inzercia, predaj, predám, bazár

Prenájom apartmánov v širšom centre Piešťan

Kategória: Byty

Ponúkame Vám na krátkodobý alebo dlhodobý prenájom zariadené apartmány v apartmánovom dome v širšom centre Piešťan.
Ponuka zahŕňa:
2-izbové apartmány Z7: výmera 45 m2 (1 spálňa, obývačka, kúpeľňa s WC, chodba, menší kuchynský kút). Max. počet osôb v apartmáne je 2.
Cena: 410 €/mesiac s energiami, depozit 500,-€ .... dlhodobý nájom (minimálna doba nájmu 1 rok) alebo 550,-€/mesiac .....krátkodobý nájom, príp. 40,-€/noc/apartmán, (min. 3 noci)
3-izbový apartmán L3 na druhom poschodí, má výmeru 76 m2, max. počet osôb 3.
Cena: 550,-€/mesiac s energiami, depozit 550,-€. .... dlhodobý nájom (minimálna doba nájmu 1 rok) alebo 750,-€/mesiac...krátkodobý nájom, príp. 50,-€/noc/byt, (min. 3 noci)
4-izbový byt L2, na druhom poschodí, má 140 m2, balkón 10 m2. Max. počet osôb v byte je 4.
Cena: 760,-€/mesiac s energiami, depozit 760,-€........ dlhodobý nájom (minimálna doba nájmu 1 rok) alebo 950,-€/mesiac....krátkodobý nájom, príp. 60,-€/noc/byt, (min. 3 noci).

Názor makléra: Čisté, priestranné apartmány v štandardnej výbave pre nenáročnú klientelu za dostupnú cenu. Benefitom je pokojná lokalita v širšom centre mesta, neďaleko nábrežia Váhu či mestského parku, ako aj možnosť parkovania (1 miesto/1 apartmán) priamo pred objektom či možnosť využívať záhradu s bazénom v nádvorí domu. Vhodný najmä pre študentov a rodinky, prípustní sú domáci miláčikovia malého vzrastu.

Všetky bližšie informácie Vám poskytne maklér nehnuteľnosti: Peťa, tel.č.
Prenájom apartmánov v širšom centre Piešťan
Podobné inzeráty
Prenájom apartmánov v širšom centre Piešťan
Ponúkame Vám na krátkodobý alebo dlhodobý prenájom zariadené apartmány v apartmánovom dome v širšom centre Piešťan. Ponuka zahŕňa: 2-izbové apartmány Z7: výmera 45 m2 (1 spálňa, obývačka, kúpeľňa s WC, chodba, menší kuchynský kút). Max. počet osôb v apartmáne je 2. Cena: 410 €/mesiac s energiami, depozit 500,-€ .... dlhodobý nájom (minimálna doba nájmu 1 rok) alebo 550,-€/mesiac .....krátkodobý nájom, príp. 40,-€/noc/apartmán, (min. 3 noci) 3-izbový apartmán L3 na druhom poschodí, má výmeru 76 m2, max. počet osôb 3. Cena: 550,-€/mesiac s energiami, depozit 550,-€. .... dlhodobý nájom (minimálna doba nájmu 1 rok) alebo 750,-€/mesiac...krátkodobý nájom, príp. 50,-€/noc/byt, (min. 3 noci) 4-izbový byt L2, na druhom poschodí, má 140 m2, balkón 10 m2. Max. počet osôb v byte je 4. Cena: 760,-€/mesiac s energiami, depozit 760,-€........ dlhodobý nájom (minimálna doba nájmu 1 rok) alebo 950,-€/mesiac....krátkodobý nájom, príp. 60,-€/noc/byt, (min. 3 noci). Názor makléra: Čisté, priestranné apartmány v štandardnej výbave pre nenáročnú klientelu za dostupnú cenu. Benefitom je pokojná lokalita v širšom centre mesta, neďaleko nábrežia Váhu či mestského parku, ako aj možnosť parkovania (1 miesto/1 apartmán) priamo pred objektom či možnosť využívať záhradu s bazénom v nádvorí domu. Vhodný najmä pre študentov a rodinky, prípustní sú domáci miláčikovia malého vzrastu. Všetky bližšie informácie Vám poskytne maklér nehnuteľnosti: Peťa, tel.č.
