inzercia, predaj, predám, bazár

Prenájom 5 izbový dom, Kostolná ul., Nitra - Čermáň EXKLUZÍV

Kategória: Domy

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na prenájom nehnuteľnosť nachádzajúcu sa v meste Nitra, m.č. Čermáň na ulici Kostolná.

Samostatne stojaci 5 izbový rodinný dom s úžitkovou plochou približne 293 m2, po čiastočnej rekonštrukcii na 989 m2 pozemku.

Ponuka na prenájom pre rodinu (4 osoby) je 1000 € z toho 700 € je nájom a 300 € sú energie.

Vhodný ako ubytovňa pre pracovné agentúry, alebo pracovné firmy. Kapacita lôžok je aktuálne pre 8 osôb s možnosťou úpravy podľa dohody. Preferovaný je dlhodobý prenájom, kedy sa cena nastaví individuálne na základe dohody a počtu osôb.

Cena za prenájom celého domu pre 8 osôb je 1 400 € z toho 900 € je nájom a 500 € sú energie.

Depozit vo výške mesačného prenájmu. Platba za prenájom je mesiac vopred.

Dispozícia: Hlavný vstup so zádverím, hala slúžiaca ako jedáleň vedie do kuchyne so špajzou. Prepojovacia chodba s WC a šatníkom vedie na zadnú terasu, obývacia nepriechodná izba č.1 s možnosťou dvoch a viac lôžok je s balkónovým vstupom na zadnú terasu. Z centrálnej haly vojdete schodiskom do izby č.2, ktorá má veľkú terasu s možnosťou dvoch postelí, ďalej spoločná kúpeľňa s WC. Chodba, z ktorej vedie vstup do druhej kúpeľne so sprchovacím kútom a umývadlom, vedie do izby č.3 s možnosťou dvoch postelí, kde sú dvere s výstupom na zadnú terasu. Schodisko na 2NP vedie do priestrannej haly, z ktorej je vstup do dvoch nepriechodných izieb (izba č.4, izba č.5) s možnosťou štyroch a viac lôžok.

Dom sa prenajíma so základným vybavením ako práčka, mikrovlnná rúra, rúra na pečenie a nábytku, ktorý je na fotkách. Možnosť čiastočného doplnenia, alebo odstránenia nábytku po dohode s vlastníkom.

Po individuálnej dohode je možnosť užívať garáž a ďalšie úžitkové priestory v dome.
Parkovanie je možné len na ulici.

