. Izby sú prístupné chodbou, tak isto aj kúpeľňa s WC a šatník. Nočná časť obsahuje tri izby - spálňa a dve detské izby. K bytu prináleží terasa a záhrada. Bytová jednotka je určená pre 4 obyvateľov. Celková podlahová plocha bytu je 109,5m2 Plocha obytných miestností = 66,7 m2 Plocha príslušenstva bytu = 42,8 m2 BYT Y – štvorizbový dvojpodlažný byt. Cez spoločnú chodbu sa vstupuje do vstupnej haly. 1. Nadzemné poschodie je riešené ako denná časť bytu obývacia hala prepojená s jedálňou a kuchyňou. Na prízemí sa nachádza ešte technická miestnosť, wc a sklad pod schodiskom. Prechod do 2.nadzemného podlažia je pomocou schodiska. Izby sú prístupné chodbou, tak isto aj kúpeľňa s WC a šatník. Nočná časť obsahuje tri izby - spálňa a dve detské izby. K bytu prináleží terasa a záhrada. Bytová jednotka je určená pre 4 obyvateľov. Celková podlahová plocha bytu je 105,4m2 Plocha obytných miestností = 62,9 m2 Plocha príslušenstva bytu = 42,5 m2 BYT Z – štvorizbový dvojpodlažný byt. Cez spoločnú chodbu sa vstupuje do vstupnej haly. 1. Nadzemné poschodie je riešené ako denná časť bytu obývacia hala prepojená s jedálňou a kuchyňou. Na prízemí sa nachádza ešte technická miestnosť, wc a sklad pod schodiskom. Prechod do 2.nadzemného podlažia je pomocou schodiska. Izby sú prístupné chodbou, tak isto aj kúpeľňa s WC a šatník. Nočná časť obsahuje tri izby - spálňa a dve detské izby. K bytu prináleží terasa a záhrada. Bytová jednotka je určená pre 4 obyvateľov. Celková podlahová plocha bytu je 109,5m2 Plocha obytných miestností = 66,7 m2 Plocha príslušenstva bytu = 42,8 m2 SPOLOČNÝ PRIESTOR - CHODBA – v 1.n.p. hlavný vstup do rodinného domu. Slúži ako spoločná komunikácia z ktorej sa vstupuje do jednotlivých bytov. STAVEBNO-KONŠTRUKČNÉ RIEŠENIE Základové konštrukcie budú tvorené základovými pásmi do nezámrznej hĺbky pod terénom v kombinácii s debniacimi tvárnicami DT 30. Obhliadky mozne aj pocas víkendov!!! Kontaktujte nas na tel.c.:
Na predaj 4-izbový rodinný dom s garážou na prekrásnym pozem
Ponúkame Vám na predaj 4-izbový rodinný dom s garážou na prekrásnym pozemkom v obci Mad. Rodinný dom bol skolaudovaný v roku 2004. Rodinný dom je v pôvodnom ale v peknom, zachovalom stave. Okná a vchodové dvere sú pôvodné drevené. Po dokončení podkrovia získate dvojgeneračný dom. DOM okr. Dunajská Streda – Mad zastavaná plocha: 142 m2 Postavený z tehál Skolaudovaný v roku 2004 priestranné izby drevené okná plávajúca podlaha / dlažba / PVC/ koberec plynové kúrenie nové /3 ročné/ radiátory 3 ročný plynový kotol a bojler kompletne podpivničený IS – plyn, elektrina, studňa, žumpa pri pozemku kanalizácia a mestská voda DISPOZÍCIA: predsieň, predsieň, kuchyňa, špajza, obývačka, 2 izby, samostatný WC, kúpeľňa, schodište Po vstupe do domu sa ocitneme v predsieni spojenou chodbou. Z predsiene je vstup doľava do kuchyne, z kuchyne je vstup do špajzy. Doľava je vstup do menšej izby a odtiaľ do obývačky. Tieto izby sú teraz spojené, ale dá sa vytvoriť dve nepriechodné izby. Na konci chodby sú dve izby a kúpeľňa s vaňou. Izby sú priestranné, svetlé, na podlahe je koberec. V kúpeľni sa zmestí vaňa, oddelene je aj toaleta. Z chodby je vstup na poschodie a do pivnice. Dom je kompletne podpivničený. V pivnici sa nachádza veľká garáž, technická izba a ďalšie tri izby, ktoré môžete využívať podľa svojich predstáv. K domu patrí prekrásny pozemok, kde máte dostatok miesta na grilovanie a oddýchnutie a aj na pestovanie