Dokončené novostavby apartmánov, 200m od mora, Makarská rivi
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_3643 Miesto: Makarská riviéra Typ nehnuteľnosti: Novostavby luxusných apartmánov Cena od 278.100€ do 612.850 € Obytná plocha apartmánov: od 73 do 162m2 Dispozícia: 2 až 3 spálne, 2 až 3 kúpeľne Vzdialenosť od mora: 200m (5 minút pešo priamo na pláž) Elektrina Voda z vodovodu Telefón / Internet Prístup autom Kanalizácia Vzdialenosť od centra 200 m Vzdialenosť od letiska 55 km Kľúčové vlastnosti nehnuteľnosti: Novostavba Skvelá lokalita Blízkosť pláže Popis: RK Relax properties vám ponúka na predaj jedinečnú príležitosť – predaj novostavieb apartmánov 200m od mora v jedinečnej lokalite a polohe na Makarskej riviére. V ponuke nájdete apartmány s dvoma a tromi spálňami a dvoma až troma kúpeľňami o rozlohe od 73m2 po 162m2. Každý z apartmánov má veľkú terasu a výhľad na more! Objekt sa skladá zo suterénu s garážovými státiami a skladom, prízemím. Objekt disponuje 3 nadzemnými podlažiami a má celkovo 16 apartmánov. Nachádza sa iba 200 m od mora a od centra, kde sú obchody, reštaurácie, kaviarne, lekárne. Každý apartmán s dvoma spálňami (74m2) sa skladá z kuchyne, jedálne, obývacej izby, dvoch kúpeľní a dvoch spální. Trojizbové apartmány (122-149m2) sa skladajú z 3 spální, dvoch kúpeľní, chodby, kuchyne, jedálne a obývacej izby a balkóna s výhľadom na more. Tieto trojizbové apartmány na treťom poschodí a v podkroví sú mezonetové, na rozdiel od ostatných trojspálňových apartmánov majú navyše veľkú šatníkovú skriňu, práčovňu, ďalšiu toaletu a veľkú terasu s otvoreným výhľadom na more. Apartmány sú momentálne už dokončené a novým majiteľom sa budú odovzdávať vybavené klimatizácia, podlahy, sanita, kachličky – bez nábytku. Posledné voľné apartmány: 3 izbové apartmány  S1/I – prízemie, 288.400 EUR S/Z – prízemie, 278.100 EUR 4 izbové apartmány A1/Z – prízemie, 401.700 EUR A2/Z – 1. poschodie, 494.400 EUR Mezonetové apartmány typu Duplex House (rozprestierajúce sa na 2 poschodiach) A4/1 – 3 poschodie, 566.500EUR A5/Z – 3. poschodie, 612.850 EUR Ceny sú vrátane DPH. Kontaktujte nás a na vyžiadanie Vám pošleme pôdorys vybraného apartmánu. Možnosť doplatenia parkovania: Garážové státie – 30.900 EUR Vonkajšie státie – 20.600 EUR Objekt je kompletne postavený z betónu, bude mať výťah, prvotriednu keramiku a podlahy v spálňach, kamenné schodisko. Posuvné steny sú hliníkové so zdvižno-posuvným systémom s trojvrstvovým sklom, žalúzie sú elektrické, každá izba je klimatizovaná, v kúpeľniach je podlahové vykurovanie. Vzhľadom k tomu, že spoločnosť vlastní byty, sú všetci budúci kupujúci oslobodení od platenia štátnej dane z nákupu nehnuteľnosti. Viac o lokalite Makarska Makarska je najväčšie mesto, ktoré leží na 200 km pobreží medzi Dubrovníkom a Splitom, 60 km od Splitu. Bolo to jedno z prvých miest s veľkým turistickým ruchom v Chorvátsku a dnes je mi
Apartmán komplet zariadený na Štrbskom Plese na predaj
REALITY KAMZÍK Vám ponúka na PREDAJ posledný apartmán na Štrbskom Plese v hoteli Ovruč. Nové luxusné apartmány v hoteli Ovruč sa nachádzajú v najtichšej lokalite Štrbského Plesa neďaleko stanice električky a zubačky a v blízkosti výhliadky Monte Móry. Komplet dokončený a zariadený apartmán 515 je 2 -izbový a je orientovaný na južnú stranu. Výmera apartmánu je 40,19 m2. Je teplý a slnečný. Predáva sa v prevedení nadštandard - vchodové dvere, interiérové dvere, vynilové podlahy, komplet obklady a dlažba, sprchovací kút, radiátor, umývadlo, batérie značky Hansgrohe, závesné WC, kuchynská linka so spotrebičmi, krb s obkladom, komplet drevený nábytok (zoznam interiéru zašleme emailom). Ku každému apartmánu je vyčlenené miesto v lyžiarni a spoluvlastnícky podiel na spoločných priestoroch vrátane wellnes centra.  