inzercia, predaj, predám, bazár

Prenajmem samostatnú izbu v rodinnom dome

Kategória: Podnájom, spolubývajúci

Prenajmem samostatnú izbu v rodinnom dome v Ružinove časť Trnávka. Izba je väčšia/20m2/samostatná, roldory, tichá lokalita, internet, energie v cene.Izba bude voľná od 1.3.2023
Prenajmem samostatnú izbu v rodinnom dome
Podobné inzeráty
Prenajmem samostatnú izbu Ružinov Trnávka rodinný dom
Prenajmem samostatnú nepriechodnú izbu v rodinnom dome so zastrešenou predzáhradkou v rodinnom dome v tichom prostredí blízko centra, spoje trolejbus 60,64. Izba je 15m2 + vstavané skrine, internet, energie v cene, v dome je kuchynka so spotrebičmi, kúpelka so sprchovacím kútom, pračka. Parkovanie bezproblémové.
Prenajmemn samostatnú izbu v rodinnom dome  Košice .
Prenajmem samostatnú izbu v rodinnom dome v Košiciach -Barci pre slušného , nekonfliktného pracujúceho muža / ,abstinent , bez domácich zvierat , dochádzajúceho za prácou do Košíc/. Vybavenie izby pozostáva :vstupná chodba, samostatné WC so sprchou ,automatická práčka. kuchyňa s vybavením : chladnička s mrazničkou , mikrovlnka, indukčná varná doska , rýchlovarná kanvica.Pripojenie WiFi na internet. Cena 200 Eur pre 1 osobu na mesiac vrátane energií . V prípade vážneho záujmu ma kedykoľvek kontaktujte na tel. č. , alebo e-mail: nejaké základné info o sebe. Upozornenie: Neberieme do podnájmu invalidov a dôchodcov .
Prenajmemn samostatnú izbu v rodinnom dome  Košice - Barca
Prenajmem samostatnú izbu v rodinnom dome v Košiciach -Barci pre slušného , nekonfliktného pracujúceho muža /požiadavka nefajčiar ,abstinent , bez domácich zvierat , dochádzajúceho za prácou do Košíc/. Vybavenie k izbe pozostáva so spoločných priestorov : vstupná chodba, samostatné WC so sprchou ,automatická práčka. Kuchyňa s vybavením : chladnička s mrazničkou , mikrovlnka, plynový šporák , rýchlovarná kanvica.Možnosť pripojenia na internet.Cena 190 Eur pre 1 osobu na mesiac vrátane energií. V prípade vážneho záujmu ma kedykoľvek kontaktujte na tel.č.: ,.
Prenajmem samostatnú nepriechodnú izbu v Ružinove
Prenajmem samostatnú nepriechodnú izbu v rodinnom dome v Ružinove, časť Trnávka, izba je na prízemí RD, veľká 15m2 + vstavané skrine, zatiaľ nezariadená, ale zariadenie bude podľa požiadavky, izba je vhodná pre jednu alebo dve osoby, v dome bývajú ešte traja muži, každý v samostatnej uzamykateľnej izbe. Pred domom je zastrešená predzáhradka.
Prenajmem izbu v rodinnom dome 250€.
Prenajmem samostatnú izbu v rodinnom dome. Samostatný vchod, vlastná kúpeľňa. Čiastočne zariadené. Možnosť parkovanie vo dvore, aj elektromobil dobíjanie v noci. Vhodné pre jednu osobu. Dvojmesačný depozit pri podpise. V cene energie a internet. Lokalita Sabinovská ulica, Prešov.
PRENAJMEM SAMOSTATNÚ IZBU PRACUJÚCU ŽENU BA III
PRENAJMEM samostatnú izbu pre pracujúcu ženu v rodinnom dome vo Vajnoroch. Dom je kompletne vybavený.. Nástup možný IHNEĎ. Cena 265 eur s energiami, wifi pripojením za 1 osobu za kalendárny mesiac.V IZBE BUDE SAMA.