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv.
Prenájom 5 izbový dom, Kostolná ul., Nitra - Čermáň EXKLUZÍV
Podobné inzeráty
Prenájom 5 izbového domu, Kostolná ul., Nitra - Čermáň
Realitná kancelária RE/MAX ponúka na prenájom nehnuteľnosť, nachádzajúcu sa v meste Nitra, m.č. Čermáň na ulici Kostolná. Samostatne stojaci 5 izbový rodinný dom s úžitkovou plochou približne 293 m2, po čiastočnej rekonštrukcii na 989 m2 pozemku. Ponuka na prenájom pre rodinu (4 osoby) je 1000 € z toho 700 € je nájom a 300 € sú energie. Vhodný ako ubytovňa pre pracovné agentúry, alebo pracovné firmy. Kapacita lôžok je aktuálne pre 8 osôb s možnosťou úpravy podľa dohody. Preferovaný je dlhodobý prenájom, kedy sa cena nastaví individuálne na základe dohody a počtu osôb. Cena za prenájom celého domu pre 8 osôb je 1 400 € z toho 900 € je nájom a 500 € sú energie. Depozit vo výške mesačného prenájmu. Platba za prenájom je mesiac vopred. Dispozícia: Hlavný vstup so zádverím, hala slúžiaca ako jedáleň vedie do kuchyne so špajzou. Prepojovacia chodba s WC a šatníkom vedie na zadnú terasu, obývacia nepriechodná izba č.1 s možnosťou dvoch a viac lôžok je s balkónovým vstupom na zadnú terasu. Z centrálnej haly vojdete schodiskom do izby č.2, ktorá má veľkú terasu s možnosťou dvoch postelí, ďalej spoločná kúpeľňa s WC. Chodba, z ktorej vedie vstup do druhej kúpeľne so sprchovacím kútom a umývadlom, vedie do izby č.3 s možnosťou dvoch postelí, kde sú dvere s výstupom na zadnú terasu. Schodisko na 2NP vedie do priestrannej haly, z ktorej je vstup do dvoch nepriechodných izieb (izba č.4, izba č.5) s možnosťou štyroch a viac lôžok. Dom sa prenajíma so základným vybavením ako práčka, mikrovlnná rúra, rúra na pečenie a nábytku, ktorý je na fotkách. Možnosť čiastočného doplnenia, alebo odstránenia nábytku po dohode s vlastníkom. Po individuálnej dohode je možnosť užívať garáž a ďalšie úžitkové priestory v dome. Parkovanie je možné len na ulici. Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu spojeného s prenájmom.
Predaj 7-izb, RD, 230 m2, a pozemky- 7945 m2, Nitra-Čermáň
Zľava 100.000,- Eur, z pôvodnej ceny! Exkluzívne IBA U NÁS. Na predaj rozľahlý 7- izbový rodinný dom o výmere 230 m2 s nadčasovou dispozíciou , nachádzajúci sa vo vyhľadávanej lokalite Nitra- Čermáň. Dom má 1 podlažie a suterén(postavený nad zemou) s garážou. Dispozícia: na prízemí sa nachádza kuchyňa , špajza, veľká obývačka, 3x hosťovská izba, kúpeľňa, toaleta, chodba. Suterén: garáž, 3x hosťovská izba, kotolňa. Za domom sa nachádza terasa s prístupom k bazénu. Rodinný dom je postavený z tehly, rok začatia užívania je 1988. V dome sú použité kvalitné materiály, menené plastové okná. Výhrevným telesom je plynový kotol, taktiež sa v dome nachádza krb. Ďalší veľmi zaujímavý rozmer tejto nehnuteľnosti sú priľahlé pozemky o výmere 7945 m2, šírka 37 m, terén je rovinatý, sú na ňom okrasné stromy, trávnatý porast. Dom je pripojený na všetky IS. Prístupová cesta je asfaltová. Nehnuteľnosť má výhody všetkej občianskej vybavenosti a MHD, školy, škôlky, nákupné centrá, poliklinika,.... ktorú ponúka lokalita Nitra- Čermáň. Veľký bonus- blízko do prírody, a dobré pripojenie na diaľnicu. Aj na túto nehnuteľnosť Vám vybavíme v našom hypo centre fantastický uver so sadzbou 3,0%. Môj tip: Rozľahlý rodinný dom s rozumnou dispozíciou, priľahlé pozemky o výmere 7945 m2, šírka 37 m, vo vyhľadávanej lokalite Nitra- Čermáň, robia s tejto nehnuteľnosti ponuku, ktorá sa nedá kúpiť každý deň. Nehnuteľnosť má viac možností využitia, od luxusného bývania až po individuálny zámer Poskytujem vypracovanie zmlúv k nehnuteľnostiam : - kúpne zmluvy - nájomné zmluvy - darovacie zmluvy - plnomocenstvo - návrhy na vklad do katastra nehnuteľností - v prípade potreby zavkladovanie zmlúv do katastra nehnuteľností - zmluvy o vysporiadaním spoluvlastníckych podielov- dom, pozemok, byt - zmluvy o zriadení/zrušení vecných bremien - rozparcelovaním a zabezpečením geodeta pre prípad potreby geometrického plánu - návrh na zápis geometrického plánu do katastra nehnuteľností - plná moc k nakladaniu s nehnuteľnosťou Cena je jednotlivo po vzájomnej dohode od zložitosti zmluvy. Vypracované zmluvy zašlem mailom, poštou, alebo doručím osobne ako sa dohodneme.
Predaj 7-izb, RD, 230 m2, a pozemky- 7945 m2, Nitra-Čermáň
