inzercia, predaj, predám, bazár

Prenájom - 2-izb. - Pekný 2-izb byt v TOP lokalite NIV…

Kategória: Byty

2-izb., Trenčianska, Bratislava - Ružinov, Bratislava II - Pekný 2-izb. byt v TOP lokalite NIVY


Popis: Realitná kancelária Directreal Alfa ponúka na dlhodobý prenájom zrekonštruovaný ZARIADENÝ 2-izbový byt nachádzajúci sa v blízkosti nového CENTRE MESTA pred Dulovým námestím na Trenčianskej ulici v lokalite Bratislava – NIVY. Byt je situovaný v tichej lokalite s príjemným a vyhľadávaným okolím. Celková plocha bytu s príslušenstvom je 42 m2, nachádza sa na 1. podlaží v 4- poschodovom TEHLOVOM DOME bez výťahu.

Ak vás ponuka zaujala dohodnite si obhliadku na .

POPIS BYTU:
Byt pozostáva zo vstupnej chodby, SAMOSTANEJ KUCHYNE, 2 SAMOSTATNÝCH NEPRIECHODNÝCH izieb, novej kúpeľne so sprchovacím kútom a toaletou, technickou miestnosťou s novou práčkou a priestrannou MUROVANOU PIVNICOU, vhodnou pre parkovanie napr. bicyklov. Byt je voľný ihneď ! Vhodný je pre 2 dospelé osoby, nefajčiarov, bez domácich zvierat.

STAV BYTU:
BYT JE PO KOMPLETNEJ REKONŠTRUKCII. Plastové okná s interiérovými žalúziami a sieťkami proti hmyzu, plávajúca podlaha a dlažba, kompletne nová kuchyňa s elektrospotrebičmi - sklokeramická varná doska, elektrická teplovzdušná rúra, chladnička s mrazničkou a mikrovlnná rúra.

Byt je KOMPLETNE ZARIADENÝ, v spálni je manželská posteľ s nočnými stolíkmi, veľká vstavaná skriňa s posuvnými dverami, sklápací pracovný stolík. V druhej miestnosti - obývacej izbe - sa nachádza jedálenský stôl s dvomi stoličkami, ROZKLADACIA posteľ, kreslo. V byte je INTERNET. Nové bytové bezpečnostné dvere, nové vchodové dvere do bytového domu na chip.

PLATBY
Pri podpise nájomnej zmluvy hradí nájomca prenájom vo výške 480 € + preddavky na energie vrátane internetu 180 € (pre 2 osoby +20 €) čiže mesačné nájomné 660 resp. 680 €, taktiež kauciu - depozit vo výške mesačného nájomného a províziu pre realitnú kanceláriu vo výške polovice mesačného nájomného. Byt je voľný ihneď.

LOKALITA
Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite v blízkosti nového CENTRA mesta - NIVY pri Dulovom námestí, oproti hotelu Apollo. V blízkosti je Obchodné centrum a Stanica NIVY, Apollo Business Center, neďaleko je centrum EUROVEA, nové divadlo SND, Deutsche Telekom, Lenovo...

Lokalita má vynikajúcu občiansku vybavenosť, Coop Jednota potraviny sú rovno pred vchodom, za rohom sa nachádza niekoľko reštaurácií, kaviarní, vinární a predajní. Neďaleko je obľúbené trhovisko na Miletičovej ulici. Tiché prostredie, vynikajúca dostupnosť do centra ako aj do ostatných častí Bratislavy. K dispozícii, je dopravné napojenie z Dulovho námestia autobusmi, z Páričkovej trolejbusmi alebo z Miletičovej ulice električkami.

