inzercia, predaj, predám, bazár

Prenajmem nepriechodnu izbu v 3-izbovom byte

Kategória: Podnájom, spolubývajúci

Ponúkam na prenájom nepriechodnú izbu v 3-izbovom kompletne zrekonštruovanom a zariadenom byte. V byte sú zakázané domáce zvieratá a fajčenie. Preferovaný dlhodobý nájom, vhodný pre študentov a mladých pracujúcich.
Lokalita: Jantárová ulica, blízko centra (asi 5 minut od auparku).
Vybavenie: kompletne vybavenie vrátane spotrebičov a nábytku - chladnička, sporák, práčka, router (Antik optika v cene)
2 mes. depozit, energie v cene.
Byt je voľný od 1.4.2023. V prípade záujmu volajte na . Poprosím realitky nevolať.
Prenajmem nepriechodnu izbu v 3-izbovom byte
Podobné inzeráty
VÝHODNE PRENAJMEM IZBU
V 3-IZBOVOM BYTE PRENÁJMEM ZARIADENÚ NEPRIECHODNÚ IZBU PRE 1 ALEBO 2 PRACUJÚCE ŽENY DO 30 ROKOV ALEBO ŠTUDENTKY. V BYTE JE SPOLOČNÁ KUCHYŇA S VEĽKOU CHLADNIČKOU A MIKROVLNOU RÚROU, KÚPELŇA S PRÁČKOU A SPRCHOVACÍM KÚTOM, WC, VEĽKÝ ŠATNÍK A WIFI INTERNET. BYT JE PEKNÝ, PRIESTRANNÝ, TEPLÝ, ČISTÝ S PLASTOVÝMI OKNAMI A ZVONKU ZATEPLENÝ. NACHÁDZA SA VO VEĽMI DOBREJ LOKALITE BLÍZKO MHD A OBCHODOV, NA ZAČIATKU SÍDLISKA III, PREŠOV. Cena prenájmu je 100 EUR/osobu/mesiac + inkaso (energie) Môj kontakt na mobil je . Ak máte záujem, môžem zaslať viac foto z izby alebo dohodnúť obhliadku bytu.
nepriechodna izba pre 1 osobu v Raci, cena vratane energii
Prenajmem nepriechodnu izbu v 4 izbovom byte pre 1 osobu. Spolu v byte budu max 3 osoby. Byt je v kludnej casti Race na Zavadskej ul. na 2. poschodi, v dobrom stave, po rekonstrukcii, plastove okna, teply, komplet vybaveny - s chladnickou, LCD TV, mikrovlnkou, optickym internetom. Izba je nepriechodna. V byte byvaju 2 slusni pracujuci. Obyvacka je spolocna plus kazdy ma svoju izbu. Elektricka je 1min od domu, od centra 17-20min. Cena je 250EUR vratane energii. Plati sa kaucia 1 mesacne najomne, ktore sa pri ukonceni najmu vrati.
Dám do prenájmu 1 nepriechodnu izbu v Žiline na Solinkách
Dám do aj dlhodobeho prenájmu 1 nepriechodnu izbu v 3 izbovom byte v Žiline na Solinkách v aktualne zrekonštruovanom vyskovom panelaku na Borovej ulici. Byt je v pôvodnom stave, vybavený je používaným nabytkom a pozostava z tychto miestností: 3 samostatne izby / obyvacia izba je prechodna/ kuchyna-samostatna spajza-samostatna kupelna samostatna WC-samostatne satnik-pracovna-kumbal je samostaný balkon/ lodžia - samostatný z kuchyne . Vytah- 2x nový velky osobny aj nákladný. Nove zateplenie , nové podlahy na medziposchodiach , nové zvonceky , bezkontaktne otvaranie na čip ,nové schranky ,kamery ...atď IZBA JE VOLNÁ IHNEĎ . PLATBY mesacne 250€ /200€ zaklad.najom + 50€ zalohy na energie /alebo kvaratalne vopred + DEPOZIT 300 EURO INFO : tel 0903 81 00 66 e-mail:kopas.jozef@
prenajmem nepriechodna izba pre 1-2 osoby v Raci, cena vrata
Prenajmem nepriechodnu izbu v 4 izbovom byte pre 1 osobu. Spolu v byte budu max 3 osoby. Byt je v kludnej casti Race na Zavadskej ul. na 2. poschodi, v dobrom stave, po rekonstrukcii, plastove okna, teply, komplet vybaveny - s chladnickou, LCD TV, mikrovlnkou, optickym internetom. Izba je nepriechodna. V byte byvaju 2 slusni pracujuci. Obyvacka je spolocna. Elektricka je 1min od domu, od centra 17-20min. Cena je 270EUR vratane energii. Plati sa kaucia 1 mesacne najomne, ktore sa pri ukonceni najmu vrati.
Prenajmem samostatnú nepriechodnú izbu v Ružinove
Prenajmem samostatnú nepriechodnú izbu v rodinnom dome v Ružinove, časť Trnávka, izba je na prízemí RD, veľká 15m2 + vstavané skrine, zatiaľ nezariadená, ale zariadenie bude podľa požiadavky, izba je vhodná pre jednu alebo dve osoby, v dome bývajú ešte traja muži, každý v samostatnej uzamykateľnej izbe. Pred domom je zastrešená predzáhradka.
Prenajmem nepriechodnú izbu
Prenajmem žene alebo dievčaťu nepriechodnú samostatnú izbu od 1.5.2023.Izba sa nachádza na Chrenovej, blízko zastávky MHD, Lidlu a kúsok od centra mesta.Izba je súčasťou 3-bytu. Fotky v prílohe.