Exkluzívne IBA U NÁS. Na predaj rozľahlý 7- izbový rodinný dom o výmere 230 m2 s nadčasovou dispozíciou , nachádzajúci sa vo vyhľadávanej lokalite Nitra- Čermáň. Dom má 1 podlažie a suterén(postavený nad zemou) s garážou. Dispozícia: na prízemí sa nachádza kuchyňa , špajza, veľká obývačka, 3x hosťovská izba, kúpeľňa, toaleta, chodba. Suterén: garáž, 3x hosťovská izba, kotolňa. Za domom sa nachádza terasa s prístupom k bazénu. Rodinný dom je postavený z tehly, rok začatia užívania je 1988. V dome sú použité kvalitné materiály, menené plastové okná. Výhrevným telesom je plynový kotol, taktiež sa v dome nachádza krb. Ďalší veľmi zaujímavý rozmer tejto nehnuteľnosti sú priľahlé pozemky o výmere 7945 m2, šírka 37 m, terén je rovinatý, sú na ňom okrasné stromy, trávnatý porast. Dom je pripojený na všetky IS. Prístupová cesta je asfaltová. Nehnuteľnosť má výhody všetkej občianskej vybavenosti a MHD, školy, škôlky, nákupné centrá, poliklinika,.... ktorú ponúka lokalita Nitra- Čermáň. Veľký bonus- blízko do prírody, a dobré pripojenie na diaľnicu. Aj na túto nehnuteľnosť Vám vybavíme v našom hypo centre fantastický uver so sadzbou 3,0%. Môj tip: Rozľahlý rodinný dom s rozumnou dispozíciou, priľahlé pozemky o výmere 7945 m2, šírka 37 m, vo vyhľadávanej lokalite Nitra- Čermáň, robia s tejto nehnuteľnosti ponuku, ktorá sa nedá kúpiť každý deň. Nehnuteľnosť má viac možností využitia, od luxusného bývania až po individuálny zámer Poskytujem vypracovanie zmlúv k nehnuteľnostiam : - kúpne zmluvy - nájomné zmluvy - darovacie zmluvy - plnomocenstvo - návrhy na vklad do katastra nehnuteľností - v prípade potreby zavkladovanie zmlúv do katastra nehnuteľností - zmluvy o vysporiadaním spoluvlastníckych podielov- dom, pozemok, byt - zmluvy o zriadení/zrušení vecných bremien - rozparcelovaním a zabezpečením geodeta pre prípad potreby geometrického plánu - návrh na zápis geometrického plánu do katastra nehnuteľností - plná moc k nakladaniu s nehnuteľnosťou Cena je jednotlivo po vzájomnej dohode od zložitosti zmluvy. Vypracované zmluvy zašlem mailom, poštou, alebo doručím osobne ako sa dohodneme.
Predaj 7-izb, RD, 230 m2, a pozemky- 7945 m2, Nitra-Čermáň
Zľava 100.000,- Eur, z pôvodnej ceny! Exkluzívne IBA U NÁS. Na predaj rozľahlý 7- izbový rodinný dom o výmere 230 m2 s nadčasovou dispozíciou , nachádzajúci sa vo vyhľadávanej lokalite Nitra- Čermáň. Dom má 1 podlažie a suterén(postavený nad zemou) s garážou. Dispozícia: na prízemí sa nachádza kuchyňa , špajza, veľká obývačka, 3x hosťovská izba, kúpeľňa, toaleta, chodba. Suterén: garáž, 3x hosťovská izba, kotolňa. Za domom sa nachádza terasa s prístupom k bazénu. Rodinný dom je postavený z tehly, rok začatia užívania je 1988. V dome sú použité kvalitné materiály, menené plastové okná. Výhrevným telesom je plynový kotol, taktiež sa v dome nachádza krb. Ďalší veľmi zaujímavý rozmer tejto nehnuteľnosti sú priľahlé pozemky o výmere 7945 m2, šírka 37 m, terén je rovinatý, sú na ňom okrasné stromy, trávnatý porast. Dom je pripojený na všetky IS. Prístupová cesta je asfaltová. Nehnuteľnosť má výhody všetkej občianskej vybavenosti a MHD, školy, škôlky, nákupné centrá, poliklinika,.... ktorú ponúka lokalita Nitra- Čermáň. Veľký bonus- blízko do prírody, a dobré pripojenie na diaľnicu. Aj na túto nehnuteľnosť Vám vybavíme v našom hypo centre fantastický uver so sadzbou 1,0%. Môj tip: Rozľahlý rodinný dom s rozumnou dispozíciou, priľahlé pozemky o výmere 7945 m2, šírka 37 m, vo vyhľadávanej lokalite Nitra- Čermáň, robia s tejto nehnuteľnosti ponuku, ktorá sa nedá kúpiť každý deň. Nehnuteľnosť má viac možností využitia, od luxusného bývania až po individuálny zámer
Predaj luxusný 6-izbový rodinný dom Nitra, okr. Nitra