Ak vás ponuka zaujala dohodnite si obhliadku na .
Podlahová plocha m2: 42
Loggia: Nie
Výťah: Nie
Stav: Po kompletnej rekonštrukcii
Poschodie --/--: 01/04
Konštrukcia bytu: Tehla

Zálohový predpis / mesiac EUR: 180
Okná: Plastové
Kuchynská linka: Nová
Spotrebiče: Chladnička, Mraznička,
Prenájom - 2-izb. - Pekný  2-izb byt v TOP lokalite NIV…
Podobné inzeráty
3 izbový s PARKINGOM - CENTRUM - Karadžičová na PRENÁJOM - B
REWIN reality Vám EXKLUZÍVNE ponúka tento výnimočný 3 izb. BYT na prenájom s polohou v CENTRE MESTA, na ulici Karadžičová. PARKING zabezpečený. Poteší, celková úžitková výmera o veľkosti necelých 70 m2, rozdelená v 3 izbách a príslušenstve vrátane pivnice. BYT je kompletne NANOVO zariadený a pripravený okamžite k nasťahovaniu. FOR ENGLISH INFO, SENT ME AN INQUIRY THROUGH THE MAIL Chcete vidieť viac fotiek, prípadne virtuálnu obhliadku k bytu? Pošlite mi mail na martisek(zavinac)rewin(bodka)sk. Byt sa nachádza na 4. poschodí tehlového bytového domu s výťahom. Potešia krásne výhľady z okien, ktoré Vám vďaka poschodiu umožňujú vidieť panorámu Nív a v tesnej blízkosti je aj dostatok zelene, ktorá robí peknú atmosféru a v lete aj dobrú klímu. Pivnica je uzatvárateľná, murovaná z každej strany, ktorá sa nachádza v suteréne bytového domu. V byte je komplet zariadení pre kuchynu, pračka, sušička, šatník, hosťovská izba alebo pracovňa. V lete Vás zas ochladí automatická klíma, ktorú si viete upraviť pomocou diaľkového ovládania. Pravé drevené BAMBUSOVÉ podlahy, spotrebiče BOSCH, izolačné 3-SKLO na oknách. Svetová orientácia na Východ a Juh bez tienenia okolitých objektov. Výška podlažia nam zabezpečuje dostatočnú svetlosť prirodzeného denného svetla a istota súkromia. Lokalita KARADŽIČOVÁ Nachádzame sa v centre mesta. Lokalita charakterizuje, to, čo znamená bývanie v centre mesta. Všetka občianska vybavenosť na dosah ruky, Medická záhrada, Obchodné centrum OC CENTRAL, lokalita a obchodné centrá Bratislavských Nív, na pešo sa dostaneme aj do historického centra ale stále nám ostáva dobrá dostupnosť v rámci prepojenia Bratislavy, električková zástavka MHD a v neposlednom rade, možnosť parkovania auta pre vlastníka a návštevy vo dvore. Preferencie vlastníka: Jedna pracujúca osoba, prípadne pár. Byt je vhodný pre reprezentatívnu osobu, manažéra, prípadne pracujúceho človeka, pre ktorého je strategická výhoda v blízkosti Nív podstatná + zabezpečený parking v cene. V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku ma neváhajte kontaktovať aj počas víkendov na tel.č.: ID: 156 Cena: 770 EUR nájomné + 180 EUR energie. Platí so vopred 1 mesačný depozit vo výške 950 EUR. Bez provízie. Aj vďaka našej novej službe dokážete kúpiť novú nehnuteľnosť skôr, ako predáte tú svoju. Zistite viac informácií u makléra.
Prenájom 2-izb. bytu s terasou s krásnym výhľadom - NIVY