zeleniny. NÁŠ NÁZOR Rodinný dom čaká na nového majiteľa, aby prerobil podľa svojich predstáv. Ponúka veľa možnosti využívania a prerobenia. Je vhodný pre veľké rodiny, po dokončení podkrovia získate dvojgeneračný dom. POZEMOK výmera: 504 m2 oplotený rovinatý parková úprava – prekrásne kríky, stromy, ovocné stromy parkovanie v garáži a parkovacie miesta pred domom OKOLIE Dom sa nachádza v tichej časti obci Mad. Obec Mad má výbornú polohu, lebo sa nachádza blízko hlavnej cesty 63, na ktorom ľahko sa dá dostať aj do Bratislavy, aj do Komárna a tiež aj do Maďarska. Obec je 5 kilometre od okresného mesta Dunajská Streda a 54 kilometrov od Bratislavy. Doprava je možná autobusom na všetky smery. Obec Mad ponúka základnú občiansku vybavenosť, je tu obecný úrad, škôlka, potraviny. V Dunajskej Strede nájdete všetko čo potrebujete školy, škôlky, pošty, obchody, služby, banky, reštaurácie, fitnes, atď. Tento skvelý rodinný dom môže byť Váš za 155.000 € už aj vrátane provízie a kvalitného servisu realitnej kancelárie A-W REAL. Oplatí sa to vidieť. Ochotne Vám dohodnem osobnú obhliadku rodinného domu. Teším sa na obhliadku s Vami. Ponúkame pre našich klientov v rámci našich služieb - Vypracovanie kúpno-predajných zmlúv a návrhu na vklad na kataster nehnuteľností - Sprostredkovanie poskytnutia úverov - Sprostredkovanie vypracovania znaleckých posudkov - Poistenie nehnuteľností (aj k úverom), životné po
Na predaj 4-izbový rodinný dom s garážou na prekrásnom pozem
Ponúkame Vám na predaj 4-izbový rodinný dom s garážou na prekrásnym pozemkom v obci Mad. Rodinný dom bol skolaudovaný v roku 2004. Rodinný dom je v pôvodnom ale v peknom, zachovalom stave. Okná a vchodové dvere sú pôvodné drevené. Po dokončení podkrovia získate dvojgeneračný dom. DOM okr. Dunajská Streda – Mad zastavaná plocha: 142 m2 Postavený z tehál Skolaudovaný v roku 2004 priestranné izby drevené okná plávajúca podlaha / dlažba / PVC/ koberec plynové kúrenie nové /3 ročné/ radiátory 3 ročný plynový kotol a bojler kompletne podpivničený IS – plyn, elektrina, studňa, žumpa pri pozemku kanalizácia a mestská voda DISPOZÍCIA: predsieň, predsieň, kuchyňa, špajza, obývačka, 2 izby, samostatný WC, kúpeľňa, schodište Po vstupe do domu sa ocitneme v predsieni spojenou chodbou. Z predsiene je vstup doľava do kuchyne, z kuchyne je vstup do špajzy. Doľava je vstup do menšej izby a odtiaľ do obývačky. Tieto izby sú teraz spojené, ale dá sa vytvoriť dve nepriechodné izby. Na konci chodby sú dve izby a kúpeľňa s vaňou. Izby sú priestranné, svetlé, na podlahe je koberec. V kúpeľni sa zmestí vaňa, oddelene je aj toaleta. Z chodby je vstup na poschodie a do pivnice. Dom je kompletne podpivničený. V pivnici sa nachádza veľká garáž, technická izba a ďalšie tri izby, ktoré môžete využívať podľa svojich predstáv. K domu patrí prekrásny pozemok, kde máte dostatok miesta na grilovanie a oddýchnutie a aj na pestovanie zeleniny. NÁŠ NÁZOR Rodinný dom čaká na nového majiteľa, aby prerobil podľa svojich predstáv. Ponúka veľa možnosti využívania a prerobenia. Je vhodný pre veľké rodiny, po dokončení podkrovia získate dvojgeneračný dom. POZEMOK výmera: 504 m2 oplotený rovinatý parková úprava – prekrásne kríky, stromy, ovocné stromy parkovanie v garáži a parkovacie miesta pred domom OKOLIE Dom sa nachádza v tichej časti obci Mad. Obec Mad má výbornú polohu, lebo sa nachádza blízko hlavnej cesty 63, na ktorom ľahko sa dá dostať aj do Bratislavy, aj