inzercia, predaj, predám, bazár

Prenajom a servis nafukovacich clnov a motorov, viriviek ...

Kategória: Vodné športy, potápanie

Prenajom a servis nafukovacich clnov a malych motorov, servis viriviek. Vojka nad Dunajom 21. Len 20 km od BA.

Prenajom a servis nafukovacich clnov a motorov, viriviek ...
Podobné inzeráty
STX set Windsurf
Predam novy set nepouzity komplet balenie! Rozobratne na foto plus nazorna foto na vode. Nevhodny darcek iba stoji a zavadzia, Paddle 280cm a plachta 4,9m PC za komplet set cca 1300€ Holandský výrobca s mnohoročnými skúsenosťami. Značka STX patrí medzi najväčších výrobcov windsurfingových plachiet, nafukovacích windsurfov, nafukovacích paddleboardov a nafukovacích foilboardov. STX sa zameriava najmä na športových paddleboardistov, pre ktorých sú určené touringové a závodné modely STX Tourer a STX Race. Na svoje si však prídu aj začiatočníci, či tí ktorí hľadajú všestranný paddleboard do akýchkoľvek podmienok s modelmi STX Freeride. Ako windsurfová značka má však v ponuke aj kvalitné a veľmi dobre spracované nafukovacie windsurfy, ktorých skladnosť a kompaktnosť ocení každý windsurfer cestovateľ. Pokiaľ hľadáš dva v jednom a rovnako ako paddleboarding ťa láka aj windsurfing, potom si určite vyberieš z ponuky STX hybridných nafukovacích windSUPov. Nafukovacie paddleboardy od značky STX veľmi dobre uspokoja aj náročných a športovo orientovaných jazdcov, pre ktorých sú kvalita a výkon prvoradé.
Konzola
Športová konzola so sedákom. Perfektná zostava do nafukovacích člnov aj pevnej lode. Zostava je vrátane volantu, prevodky riadenia a bovdenu riadenia. Cena za komplet 800, 00 EUR. ČESKÝ TELEFON: 0180, seckap@ K odberu 12 km od Skalice SK.
Konzola na čln + sedák
Športová konzola so sedákom. Perfektná zostava do nafukovacích člnov aj pevnej lode. Zostava je vrátane volantu, prevodky riadenia a bovdenu riadenia. Cena za komplet 400,00 EUR. ČESKÝ TELEFON: 0180, seckap@ K odberu 12 km od Skalice SK.
Konzola + sedák
Športová konzola so sedákom. Perfektná zostava do nafukovacích člnov aj pevnej lode. Zostava je vrátane volantu, prevodky riadenia a bovdenu riadenia. Cena za komplet 600,00 EUR. (teraz sleva 200RUR) ČESKÝ TELEFON: 0180, seckap@ K odberu 12 km od Skalice SK.
Čln Kolibri KM-300 D-REZERVOVANÉ.
Predám čln kupovaný v lete 2020, malo použivany,nepoškodený. Séria profi motorových člnov, určených hlavne pre plavbu s motorom. Podlaha člnov je hliníková. Pod podlahou je nafukovací kýl tvarujúci dno, pre lepšie vedenie a ovládanie pri plavbe v sklze. Konštrukcia umožňuje veľké zaťaženie a osadenie výkonnými motormi. Materiál použitý na výrobu je 5 vrstvové PVC o hustote 1100g/m2. V výbave sú 2ks lavičky, 2ks veslá, nafukovacia nožná pumpa, opravná, sada. 300cm x 160cm 42 priemer valca Váha 55kg Nosnosť 400kg Motor max 7,4/10HP 2x Lavica 3 Osoby PVC 1100g/m2
Vysokotlaká nafukovacia podlaha do člnov
Vysokotlaká nafukovacia podlaha do člnov PROSCAN KRAKEN Čln 300 cm -- šírka podlahy - 80 cm, dĺžka 192 cm, cena 149 EUR Čln 330 cm -- šírka podlahy - 80 cm, dĺžka 222 cm, cena 159 EUR