Exkluzívne ponúkame na prenájom 2-izbový byt v NOVOSTAVBE BAZOVÁ. Byt je úplne nový, ešte nikým neobývaný, kompletne zariadený kvalitným nábytkom na mieru a klimatizovaný. Novostavba BAZOVÁ z roku 2023 sa nachádza v atraktívnej a žiadanej lokalite na rozhraní Ružinovských Nív a Starého Mesta na ulici Bazová. Výmera bytu je 52,58 m2 + terasa 4,79 m2 + pivnica 2,52 m2 = celkom 59,89 m2. Byt sa nachádza na najvyššom poschodí (7/7) s výťahom, kde z terasy je krásny výhľad na centrum mesta. Orientácia je na SZ. Pre dispozíciu viď priložený pôdorys. Dispozícia bytu a jeho zariadenie: - vstupná chodba so vstavanou skriňou, - kúpeľňa s umývadlom, skrinkou, zrkadlom, vaňou, práčkou a WC s bidetovou sprchou, - obývacia izba s kuchynským kútom - plne vybavená rohová kuchynská linka so zabudovanými kvalitnými spotrebičmi zn. BOSCH - indukčná varná doska, digestor, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, kávovar, rýchlovarná kanvica + nové vybavenie - riady, taniere, poháre, hrnce, príbor atď., jedálenský stôl so 4 stoličkami, obývacia časť s priestrannou a elektricky polohovateľnou rohovou sedacou súpravou, konferenčný stolík, TV stolík, TV, internet, klimatizačná jednotka a vstup na terasu s krásnym výhľadom na centrum, - izba s manželskou posteľou s nočnými stolíkmi, klimatizačnou jednotkou a vstavanou skriňou. Byt sa prenajíma kompletne zariadený novým kvalitným nábytkom vyrobeným na mieru a je vybavený v modernom štandarde tejto doby: bezpečnostné protipožiarne vstupné dvere, podlahové kúrenie, pasívne vetranie – rekuperácia, 2 x klimatizačná jednotka, videovrátnik, veľkoplošné hliníkové okná s izolačným 3 sklom a elektrické vonkajšie žalúzie. K bytu sa prenajíma aj samostatná uzamykateľná pivnica na prízemí bytového domu. Parkovanie je možné pred bytovým domom na rozľahlom parkovisku. Byt Vám ponúka úžasné bývanie v kvalitnej novostavbe BAZOVA s krásnym výhľadom na centrum mesta vo vynikajúcej lokalite Ružinovských Nív na rozhraní so Starým Mestom. V areáli bytového domu nájdete plochu na cvičenie a tiež aj oddychovú časť v ktorej sa nachádza gril. Občianska vybavenosť ako aj centrum mesta sú v pešej dostupnosti. V bezprostrednej blízkosti je autobusová stanica s nákupným centrom NIVY a tiež aj OC CENTRÁL. Pri dome sa nachádzajú zástavky MHD. Majiteľ preferuje dlhodobý prenájom pre jednotlivca, pár, prípadne 2 osoby, bez detí a domácich zvierat. Byt je okamžite voľný k prenájmu. K cene nájmu sa pripočítava suma 150 Eur / mesiac za energie vrátane TV a internetu (V-net). Pri podpise zmluvy sa platí mesačné nájomné + energie vrátane TV a internetu v celkovej sume 850 Eur + depozit vo výške celkového mesačného nájmu 850 Eur + provízia pre RK vo výške ½ celkového nájmu. V prípade ďalších otázok a dohodnutia si obhliadky ma neváhajte kontaktovať. Viac fotiek na
NOVINKA Predám 1- izbový byt Nové Zámky
Pripravujeme na predaj 1- izbový byt v NOVOPOSTAVENOM bytovom dome v meste Nové Zámky. Plocha: úžitková 54m2. Byt sa nachádza na 1 z 3 podlaží s výťahom na čip. Dispozičné riešenie: vstupná chodba spojená s kuchyňou, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou a umývadlom, samostatná izba so vstupom na loggiu. Byt sa bude predávať v štádiu holobyt s možnosťou dostavať do štandardu. