inzercia, predaj, predám, bazár

Prenájom 3izb bytu vo výbornej lokalite na Sklenárskej…

Kategória: Byty

Prenájom 3izb. bytu vo výbornej lokalite na Sklenárskej ulici v Starom Meste

Popis: DIrectreal Doma ponúka na prenájom krásny a priestranný 3izbový byt vo výbornej lokalite na Sklenárskej ulici v Starom Meste.

Rozloha bytu je 103,3 m² z toho je podlahová plocha bytu 97,70 m² a terasa je 5,60 m². Byt sa nachádza na 3. poschodí z 5 a je dostupný aj osobným výťahom pre 5 osôb.

Dispozícia bytu:
Vstup do bytu je cez bezpečnostné dvere do priestrannej chodby s veľkým množstvom úložného priestoru. Po ľavej strane sa nachádza spálňa, kde je tak isto veľa úložného priestoru a samostatná kúpeľňa s WC a vaňou. Po pravej strane sa dostanete do detskej izba/pracovne oproti je kúpeľňa s WC a pračkou, ďalej do krásnej obývacej miestnosti spojenej s kuchyňou, ktorá je vybavená komplet všetkými spotrebičmi, jedálenský stolom a stoličkami. V kuchynskej časti je komora, v ktorej sa nachádza chladnička s mrazničkou a policový regál na potraviny. V tejto časti bytu je priestranná terasa s nádherným výhľadom, ktorá je orientovaná na juhozápad.

Veľkou výhodu tohto bytu je bezproblémové parkovanie, pretože súčasť prenájmu bytu je aj dvojgaráž s dvoma automatickými bránami, ktorá sa nachádza v suteréne bytového domu.

Byt má v cene prenájmu aj vysokorýchlostný internet a tv od Orangeu (fiberoptimal 500Mbit/s + Tv optimal 99 programov).

Cena prenájmu komplet je 1.450€ mesačne z toho je 1.000€/nájom + 200€/dvojgaráž + 250€/energie vrátane internetu s TV.

Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí depozit vo výške dvoch mesačných nájmov. Provízia pre RK platíte polovicu z komplet ceny prenájmu s energiami.

Byt je novým najomníkom okamžite k dispozícii.

Túto lokalitu si zamilujete nie len pre jej polohu, blízkosť prírody a výbornú dostupnosť do centra ale aj pre jej kompletnú občiansku vybavenosť.
Podlahová plocha m2: 103.3
Loggia: Terasa
Výťah: Áno 1x
Stav: Novostavba
Poschodie --/--: 3/4
Konštrukcia bytu: Tehla

Zálohový predpis / mesiac EUR: 250
Okná: Plastové
Kuchynská linka: Nová
Spotrebiče: Chladnička,Mraznička,Elektrická varná doska,Elektrická rúra,Umývačka riadu,Pračka
Kúpelňa: Nová
WC: Nové
Podlahy: Drevené parkety,Dlažba
Bezpečnostné dvere: Áno
Svetové strany: JZ
Kúrenie: Ústredné
Zateplený dom: Áno
Forma vlastníctva: Osobné
Garáž: Dvojgaráž
Prechodné izby: Nie