V cene je zahrnuté aj parkovacie miesto v podzemnej garáži, spoluvlastnícky podiel na hnuteľnom vybavení wellness, kabeláž LED osvetlenia, pripojovací poplatok VSD a príslušenstvo krbu. MOŽNOSŤ ODPOČTU DPH! Apartmánový dom má dve podzemné podlažia, 6.nadzemných podlaží. Parkovacie státia sú umiestnené v podzemnej garáži pod apartmánovým domom.  II. PODZEMNÉ PODLAŽIE: - parkovacie státia a sklady I. PODZEMNÉ PODLAŽIE: - reštaurácia - wellnes centrum - lyžiareň - 1 apartmán - kotolňa - parkovacie státia a sklady I. NADZEMNÉ PODLAŽIE - 13 apartmánov - vstupná hala s recepciou a krbom - zimná záhrada - 2 výťahy so schodiskami II. NADZEMNÉ PODLAŽIE -  14 apartmánov na každom podlaží - 2 výťahy so schodiskami III. NADZEMNÉ PODLAŽIE - 14 apartmánov - 2 výťahy so schodiskami IV. NADZEMNÉ PODLAŽIE - 14 apartmánov - 2 výťahy so schodiskami V. NADZEMNÉ PODLAŽIE - 14 apartmánov - 2 výťahy so schodiskami VI. NADZEMNÉ PODLAŽIE - PODKROVIE - 14 apartmánov - 2 výťahy so schodiskami Viac informácií Vám radi poskytneme telefonicky alebo emailom.
NOVOSTAVBA REZIDENCIE - 3 izbový byt s 2 kúpeLňami - V PLAYA
NOVOSTAVBA REZIDENCIE V PLAYA FLAMENCA Novostavba luxusného komplexu apartmánov s 2 spálňami, 2 kúpeľňami a veľkými terasami sa nachádza v Playa Flamenca v blízkosti mora. Väčšina apartmánov má výhľad na more! Vybrať si môžete z prízemných apartmánov so záhradou, apartmánov na prvom a druhom poschodí s terasou alebo podkrovných bytov (so soláriom) na treťom poschodí. Všetky byty majú podzemné parkovisko a uzavretý sklad. Komplex vám ponúka aj spoločný bazén so zeleňou, posilňovňu so saunou, detské ihrisko a priestor pre pentaquin. ~ Playa Flamenca je pokojná rezidenčná urbanizácia pri pláži, ktorá sa nachádza 40 minút jazdy od letiska Alicante a 15 minút jazdy od rušného mesta Torrevieja. Urbanizácia pozostávajúca z apartmánov a víl leží na dobre udržiavanej malej pláži s možnosťou prenájmu lehátok v letných mesiacoch. Cez hlavnú cestu smerom do vnútrozemia od komplexu sa nachádza veľké moderné nákupné centrum s veľkým supermarketom, mnohými reštauráciami a barmi, bankami, kaderníctvami a butikmi. Tri majstrovské ihriská sú vzdialené do 10 minút jazdy od rezortu, vrátane rozprávkového Villamartinu, častého dejiska Mediterranean Open. Golfové ihrisko Campoamor sa nachádza medzi palmami a borovicami a je nádherné; Neďaleké Las Ramblas je ďalším veľkolepým ihriskom a skutočným testom golfových zručností. * K danej cene nehnuteľnosti je nutné pripočítať navýšenie o správne a servisné poplatky vo výške 15%. ** V prípade ak ste na našich stránkach nenašli vyhovujúcu nehnuteľnosť, využite naše služby a my Vám nájdeme "PONUKU NA MIERU". *** Servis od A po Z! Prevedieme Vás celým procesom, od prvej obhliadky až k prevodu nehnuteľnosti, zabezpečíme kompletný právny servis, ako aj najvýhodnejšie podmienky pre potrebné dofinancovanie. V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať. Poschodie: 1 Počet izieb: 3 Obytná plocha: 75m² Celková rozloha: 75m² Úžitková plocha: 75m² Kúpeľňa: áno Terasa: áno Predzáhradka: neuvedené
Apartmány Vyšná Boca