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. V súkromnej novovybudovanej štvrti je naplánovaná kolaudácia koncom roka 2024. Výhody: súkromná štvrť, luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, zateplený bytový dom, bazén, zeleň s automatickou závlahou, výťah na čip atď.. . Novopostavenom bytovom dome budú možnosti bytov: Plocha: úžitková: 1-izb.byt D 53.83 m² 2-izb.byt B 63.72 m² 2-izb.byt C 54.77 m² 2-izb.byt F 59.96 m² 2-izb.byt G 54.77 m² 2-izb.byt H 66.56 m² 3-izb.byt A 63.77 m² 3-izb.byt E 78.69 m² 3-izb.byt I 149.59 m² Cena: 104 400 € (holobyt) Viac informácií Vám rád poskytnem na t.č. alebo na emailovej adrese lontos@ -vydávame potvrdenie k dedičskému konaniu -právnický full servis v cene - bezpečnosť -poplatky na kataster sú v cene -najvýhodnejšie financovanie cez hypotekárny úver je v cene - spolupracujeme s každou bankou na Slovensku
NOVINKA Predám 3- izbový byt v novostavbe Nové Zámky
Pripravujeme predaj 3- izbového bytu v novopostavenom bytovom dome v meste Nové Zámky. Plocha: úžitková 79m2. Byt sa nachádza na 1 z 3 podlaží s výťahom na čip. Dispozičné riešenie: vstupná chodba, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou a umývadlom, kuchyňa- spojená s obývacou izbou so vstupom na loggiu, 2x samostatná izba. Byt sa bude predávať v štádiu holobyt s možnosťou dostavať do štandardu. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. V súkromnej novovybudovanej štvrti je naplánovaná kolaudácia koncom roka 2024. Výhody: súkromná štvrť, luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, zateplený bytový dom, bazén, zeleň s automatickou závlahou, výťah na čip atď.. . Novopostavenom bytovom dome budú možnosti bytov: Plocha: úžitková: 1-izb.byt D 53.83 m² 2-izb.byt B 63.72 m² 2-izb.byt C 54.77 m² 2-izb.byt F 59.96 m² 2-izb.byt G 54.77 m² 2-izb.byt H 66.56 m² 3-izb.byt A 63.77 m² 3-izb.byt E 78.69 m² 3-izb.byt I 149.59 m² Cena: 140 900 € (holobyt) Viac informácií Vám rád poskytnem na t.č. alebo na emailovej adrese lontos@ -vydávame potvrdenie k dedičskému konaniu -právnický full servis v cene - bezpečnosť -poplatky na kataster sú v cene -najvýhodnejšie financovanie cez hypotekárny úver je v cene - spolupracujeme s každou bankou na Slovensku
NOVINKA Predám 2-izbový byt v novostavbe Nové Zámky
Pripravujeme predaj 2- izbového bytu v novopostavenom bytovom dome v meste Nové Zámky. Plocha: úžitková 64m2. Byt sa nachádza na 1 z 3 podlaží s výťahom na čip. Dispozičné riešenie: vstupná chodba, samostatné WC, kúpeľňa so sprchovacím kútom a umývadlom, kuchyňa s komorou- spojená s obývacou izbou so vstupom na loggiu, samostatná izba so vstupom na loggiu. Byt sa bude predávať v štádiu holobyt s možnosťou dostavať do štandardu. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. V súkromnej novovybudovanej štvrti je naplánovaná kolaudácia koncom roka 2024. Výhody: súkromná štvrť, luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, zateplený bytový dom, bazén, zeleň s automatickou závlahou, výťah na čip atď.. . Novopostavenom bytovom dome budú možnosti bytov: Plocha: úžitková: 1-izb.byt D 53.83 m² 2-izb.byt B 63.72 m² 2-izb.byt C 54.77 m² 2-izb.byt F 59.96 m² 2-izb.byt G 54.77 m² 2-izb.byt H 66.56 m² 3-izb.byt A 63.77 m² 3-izb.byt E 78.69 m² 3-izb.byt I 149.59 m² Cena: 125 800 € (holobyt) Viac informácií Vám rád poskytnem na t.č. alebo na emailovej adrese lontos@ -vydávame potvrdenie k dedičskému konaniu -právnický full servis v cene - bezpečnosť -poplatky na kataster sú v cene -najvýhodnejšie financovanie cez hypotekárny úver je v cene - spolupracujeme s každou bankou na Slovensku