Obhliadky a ďalšie informácie: Ing. Katarína Kavecká
k.stetinova@

Detail realitnej kancelárie:
Directreal Doma
Adresa: Holíčska 13, Bratislava


Telefón:
Prenájom 3izb bytu vo výbornej lokalite na Sklenárskej…
Podobné inzeráty
Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - DOHODA NA CENE MOŽNÁ
Kancelárie Obchodné priestory Pozemky Sklady Záhrady Ostatné Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - TOP - [29.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj 3 izbového bytu v ŽarnoviciPredaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 2Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 3Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 4Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 5Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 6Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 7Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 8Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 9Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 10 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 1 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 2 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 3 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 4 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 5 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 6 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 7 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 8 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 9 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 10 Ponúkame na predaj trojizbový byt v centre mesta Žarnovica. Byt sa nachádza na druhom poschodí v zateplenej tehlovej bytovke. V byte sú dve nepriechodné izby (detská izba a spálňa), kúpelňa s oddeleným wc, kuchyňa má vymenenú kuchynskú linku, špajzu a vstavanú potravinovú skriňu. V byte bola robená čiastočná rekonštrukcia - murované jadro s novými el. rozvodmi v kúpeľni a kuchyni, v celom byte vymenené plastové okná. V izbách sú plávajúce podlahy a v kuchyni a chodbe dlažba. Vstup na balkón s pekným výhľadom je z obývacej izby. Byt je slnečný, teplý. Ponúka sa ako kompletne zariadený, alebo podľa dohody. Pozrite si aj virtuálnu prehliadku: V prípade záujmu o obhliadku ma prosím kontaktujte na tel. č. alebo
Prenájom novostavba 3izb byt s veľkou terasou v Trenčíne.
Krásna novostavba 3 izb bytu na prenájom na ul. Za Liptovskou V Trenčíne. Novotou voňavý, krásny, kompletne zariadený 3izb byt s veľkou, slnečnou terasou v novostavbe je to, čo práve hľadáte? Nech sa páči ponuka prenájmu presne pre Vás. Poloha nehnuteľnosti zaručuje dostupnosť ku kompletnej občianskej vybavenosti, základná škola, škôlky, zastávky MHD, reštaurácie, dostupnosť do centra mesta 10 min automobilom, ale aj vynikajúcu polohu pre milovníkov športu, prechádzok, turistiky, cykloturistiky - lesný park Brezina. Byt sa nachádza v novostavbe bytového domu na 4 NP /4NP o výmere 90m2 s bezbariérovým prístupom a výťahom. K bytu prináleží murovaná pivnica o výmere 6m2 a vonkajšie súkromné parkovacie miesto. Nehnuteľnosť je dispozične dobre riešená a disponuje kompletným vybavením vrátane TV , automatickej práčky, klimatizácie, šatníka, príručnej komory.... Hlavný vstup bytu tvorí priestranná chodba s botníkom a komodou, samostatné WC pre hostí. Po ľavej strane vstupy do : samostatného šatníka, priestrannej kúpeľne / dvojumývadlo, WC, sprchový kút, vaňa/, detskej izby.. Hlavná spálňa s priamym vstupom na terasu - manželská posteľ, skrine, komoda Denný, priestranný priestor tvorí obývacia izba s kútom na relax , jedáleň a kuchyňa / + príručná špajza/ s výstupom na terasu ... Celá nehnuteľnosť je veľmi pekne zladená do príjemných tónov a pôsobí ukľudňujúcim dojmom a veľkým bonusom je krásna, slnečná terasa so sedením o výmere 72 m2 s úžasným výhľadom na okolitú prírodu. Prenájom nehnuteľnosti je len na dlhodobý prenájom a je voľný ihneď po dohode. Mesačný prenájom bytu vrátane 1 parkovacieho miesta je 1100,- € + energie. V prípade záujmu je možnosť prenájmu ďalšieho vonkajšieho parkovacieho miesta alebo vnútornej súkromnej garáže. Nech sa páči, ak je naša ponuka presne to čo hľadáte, bližšie informácie a možný termín obhliadky priamo u : Lovasová Katka katka.fairplay@
PREDAJ 2 izb.byt s balkónom v tichej lokalite
INFORMÁCIE K BYTU: PREDAJ - 2-izbový byt o výmere 52 m2 ,na 2. poschodí z dvoch, bytového domu na sídlisku, ul.Vnútorná, v Prievidzi. Tento byt je situovaný v pokojnej časti starého sídliska, má dostatok priestoru na pohodlné rodinné bývanie pre menšiu rodinku. Skvelá dispozícia bytu ponúka krásny priestor obývačky s francúzskym balkónom s otvoreným priestorom do kuchyne, 1 spálňu, kúpeľňu spojenú s toaletou, s oknom a chodbu, kde je priestor na šatníkovú skriňu. Byt sa predáva po dohode s majiteľkou kompletne zariadený. V prípade, že svoj nábytok máte, byt bude vyprataný. Pokiaľ hľadáte tiché a pokojné bývanie už od zajtra, tak sa práve pozeráte na váš budúci domov. DOPLNKOVÉ INTORMÁCIE K BYTU: V byte sú vymenené plastové okná, murovaná kúpeľňa spojená s toaletou, vaňou, veľkou výhodou je okno, keramické podlahy v kuchyni, kúpeľni a na chodbe, vinylová podlaha v ostatných miestnostiach. Súčasťou kuchyne je staršia kuchynská linka, plynová varná