do Komárna a tiež aj do Maďarska. Obec je 5 kilometre od okresného mesta Dunajská Streda a 54 kilometrov od Bratislavy. Doprava je možná autobusom na všetky smery. Obec Mad ponúka základnú občiansku vybavenosť, je tu obecný úrad, škôlka, potraviny. V Dunajskej Strede nájdete všetko čo potrebujete školy, škôlky, pošty, obchody, služby, banky, reštaurácie, fitnes, atď. Tento skvelý rodinný dom môže byť Váš za 155.000 € už aj vrátane provízie a kvalitného servisu realitnej kancelárie A-W REAL. Oplatí sa to vidieť. Ochotne Vám dohodnem osobnú obhliadku rodinného domu. Teším sa na obhliadku s Vami. Ponúkame pre našich klientov v rámci našich služieb - Vypracovanie kúpno-predajných zmlúv a návrhu na vklad na kataster nehnuteľností - Sprostredkovanie poskytnutia úverov - Sprostredkovanie vypracovania znaleckých posudkov - Poistenie nehnuteľností (aj k úverom), životné po
Na predaj 4-izbový rodinný dom s garážou na prekrásnom pozem
Ponúkame Vám na predaj 4-izbový rodinný dom s garážou na prekrásnym pozemkom v obci Mad. Rodinný dom bol skolaudovaný v roku 2004. Rodinný dom je v pôvodnom ale v peknom, zachovalom stave. Okná a vchodové dvere sú pôvodné drevené. Po dokončení podkrovia získate dvojgeneračný dom. DOM okr. Dunajská Streda – Mad zastavaná plocha: 142 m2 Postavený z tehál Skolaudovaný v roku 2004 priestranné izby drevené okná plávajúca podlaha / dlažba / PVC/ koberec plynové kúrenie nové /3 ročné/ radiátory 3 ročný plynový kotol a bojler kompletne podpivničený IS – plyn, elektrina, studňa, žumpa pri pozemku kanalizácia a mestská voda DISPOZÍCIA: predsieň, predsieň, kuchyňa, špajza, obývačka, 2 izby, samostatný WC, kúpeľňa, schodište Po vstupe do domu sa ocitneme v predsieni spojenou chodbou. Z predsiene je vstup doľava do kuchyne, z kuchyne je vstup do špajzy. Doľava je vstup do menšej izby a odtiaľ do obývačky. Tieto izby sú teraz spojené, ale dá sa vytvoriť dve nepriechodné izby. Na konci chodby sú dve izby a kúpeľňa s vaňou. Izby sú priestranné, svetlé, na podlahe je koberec. V kúpeľni sa zmestí vaňa, oddelene je aj toaleta. Z chodby je vstup na poschodie a do pivnice. Dom je kompletne podpivničený. V pivnici sa nachádza veľká garáž, technická izba a ďalšie tri izby, ktoré môžete využívať podľa svojich predstáv. K domu patrí prekrásny pozemok, kde máte dostatok miesta na grilovanie a oddýchnutie a aj na pestovanie zeleniny. NÁŠ NÁZOR Rodinný dom čaká na nového majiteľa, aby prerobil podľa svojich predstáv. Ponúka veľa možnosti využívania a prerobenia. Je vhodný pre veľké rodiny, po dokončení podkrovia získate dvojgeneračný dom. POZEMOK výmera: 614 m2 oplotený rovinatý parková úprava – prekrásne kríky, stromy, ovocné stromy parkovanie v garáži a parkovacie miesta pred domom OKOLIE Dom sa nachádza v tichej časti obci Mad. Obec Mad má výbornú polohu, lebo sa nachádza blízko hlavnej cesty 63, na ktorom ľahko sa dá dostať aj do Bratislavy, aj do Komárna a tiež aj do Maďarska. Obec je 5 kilometre od okresného mesta Dunajská Streda a 54 kilometrov od Bratislavy. Doprava je možná autobusom na všetky smery. Obec Mad ponúka základnú občiansku vybavenosť, je tu obecný úrad, škôlka, potraviny. V Dunajskej Strede nájdete všetko čo potrebujete školy, škôlky, pošty, obchody, služby, banky, reštaurácie, fitnes, atď. Tento skvelý rodinný dom môže byť Váš za 150.000 € už aj vrátane provízie a kvalitného servisu realitnej kancelárie A-W REAL. Pri platbe v hotovosti ďalšia dohoda možná! Oplatí sa to vidieť. Ochotne Vám dohodnem osobnú obhliadku rodinného domu. Teším sa na obhliadku s Vami. Ponúkame pre našich klientov v rámci našich služieb - Vypracovanie kúpno-predajných zmlúv a návrhu na vklad na kataster nehnuteľností - Sprostredkovanie poskytnutia úverov - Sprostredkovanie vypracovania znaleckých posudkov - Poistenie nehnuteľností (aj k úverom), životné poistenie, poistenie majetku, poistenie vozidiel, poistenie zod