Pekný a útulný 2-izb byt v žiadanej lokalite NIVY
2-izb., Trenčianska, Bratislava - Ružinov, Bratislava II - Pekný a útulný 2-izb. byt v žiadanej lokalite NIVY Popis: Realitná kancelária Directreal Alfa ponúka na dlhodobý prenájom zrekonštruovaný ZARIADENÝ 2-izbový byt nachádzajúci sa v blízkosti nového CENTRE MESTA pred Dulovým námestím na Trenčianskej ulici v lokalite Bratislava – NIVY. Byt je situovaný v tichej lokalite s príjemným a vyhľadávaným okolím. Celková plocha bytu s príslušenstvom je 42 m2, nachádza sa na 1. podlaží v 4- poschodovom TEHLOVOM DOME bez výťahu. POPIS BYTU: Byt pozostáva zo vstupnej chodby, SAMOSTANEJ KUCHYNE, 2 SAMOSTATNÝCH NEPRIECHODNÝCH izieb, novej kúpeľne so sprchovacím kútom a toaletou, technickou miestnosťou s novou práčkou a priestrannou MUROVANOU PIVNICOU, vhodnou pre parkovanie napr. bicyklov. Byt je voľný od 05.12.2022. Vhodný je pre 2 dospelé osoby, nefajčiarov, bez domácich zvierat. STAV BYTU: BYT JE PO KOMPLETNEJ REKONŠTRUKCII. Plastové okná s interiérovými žalúziami a sieťkami proti hmyzu, plávajúca podlaha a dlažba, kompletne nová kuchyňa s elektrospotrebičmi - sklokeramická varná doska, elektrická teplovzdušná rúra, chladnička s mrazničkou a mikrovlnná rúra. Byt je KOMPLETNE ZARIADENÝ, v spálni je manželská posteľ s nočnými stolíkmi, veľká vstavaná skriňa s posuvnými dverami, sklápací pracovný stolík. V druhej miestnosti - obývacej izbe - sa nachádza jedálenský stôl s dvomi stoličkami, ROZKLADACIA posteľ, kreslo. V byte je INTERNET. Nové bytové bezpečnostné dvere, nové vchodové dvere do bytového domu na chip. PLATBY Pri podpise nájomnej zmluvy hradí nájomca prenájom vo výške 480 € + preddavky na energie vrátane internetu 180 € (pre 2 osoby +20 €) čiže mesačné nájomné 660 resp. 680 €, taktiež kauciu - depozit vo výške mesačného nájomného a províziu pre realitnú kanceláriu vo výške mesačného nájomného. Byt je voľný od 05.12.2022. LOKALITA Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite v blízkosti nového CENTRA mesta - NIVY pri Dulovom námestí, oproti hotelu Apollo. V blízkosti je Obchodné centrum a Stanica NIVY, Apollo Business Center, neďaleko je centrum EUROVEA, nové divadlo SND, Deutsche Telekom, Lenovo... Lokalita má vynikajúcu občiansku vybavenosť, Coop Jednota potraviny sú rovno pred vchodom, za rohom sa nachádza niekoľko reštaurácií, kaviarní, vinární a predajní. Neďaleko je obľúbené trhovisko na Miletičovej ulici. Tiché prostredie, vynikajúca dostupnosť do centra ako aj do ostatných častí Bratislavy. K dispozícii, je dopravné napojenie z Dulovho námestia autobusmi, z Páričkovej trolejbusmi alebo z Miletičovej ulice električkami. Ak vás ponuka zaujala dohodnite si obhliadku na . Podlahová plocha m2: 42 Loggia: Nie Výťah: Nie Stav: Po kompletnej rekonštrukcii Poschodie --/--: 1/4 Konštrukcia bytu: Tehla Zálohový predpis / mesiac EUR: 180 Okná: Plastové Kuchynská linka: Nová Spotrebiče: Chladnička, Mraznička, Elektrická varná doska, Elektrická rúra, Mikrov