doska, elektrická rúra, tiež nechýba stôl, 4 stoličky a samostatne stojaca veľká chladnička s mrazničkou a veľkou výhodou týchto bytov je špajza na potraviny s vetracím otvorom. Kuchyňa a obývacia izba vytvárajú otvorený priestor, je tu menší balkón a prechod do priestrannej spálne. DISPOZÍCIA, ZARIADENIE A VYBAVENIE BYTU: Veľkou výhodou ponúkaného 2 izbového bytu je jeho umiestnenie vo vyhľadávanej, tichej lokalite starého sídliska v Prievidzi, s pohodlným bezproblémovým parkovaním priamo pred bytovým domom. Byt sa predáva zariadený, prípadne po dohode s majiteľmi bude vyprataný. Bývať v ňom môžete skutočne bez starostí a hneď. K prednostiam bytu patrí jeho svetlosť a dispozičné riešenie. Orientácia bytu je na východnú a západnú stranu. Obývacia izba prepojená s kuchyňou je centrálny priestor celého bytu s pekným výhľadom do dvora. V kúpeľni je vaňa, spojená s toaletou,umývadlom a zrkadlom umiestneným nad umývadlom a tiež veľkou výhodou je okno. Samozrejmosťou je umiestnenie práčky a skrinka na odkladanie potrebných kozmetických prípravkov. K bytu prislúchajú dve pivnice. K dispozícii je spoločná kočikáreň. Bytový dom: Bytový dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou v roku 2004 a 2009. Dom pozostáva z troch vchodov a 2 nadzemných podlaží bez výťahu, plastové vchodové dvere. Parkovanie je bezproblémové, verejné na priľahlej ceste. Byt je k dispozícii ihneď. Adresa bytu: staré sídlisko, Vnútorná 16, Prievidza Byty v danej lokalite sú veľmi vyhľadávané pre ich dostupnosť k občianskej vybavenosti, všadeprítomnej zelene a tichej pokojnej lokalite. V blízkosti sú potraviny Lidl, autobusová zastávka, optika, rôzne butiky, drogéria, všetko na dosah. ODPORÚČANIE MAKLÉRA: Tento byt je ideálny aj pre menšiu rodinu, ktorá hľadá bývanie v tichej lokalite, bývať na začiatok sa dá bez ďalších nákladných investícii. Výhody, ktoré ponúka tento byt? Poloha bytu zaručí nie len bezpečnú a dostupnú cestu do školy, či škôlky, ale aj pr
3 izbový byt na predaj vo výbornej lokalite
DOBRÉ REALITY - silná slovenská realitná spoločnosť, exkluzívne ponúka na predaj veľký 3 izbový byt s balkónom, vo veľmi dobrej lokalite v Leviciach. Základné údaje: - výmera bytu je 73,20 m2 + balkón + pivnica - v zateplenom bytovom dome na 4 poschodí s výťahom - kompletná rekonštrukcia bytu - podlahy, jadro, plastové okná, žalúzie, dlažby, obklady, oddelené WC a kúpeľňa Popis bytu: Do bytu sa vchádza cez bezpečnostné dvere do predsiene spojenej s veľkou kuchyňou. Po pravej strane sa nachádza samostatné WC, po ľavej strane je vstup do prvej izby s balkónom. Obývačka je prepojená s druhou izbou a kuchyňou. Z kuchyne je ešte vstup do samostatnej komory. V kuchyni je nová dlažba, nová kuchynská linka, sporák, digestor, V kúpeľni: sprchový kút, vaňa, umývadlo, skrinka so zrkadlom, podlahy nová dlažba a keramický obklad. V izbách je plávajúca podlaha, Cena: 112.000,- eur Lokalita a okolie: - byt sa nachádza vo výbornej lokalite Rybníky II, kde je kompletná občianska vybavenosť. Obchody, školy, škôlky, zdravotné stredisko, športový areál, fitnescentrum, kaviareň, služby. Tiché a kľudné prostredie. Hodnotenie makléra: priestranný byt po rekonštrukcii vo výbornej lokalite a s dostupnosťou všetkých služieb. Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
NA PREDAJ 1 IZ.BYT BRATISLAVA STARÉ MESTO NOVOSTAVBA 45m2
TUreality ponúka na predaj krásny 1 iz.byt situovaný vo výbornej lokalite Bratislava-Staré Mesto. Byt sa nachádza na Sklenárskej ulici v novostavbe. Výmera bytu je 45 m2. Byt sa predáva kompletne zariadený. Byt ponúka dostatok úložného priestoru. Parkovanie v okolí bytového domu. Lokalita v ktorej sa byt nachádza ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. V blízkosti sa nachádzajú obchody, zastávky MHD, školy. Ide o príjemnú a tichú lokalitu plnú zelene. Energetický certifikát nie je k dispozícií. Cena bytu je 180.000 eur + provízia pre RK (5.000eur). INFO: machovicova@, Tel.:
Čerstvo prerobený 3-izbový byt vo výbornej lokalite
Ing. Ildikó Marczellová RESPECT REAL ponúka na predaj 3-izbový byt s balkónom na 2. poschodí vo výbornej lokalite. Panelová bytovka sa nachádza v blízkosti výbornej občianskej vybavenosti, v vo východnej časti mesta. Bytovka je zateplená, 8-poschodová, kompletne obnovená, parkovanie je pred bytovkou bezproblémové. Rozloha bytu je 63 m2, kúrenie je centrálne plynové s radiátormi. Dispozičné riešenie bytu je veľmi praktické: po vstupe do bytu cez vchodové dvere s nachádzame vo vstupnej chodbe a predsieni. Oproti vstupu sa nachádza kúpeľňa a samostatná toaleta. Z predsiene môžeme vstupovať napravo do obývačky a do jednej izby, odkiaľ je východ na balkón a naľavo do izby a kuchyne. Všetky miestnosti bytu sú nepriechodné. Byt bol v roku 2023 kompletne prerobený a obnovený a boli použité iba kvalitné materiály: nové bezpečnostné vchodové dvere, nové interiérové dvere, nová podlaha, nová maľba, San Marco, bodové svetlá, prerobený balkón, nové elektrické rozvody, v obývačke a v kuchyni sú vonkajšie žalúzie. Balkón je slnečný, orientovaný na východ. K bytu patrí pivnica. Režijné náklady sú cca. 120 Eur/ mesiac. Byt je bez ťarchy, nasťahovanie je možné ihneď. Cena bytu vrátane profesionálneho realitného servisu: 126 990 Eur. Kontakt: Ing. Ildikó Marczellová, ,