inzercia, predaj, predám, bazár

Prenajmem izby v 5-izbovom byte (2 VOĽNÉ IZBY)

Kategória: Podnájom, spolubývajúci

Prenajmem izby v 5-izbovom byte v Bratislave Dubravke. Byt sa nachadza v trojpodlaznom dome bez vytahu, na 2. poschodi. K dispozicii je este jedna mensia a jedna vacsia izba, od 1.6.2023. Cena za mensiu izbu je 200 + energie, za vacsiu 250 + energie. K dispozicii je spolocna obyvacka, kuchyna, lodzia, kupelna, samostatne WC a pivnica. Idealne pre partiu studentov/studentiek na studium, nachadza sa v tichom prostredi s nehlucnymu susedmi. Na poriadanie party je lokalita nevhodna. Uprednostnujeme ludi, ktori maju vztah k pravidelnej starostlivosti o zariadenie bytu a udrziavanie cistoty.
Prenajmem izby v 5-izbovom byte (2 VOĽNÉ IZBY)
Podobné inzeráty
Prenajmem nepriechodnu izbu v 3-izbovom byte
Ponúkam na prenájom nepriechodnú izbu v 3-izbovom kompletne zrekonštruovanom a zariadenom byte. V byte sú zakázané domáce zvieratá a fajčenie. Preferovaný dlhodobý nájom, vhodný pre študentov a mladých pracujúcich. Lokalita: Jantárová ulica, blízko centra (asi 5 minut od auparku). Vybavenie: kompletne vybavenie vrátane spotrebičov a nábytku - chladnička, sporák, práčka, router (Antik optika v cene) 2 mes. depozit, energie v cene. Byt je voľný od 1.4.2023. V prípade záujmu volajte na . Poprosím realitky nevolať.
prenajmem nepriechodna izba pre 1-2 osoby v Raci, cena vrata
Prenajmem nepriechodnu izbu v 4 izbovom byte pre 1 osobu. Spolu v byte budu max 3 osoby. Byt je v kludnej casti Race na Zavadskej ul. na 2. poschodi, v dobrom stave, po rekonstrukcii, plastove okna, teply, komplet vybaveny - s chladnickou, LCD TV, mikrovlnkou, optickym internetom. Izba je nepriechodna. V byte byvaju 2 slusni pracujuci. Obyvacka je spolocna. Elektricka je 1min od domu, od centra 17-20min. Cena je 270EUR vratane energii. Plati sa kaucia 1 mesacne najomne, ktore sa pri ukonceni najmu vrati.
VÝHODNE PRENAJMEM IZBU
V 3-IZBOVOM BYTE PRENÁJMEM ZARIADENÚ NEPRIECHODNÚ IZBU PRE 1 ALEBO 2 PRACUJÚCE ŽENY DO 30 ROKOV ALEBO ŠTUDENTKY. V BYTE JE SPOLOČNÁ KUCHYŇA S VEĽKOU CHLADNIČKOU A MIKROVLNOU RÚROU, KÚPELŇA S PRÁČKOU A SPRCHOVACÍM KÚTOM, WC, VEĽKÝ ŠATNÍK A WIFI INTERNET. BYT JE PEKNÝ, PRIESTRANNÝ, TEPLÝ, ČISTÝ S PLASTOVÝMI OKNAMI A ZVONKU ZATEPLENÝ. NACHÁDZA SA VO VEĽMI DOBREJ LOKALITE BLÍZKO MHD A OBCHODOV, NA ZAČIATKU SÍDLISKA III, PREŠOV. Cena prenájmu je 100 EUR/osobu/mesiac + inkaso (energie) Môj kontakt na mobil je . Ak máte záujem, môžem zaslať viac foto z izby alebo dohodnúť obhliadku bytu.
Ponukam podnajom/izbu v 3-izbovom byte
Ponukam podnajom izby v utulnom prerobenom 3-izbovom byte na sidl.3 v Prešove.V blizkosti zastavka MHD,obchody,reštauracia..uprednostnujem dievcata/studentky,pripadne par..
Prenajom / podnajom, 1 izby v 3 - izbovom byte
Ponukam do podnajmu 1 izbu v 3 - izbovom byte, pre pracujucu zenu / studentku. Izba je pekna slnecna, nepriechodna, priestranna. Ma aj satnik. Byt je rekonstruovany, zariadeny. V okoli nakupne moznosti ako Kaufland, Lidl, Tesco do 10 min. pesi, 15 min.centrum mesta. Internet, bezna spotreba energie je v cene. Ak 1 os: 220 eur / mes. / os. Ak 2 os: 175 eur / mes. / os. Kontakt: (idealne v case 8:00-19:00 hod)
Prenajom 1 izby v 3 izbovom byte
Dam do prenajmu zariadenu izbu v 3 izbovom byte zariadenom v Petrzalke blizko zastavky.