CENA DOHODOU !!! Hľadáte luxusné bývanie v tichej - slepej ulici v jednej s najlepších lokalít v meste? Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj 6-izbový rodinný dom v meste Nitra, mestská časť Čermáň. Dom s veľkorysou úžitkovou plochou 394m2 ( plus cca 55m2 dve terasy) skolaudovaný v r. 2017, postavený z tehly, zateplený 10 cm izoláciou a fasádou z r. 2020, so strechou s pálenej škridly Tondach, nainštalovanými slnečnými kolektormi pre ohrev úžitkovej vody a bazénu..interiérové dvere z masívneho dubu, drevené eurookná so žalúziami a sieťkami..V dome kompletné rozvody pre SAT, TV + rádio signál a internet..dom zapojený na alarm..upratovanie určite uľahčí centrálny vysávač inštalovaný v dvojgaráži s elektr. bránami..dom je vykurovaný podlahovým kúrením s plynovým kotlom ( predpríprava aj na kúrenie krbovou vložkou)..osvetlenie riešené úspornými LED žiarovkami..nízke celkové mesačné náklady na bývanie - cca 170.-EUR..Dispozičné riešenie: na prízemí: -obývačka: 1x -kuchyňa: 1x -špajza: 1x -jedáleň: 1x -spálňa: 1x -izby: 2x -šatníky: 2x murované miestnosti, jeden pri spálni a druhý medzi ďalšími dvomi izbami, vchod z izieb. -kúpelne: 2x -toalety: 3x na prízemí, s toho jeden pri vstupnej chodbe pre návštevy. -bazén priamo v dome -sauna -kotolňa s práčovňou: 1x -dielňa alebo sklad: 1x -dvojgaráž s bránami na diaľkové ovládanie spojená s domom, vchod z garáže priamo do domu. -vonkajšia terasa a záhradný domček so svetlom a zásuvkou 230V. na poschodí: -galéria s knižnicou -veľká spoločenská miestnosť (bar, biliard) -izba: 1x -toaleta s umývadlom: 1x -menšie priestory na skladovanie 2x -terasa nad dvojgarážou s výhľadom na Nitru Všetky dôležité miestnosti sa nachádzajú na prízemí a sú bezbariérové. Lokalita: Dom je umiestnený v tichej lokalite, v slepej uličke, v blízkosti na pešo sa nachádzajú obchody, škôlka, škola, ihrisko, pošta, veterinárna ambulancia, lekáreň, zastávka MHD cca 200m. Veľmi rýchle napojenie na diaľnicu - výjazd juh..Najlepšia lokalita na bývanie v Nitre. Veľmi kľudné a tiché bývanie, napriek tomu, že je všetko v blízkej dostupnosti aj na pešo. Pred domom a v garáži možnosť parkovať až 10 áut...Pri rýchlom a serióznom jednaní možná dohoda..(Možná aj výmena s doplatkom za dvoj, alebo trojizbový byt v Nitre - podmienka vlastné kúrenie a garáž, či garážové parkovacie státie..) info o cene v RK, cena dohodou... viac info na
Predaj luxusný 6-izbový rodinný dom Nitra, okr. Nitra
ZNÍŽENÁ CENA !!! Hľadáte luxusné bývanie v tichej - slepej ulici v jednej s najlepších lokalít v meste? Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj 6-izbový rodinný dom v meste Nitra, mestská časť Čermáň. Dom s veľkorysou úžitkovou plochou 394m2 ( plus cca 55m2 dve terasy) skolaudovaný v r. 2017, postavený z tehly, zateplený 10 cm izoláciou a fasádou z r. 2020, so strechou s pálenej škridly Tondach, nainštalovanými slnečnými kolektormi pre ohrev úžitkovej vody a bazénu..interiérové dvere z masívneho dubu, drevené eurookná so žalúziami a sieťkami..V dome kompletné rozvody pre SAT, TV + rádio signál a internet..dom zapojený na alarm..upratovanie určite uľahčí centrálny vysávač inštalovaný v dvojgaráži s elektr. bránami..dom je vykurovaný podlahovým kúrením s plynovým kotlom ( predpríprava aj na kúrenie krbovou vložkou)..osvetlenie riešené úspornými LED žiarovkami..nízke celkové mesačné náklady na bývanie - cca 170.-EUR..Dispozičné riešenie: na prízemí: -obývačka: 1x -kuchyňa: 1x -špajza: 1x -jedáleň: 1x -spálňa: 1x -izby: 2x -šatníky: 2x murované miestnosti, jeden pri spálni a druhý medzi ďalšími dvomi izbami, vchod z izieb. -kúpelne: 2x -toalety: 3x na prízemí, s toho jeden pri vstupnej chodbe pre návštevy. -bazén priamo v dome -sauna -kotolňa s práčovňou: 1x -dielňa alebo sklad: 1x -dvojgaráž s bránami na diaľkové ovládanie spojená s domom, vchod z garáže priamo do domu. -vonkajšia terasa a záhradný domček so svetlom a zásuvkou 230V. na poschodí: -galéria s knižnicou -veľká spoločenská miestnosť (bar, biliard) -izba: 1x -toaleta s umývadlom: 1x -menšie priestory na skladovanie 2x -terasa nad dvojgarážou s výhľadom na Nitru Všetky dôležité miestnosti sa nachádzajú na prízemí a sú bezbariérové. Lokalita: Dom je umiestnený v tichej lokalite, v slepej uličke, v blízkosti na pešo sa nachádzajú obchody, škôlka, škola, ihrisko, pošta, veterinárna ambulancia, lekáreň, zastávka MHD cca 200m. Veľmi rýchle napojenie na diaľnicu - výjazd juh..Najlepšia lokalita na bývanie v Nitre. Veľmi kľudné a tiché bývanie, napriek tomu, že je všetko v blízkej dostupnosti aj na pešo. Pred domom a v garáži možnosť parkovať až 10 áut...Pri rýchlom a serióznom jednaní možná dohoda..(Možná aj výmena s doplatkom za dvoj, alebo trojizbový byt v Nitre - podmienka vlastné kúrenie a garáž, či garážové parkovacie státie..) info o cene v RK, cena dohodou... viac info na