Broker Consulting ponúka exkluzívne na predaj 12 apartmánov v krásnom prostredí obce Vyšná Boca. Priamo pod lyžiarskym strediskom Bačova Roveň a Čertovica sa nachádza štýlový apartmánový dom rodinného typu s celkovo 12 apartmánmi a reštauračným zariadením. Hlavnou myšlienkou investora bolo vybudovať miesto pre oddych v kruhu svojich najbližších s možnosťou stravovania, priamo v objekte. Cena apartmánov začína už od 113 tisíc a konečná cena apartmánu je závislá od veľkosti a konečného štandardu vybavenia apartmánu. V cene apartmánu je vlastný pivničný skladový priestor na lyže alebo bicykle. K apartmánom je možnosť zakúpenia parkovacieho státia. K dispozícií sú 2 až 3-izbové apartmány. Výmera apartmánov začína od 35m2 (2izbové) do 63m2 (3izbové). Každý apartmán disponuje kuchynkou, balkónom, skladovým priestorom v suteréne a vlastným parkovacím miestom na pozemku. Dispozícia : Objekt pozostáva z 3 nadzemných podlaží a suterénu. Na 1. Nadzemnom podlaží sa nachádza reštaurácia s barom a krbom ktorá bude poskytovať služby pre vlastníkov apartmánov. Na 2. a 3. Nadzemnom podlaží je situovaných 12 apartmánov. Letné aktivity : Počas letných mesiacov si prídu na svoje vysokohorskí turisti, milovníci cyklistiky si zas vyberú z množstva cyklotrás. Neďaleko je lanový park Tarzánia a najväčší vodný park na Slovensku Aquapark Tatralandia, alebo golfový areál na Táloch. Na presun medzi lokalitami je k dispozícií Bikebus. Zimné aktivity : Zážitok zo zimných športov ponúkajú zasnežené svahy lyžiarskych stredísk Bačova Roveň priamo v obci, neďaleká Čertovica, Mýto pod Ďumbierom, Tále či Chopok- Juh. Na svoje si prídu vyznávači zjazdového lyžovania, skialpinizmu i bežkovania. V cene sú započítané komplexné právne služby, správne poplatky na katastri. V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho. Ak Vám hypotéku nevybavíme, rezervačný poplatok Vám vrátime v plnej výške. Tešíme sa na Vás na obhliadke.
Apartmány Vyšná Boca
Broker Consulting ponúka exkluzívne na predaj 12 apartmánov v krásnom prostredí obce Vyšná Boca. Priamo pod lyžiarskym strediskom Bačova Roveň a Čertovica sa nachádza štýlový apartmánový dom rodinného typu s celkovo 12 apartmánmi a reštauračným zariadením. Hlavnou myšlienkou investora bolo vybudovať miesto pre oddych v kruhu svojich najbližších s možnosťou stravovania, priamo v objekte.. Cena apartmánov začína už od 113 tisíc a konečná cena apartmánu je závislá od veľkosti a konečného štandardu vybavenia apartmánu. V cene apartmánu je vlastný pivničný skladový priestor na lyže alebo bicykle. K apartmánom je možnosť zakúpenia parkovacieho státia. K dispozícií sú 2 až 3-izbové apartmány. Výmera apartmánov začína od 35m2 (2izbové) do 63m2 (3izbové). Každý apartmán disponuje kuchynkou, balkónom, skladovým priestorom v suteréne a vlastným parkovacím miestom na pozemku. Dispozícia : Objekt pozostáva z 3 nadzemných podlaží a suterénu. Na 1. Nadzemnom podlaží sa nachádza reštaurácia s barom a krbom ktorá bude poskytovať služby pre vlastníkov apartmánov. Na 2. a 3. Nadzemnom podlaží je situovaných 12 apartmánov. Letné aktivity : Počas letných mesiacov si prídu na svoje vysokohorskí turisti, milovníci cyklistiky si zas vyberú z množstva cyklotrás. Neďaleko je lanový park Tarzánia a najväčší vodný park na Slovensku Aquapark Tatralandia, alebo golfový areál na Táloch. Na presun medzi lokalitami je k dispozícií Bikebus. Zimné aktivity : Zážitok zo zimných športov ponúkajú zasnežené svahy lyžiarskych stredísk Bačova Roveň priamo v obci, neďaleká Čertovica, Mýto pod Ďumbierom, Tále či Chopok- Juh. Na svoje si prídu vyznávači zjazdového lyžovania, skialpinizmu i bežkovania. V cene sú započítané komplexné právne služby, správne poplatky na katastri. V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho. Ak Vám hypotéku nevybavíme, rezervačný poplatok Vám vrátime v plnej výške.. Tešíme sa na Vás na obhliadke.