ZNÍŽENÁ CENA Na predaj 4-izbový rodinný dom s garážou na pre
Typ: Rodinný dom Ulica: neuvedená Obec: Mad Ponúkame Vám na predaj 4-izbový rodinný dom s garážou na prekrásnym pozemkom v obci Mad. Rodinný dom bol skolaudovaný v roku 2004. Rodinný dom je v pôvodnom ale v peknom, zachovalom stave. Okná a vchodové dvere sú pôvodné drevené. Po dokončení podkrovia získate dvojgeneračný dom. DOM okr. Dunajská Streda – Mad zastavaná plocha: 142 m2 Postavený z tehál Skolaudovaný v roku 2004 priestranné izby drevené okná plávajúca podlaha / dlažba / PVC/ koberec plynové kúrenie nové /3 ročné/ radiátory 3 ročný plynový kotol a bojler kompletne podpivničený IS – plyn, elektrina, studňa, žumpa pri pozemku kanalizácia a mestská voda DISPOZÍCIA: predsieň, predsieň, kuchyňa, špajza, obývačka, 2 izby, samostatný WC, kúpeľňa, schodište Po vstupe do domu sa ocitneme v predsieni spojenou chodbou. Z predsiene je vstup doľava do kuchyne, z kuchyne je vstup do špajzy. Doľava je vstup do menšej izby a odtiaľ do obývačky. Tieto izby sú teraz spojené, ale dá sa vytvoriť dve nepriechodné izby. Na konci chodby sú dve izby a kúpeľňa s vaňou. Izby sú priestranné, svetlé, na podlahe je koberec. V kúpeľni sa zmestí vaňa, oddelene je aj toaleta. Z chodby je vstup na poschodie a do pivnice. Dom je kompletne podpivničený. V pivnici sa nachádza veľká garáž, technická izba a ďalšie tri izby, ktoré môžete využívať podľa svojich predstáv. K domu patrí prekrásny pozemok, kde máte dostatok miesta na grilovanie a oddýchnutie a aj na pestovanie zeleniny. NÁŠ NÁZOR Rodinný dom čaká na nového majiteľa, aby prerobil podľa svojich predstáv. Ponúka veľa možnosti využívania a prerobenia. Je vhodný pre veľké rodiny, po dokončení podkrovia získate dvojgeneračný dom. POZEMOK výmera: 614 m2 oplotený rovinatý parková úprava – prekrásne kríky, stromy, ovocné stromy parkovanie v garáži a parkovacie miesta pred domom OKOLIE Dom sa nachádza v tichej časti obci Mad. Obec Mad má výbornú polohu, lebo sa nachádza blízko hlavnej cesty 63, na ktorom ľahko sa dá dostať aj do Bratislavy, aj do Komárna a tiež aj do Maďarska. Obec je 5 kilometre od okresného mesta Dunajská Streda a 54 kilometrov od Bratislavy. Doprava je možná autobusom na všetky smery. Obec Mad ponúka základnú občiansku vybavenosť, je tu obecný úrad, škôlka, potraviny. V Dunajskej Strede nájdete všetko čo potrebujete školy, škôlky, pošty, obchody, služby, banky, reštaurácie, fitnes, atď. Tento skvelý rodinný dom môže byť Váš za 145.000 € už aj vrátane provízie a kvalitného servisu realitnej kancelárie A-W REAL. Pri platbe v hotovosti ďalšia dohoda možná! Oplatí sa to vidieť. Ochotne Vám dohodnem osobnú obhliadku rodinného domu. Teším sa na obhliadku s Vami. Ponúkame pre našich klientov v rámci našich služieb - Vypracovanie kúpno-predajných zmlúv a návrhu na vklad na kataster nehnuteľností - Sprostredkovanie poskytnutia úverov - Sprostredkovanie vypracovania znaleckých posudkov - Poistenie nehnuteľností (aj k úverom), životné p